Cervena ciara na monitore
Cervena ciara na monitore
Zdar, dneska mi na LED monitore vybehla na pravej strane takato cervena ciara... asi mozem rozmyslat nad kupou noveho, lebo coskoro odijde ci ?... viem ze to neje zatial hrozne ale oprava asi nema zmysel , aj ked ide o Samsung T27B550
Re: Cervena ciara na monitore
Na RTVS bola reportaz, podobna ciara sa spravila na 1000 eurovej telke, myslim ze tiez Samsung, ta ale bola v strede a bola to velka telka, takze bola aj hrubsia, nedalo sa to opravit ani reklamovat, lebo sa to stalo po zaruke.
Toto je na okraji, tak mozno to prelepit ciernou paskou, ak ti to nebude vadit, alebo predat, posunut niekde rodine, mozno do nejakej detskej izby...
Toto je na okraji, tak mozno to prelepit ciernou paskou, ak ti to nebude vadit, alebo predat, posunut niekde rodine, mozno do nejakej detskej izby...
Tak monitor je uz tak 10 rokov stary cize zaruka tam nieje, akurat ze stal asi 400e a kto vie kolko by stala oprava... nieje tu nahodou nejaky opravar z KE ? 
Pokial ma 10 rokov, uz by som to neriesil, mal si celkom stastie, ze vydrzal tak dlho, aj keby sa to dalo opravit, nikto ti nezaruci ze vydrzi aspon dalsi rok.
vidíš tu červenú čiaru aj keď vojdes do BIOSU?
Tak to je TV/monitor... pc teraz nemam pripojeny len telku a skusal som vypnut setobox ci bude ciara a bola
no mozem skusit prepojit ntb cez hdmi a tak bios...
Btw su programy pre ozivenie pixelov ?
Btw su programy pre ozivenie pixelov ?
Mne sa kedysi robila taká istá čiara, akurát že modrá na monitore z druhej ruky. Mal som smolu, čiara sa objavila až cca 2 mesiace po tom, čo som monitor kúpil. Krátkodobo pomohlo pobúchať rukou zhora po monitore v mieste čiary
Potom občas na nejaký čas zmizla, každopádne sa vždy objavila zas a neskoršie už nepomohlo ani búchanie. Tak skús a možno budeš mať šťastie aj ty s týmto "násilím" 
Je to tak ako pisu ostatni, ide o fyzicku chybu monitora. Mne sa to stalo na monitore v zaruke a vymenili mi ho. Ak je mimo zaruky, tak mas smolu. Opravovat 10 rocny monitor sa neoplati a asi by si to aj tak ziadalo vymenit cely panel. Za cenu opravy kupis radovo lepsi monitor aj cez bazos.
Monitor ti pomalicky zacina odchadzat. Ako uz bolo spominane, velmi pravdepodobne by trebalo vymenit cely panel v ramci opravy a to sa cenovo neoplati. Pokial ti mozem poradit predat tento monitor so zlavou reflektujucou tuto chybu a kupit nieco ine bez ciary na obrazovke.
sice ste ma moc nepotesili ale dik
snad vydrzi co najdlhsie a potom budem musiet kupit nieco nove teda