Parlamentné voľby 2020
Re: Parlamentné voľby 2020 - nové hlasovanie
ziadna ujma na cti nemohla byt, lebo "zil ako mnich"
on mozno ano, ale nemalo sa "hladanie spiny" tykat aj jeho rodiny?
a nasiel Toth a spol nieco?
no, vieme len že nenašiel nič na Kuciaka ...
presne tak, nenasiel nic na diskreditaciu, tak sa rozhodol zlikvidovat ho
-
AllGoneDead
Medium Star
Nie vyhovorky, ale fakty. Znovu opakujem, Kiskova firma KTAG si splnila vsetky nalezitosti v ramci platnych zakonov SR. A ak ho niekto nazve kvoli tejto kauze zlodejom, alebo danovym podvodnikom tak klame a ty to robis zjavne vedome(vid citacia nizsie).Cesar napísal:Všetko len výhovorky, vykrúcanie sa z toho, že to bola firma nie Kiska a iné rozprávky. Konateľ je zodpovedný, môže to dať ešte na svojho spoločníka, že on o tom nevedel alebo podobné rozprávky ale fakty sú fakty.
1. Pokial viem, tak tu neriesime ci je to moralne, ale ci ide o protipravne jednanie, respektive ci je to priestupok alebo trestny cin, ako si sa nam snazil nahovorit.Cesar napísal:Netvrdím, že právne niečo nie je v poriadku, ale kde je tá slávna morálka a slušnosť? Neodviesť dane vo výške 100 tisíc eur je morálne a slušné?
2. S polutovanim vsak musim povedat, ze na slovensku to je aj moralne.
No a na slovensku to funguje tak, ze kto moze, tak odpise co sa da. Vobec pri tom nezalezi, ci slo o vydavky skutocne suvisiace s podnikatelskou cinnostou alebo nie.Wikipedia napísal:Morálka
- v normativním významu znamená to, co je z vnitřního přesvědčení správné nebo naopak nepřípustné, případně i soubor principů, podle nichž se má lidské jednání a rozhodování hodnotit
- v popisném významu je to pojem pro to, čím se členové určité společnosti nebo skupiny opravdu řídí, co jejich společnost vyžaduje a co naopak odmítá
wiki
Robia to desattisice, ak nie statisice ludi a nikomu to zjavne nevadi. Urcite takych ludi poznas aj ty.
Neber to ako osobny utok, ale skus si sam zodpovedat, ci mas naozaj take ciste hodnoty, alebo si len pokrytec, pre ktoreho to zacne byt problem az ked si chce niekto urvat vacsie susto(respektive ak ide o niekoho koho nemas rad).
Znovu sa budem opakovat, ale v tomto pripade ide o jasny politicky boj. V ktorom chcu Kisku prirovnavat k Bastrnakovi a spol, ktori robili fiktivne obchody a pytali si miliony.
Asi ta najzasadnejsia cast prepisu + zdroj na aktuality:jackb napísal:Mohol by sa sem pozriet pravnik, lebo “inú ťažku ujmu (na cti) takým spôsobom, že to môže vzbudiť dôvodnú obavu” tam ja vidim.
Myslim, ze Kocner si dal pozor aby sa to ako nebezpecne vyhrazanie nedalo klasifikovat.Kocner napísal:Akonáhle zistím nejakú špinu, nejaké prešľapy u vás, u celej vašej rodiny, ešte raz, nejakú špinu, prešľapy, trestné činy u vás a vašej rodiny, každý má niečo za nechtami, buďte si istý, že to takisto zverejním ako vy, ale takisto s dôkazmi, bez dôkazov nie, len s dôkazmi, takže budem, pán Kuciak, hľadať. Budete prvý, ktorý bude uverejnený na mojej internetovej stránke, venujem vám ako prvému novinárovi čestné miesto. Ak ste slušný a čestný, tak tam nebudete, ale ja si to nemyslím.
Davnejsie som sa o tom rozpraval s pravnikom zameranym na trestne pravo, ktory sa vyjadril, ze ak by o tom rozhodoval, tak by to tiez zamietol, lebo to podla neho nenaplna skustkovu podstatu.
Ja s tym rozhodnutim suhlasim. Vyslovene tam vravel ze to zverejni len s dokazmi. A potom by sa to asi zo zakona nedalo brat ako urazka na cti(co je inak len priestupok).
Myslim, ze niekde by si vedel najst aj konkretne zamietacie stanovisko, ak mas chut a cas.
Veď práve že neriešim či je to trestné, to riešili orgány, keď to riešili, ide o morálnu stráku, keďže tu sú hlavné slogany morálka a slušnosť, ktoré tu počuť od Kiskovej strany.AllGoneDead napísal: 1. Pokial viem, tak tu neriesime ci je to moralne, ale ci ide o protipravne jednanie, respektive ci je to priestupok alebo trestny cin, ako si sa nam snazil nahovorit.
2. S polutovanim vsak musim povedat, ze na slovensku to je aj moralne.
A vážim si, že nápišeš to, čo si myslíš ale ja mám iný názor, podľa mňa morálne to nie je.
SNS asi vsadili všetko na dôchodcov, teraz už Danko loví na tých istých voličov ako Fico?
Danko by mal sľúbiť, že keď uspeje a bude súčasťou vlády tak spraví ministerstvo poukážok.
Alebo ešte lepšie dvojnásobné dôchodky a zníženie veku odchodu do dôchodku na 50 rokov. Mal by ísť na návšetu do Grécka, tam toto všetko pred desaťročím realizovali, mohli by mu poradiť ako to čím skôr spraviť.
Kto už volí takéhoto d*bila? Dôchodcov chápem, on im sľúbi najviac na ruku tak ho budú voliť ale kto nie je dôchodca musí byť fakt blbec čo ho volí.
Danko mal zobrať na kandidátku Jána Ľuptáka, dobre by sa s ním porozumel, má identickú rétoriku a ciele ako mal anno on.
SNS je na hranici zvoliteľnosti, naznačuje nový prieskum (Median SK, 15. 11. - 23. 12. 2019.)
S prieskumom Medianu robíme co? Ignorujeme...
Lenze preco, nie su v tej asociacii? Znamena to, ze su ich prieskumy nepouzitelne, alebo iba menej presne? Robia ich nespravne? Niektore agentury v tej asociacii nie su, ale preco ich doveryhodne media - aj televizie zverejnuju? Napadlo mi, ze mozno iba nechcu platit, kedze sa to clenstvo je zrejme platene.
Prip. to vies nejak blizsie vysvetlit?
Prip. to vies nejak blizsie vysvetlit?
Asi tie agentúry nechcu dodržiavať metodologicke štandardy, to je skôr otázka na tie agentúry, prečo sa nechcu zastitit relevantnou autoritou
Zber dat z tak dlheho obdobia je taktiez otazny ..
Tak Smer - LSNS - SNS - Sme rodina a máme tu zase 4 roky Fica. Boris bude "zodpovedný politik" ako anno Bugár a Procházka a vyberie si "stabilitu" nie ultra širokú koalíciu mnohých strán. Druhá varianta je, že by Kotleba ostal mimo ale podporoval by menšinovú vládu trojkoalície Smer - SNS - Sme rodina.
Všetko závisí od toho, či sa Boris pridá k Ficovi, dávam tomu tak 50%-nú šancu, dosť dlho nikoho nevylučoval, keď už ho veľmi veľmi tlačili, tak vylúčil Fica ale len po tlaku novinárov, takže to mohol povedať len aby neodradil voličov.
Ale pravda je, aj keď vznikne koalícia šiestich strán stačí keď Fico dá do parlamentu poslanecký návrh na interrupcie, homo sobáše, zákon o rodine a podobné kraviny na to bude znamenať koniec koalície.
Možnou variantou je aj, že Fico pôjde na veľké nákupy poslancov a určite v parlamente bude zase dosť starých politických prostitútok, ktorí za dobré peniaze aj vlastnú matku predajú, aj teraz boli čo od Borisa odišli a zrazu a zázračne začali hlasovať vždy podľa pokynov Fica. Aj Kotleba už funguje ako pobočka Smeru.
Všetko závisí od toho, či sa Boris pridá k Ficovi, dávam tomu tak 50%-nú šancu, dosť dlho nikoho nevylučoval, keď už ho veľmi veľmi tlačili, tak vylúčil Fica ale len po tlaku novinárov, takže to mohol povedať len aby neodradil voličov.
Ale pravda je, aj keď vznikne koalícia šiestich strán stačí keď Fico dá do parlamentu poslanecký návrh na interrupcie, homo sobáše, zákon o rodine a podobné kraviny na to bude znamenať koniec koalície.
Možnou variantou je aj, že Fico pôjde na veľké nákupy poslancov a určite v parlamente bude zase dosť starých politických prostitútok, ktorí za dobré peniaze aj vlastnú matku predajú, aj teraz boli čo od Borisa odišli a zrazu a zázračne začali hlasovať vždy podľa pokynov Fica. Aj Kotleba už funguje ako pobočka Smeru.
Tak pokial Boris dodrží slovo, tak vláda lsns a smeru nemá ako vzniknúť.
https://domov.sme.sk/c/22292025/volby-2 ... -lsns.html
Počkáme si do marca, potom sa uvidí, čoho to loket.
Celkovo si ale aj tak myslím, že progresívci a kiska sa mali predsa len spojiť, zbytočne to len voličov nabáda špekulovať a ako prvý bude mať možnosť rokovať o zostavení vlády smer.
Taktiež nevieme čo sa stane s maďarským voličom, či bude aj naďalej pretláčať svojich, alebo sa rozhodne ako v prezidentských volbách pre pravicovú stranu, lebo zatial to vyzerá, že ani jedno zoskupenie nemá dostatočnú podporu, a zatial nič nenasvedčuje, že zoskupenie okolo smk ich nadchlo. Celkom však nevidím do hláv tých čo stále dávajú hlasy mostu, lebo táto strana nemá šancu.
No do volieb je ešte relatívne dosť času a kampaň sa poriadne ešte nerozbehla, tak nakoniec to môže vyzerať úplne inak, uvidíme akú očierňovaciu taktiku zaujme smer, lebo zatial je z ich strany ticho pred búrkou, asi to bude niečo velké.
https://domov.sme.sk/c/22292025/volby-2 ... -lsns.html
Počkáme si do marca, potom sa uvidí, čoho to loket.
Celkovo si ale aj tak myslím, že progresívci a kiska sa mali predsa len spojiť, zbytočne to len voličov nabáda špekulovať a ako prvý bude mať možnosť rokovať o zostavení vlády smer.
Taktiež nevieme čo sa stane s maďarským voličom, či bude aj naďalej pretláčať svojich, alebo sa rozhodne ako v prezidentských volbách pre pravicovú stranu, lebo zatial to vyzerá, že ani jedno zoskupenie nemá dostatočnú podporu, a zatial nič nenasvedčuje, že zoskupenie okolo smk ich nadchlo. Celkom však nevidím do hláv tých čo stále dávajú hlasy mostu, lebo táto strana nemá šancu.
No do volieb je ešte relatívne dosť času a kampaň sa poriadne ešte nerozbehla, tak nakoniec to môže vyzerať úplne inak, uvidíme akú očierňovaciu taktiku zaujme smer, lebo zatial je z ich strany ticho pred búrkou, asi to bude niečo velké.
-
starysomar
Hardcore addict
Ja im tú búrku prajem z celého srdca - najlepšie uragán, čo by ich vymietol do velebnej ... onej a ak by náhodou zo sebou zobrali aj hnedý mor - od radosti by som sa poriadne ožral 
Podľa mňa je strašne smutné, že 30 rokov od revolúcie majú v našom štáte stále hlavné slovo komunisti, štbáci a veksláci.
Kollár tvrdí, že ak do parlamentu pôjde z koalície návrh zákona na registrované partnerstvá, tak položí vládu... Takže mu prajem úspešnú politickú samovraždu.
Kollár tvrdí, že ak do parlamentu pôjde z koalície návrh zákona na registrované partnerstvá, tak položí vládu... Takže mu prajem úspešnú politickú samovraždu.
Niekedy uvazujem nad tym, ze ci registrovane partnerstva su ten najvacsi problem Slovenska, ktory trapi ludi a kvoli ktoremu by trebalo polozit vladu.
Uvidime s akou antikampanou pride Smer, uz som zachytil facebookovu antikampan na Sulika, ze ako "drzi" slovo.
Uvidime s akou antikampanou pride Smer, uz som zachytil facebookovu antikampan na Sulika, ze ako "drzi" slovo.
-
starysomar
Hardcore addict
Smrad má klamstvo ako princíp práce. Smutné je, koľko ľudí to nevidí alebo im to imponuje... 
Tak problem to nie je žiadny, skôr nutnosť mať aspoň ako tak vysporiadané majetkové vzťahy, ak niekto žije v takomto vzťahu, keď už nebudú môcť vychovávať svoje deti, hoci u lezbičiek by som si to v pohode vedel predstaviť. Boris má k tomu priam apatiu, je to jeho kriptonit, neviem či má nejaké vlastné skúsenosti, alebo je proste taký.heker napísal:Niekedy uvazujem nad tym, ze ci registrovane partnerstva su ten najvacsi problem Slovenska, ktory trapi ludi a kvoli ktoremu by trebalo polozit vladu.
ano, Kollar povedal ze nepodpori nic z oblasti Lgbt ani dekriminaliziu akychkolvek drog vratane travy. Apropo ta Kiskova strana co som pozeral, ma celkom dobre spracovany program a vyzera to ze na tom fakt makali. Ako to vidite?