Parlamentné voľby 2020
Re: Parlamentné voľby 2020 - nové hlasovanie
koluje to aj po facebookoch - nie je az tak dolezite aby cielova skupina volila prave smer, im bude bohato stacit ak budu volit akehokolvek ich potencialneho koalicneho partnera
prekĺzne podľa vás SNS do parlamentu?
je až toľko rusofilov na Slovensku? alebo zaúčinkujú minimálne dôchodky?
je až toľko rusofilov na Slovensku? alebo zaúčinkujú minimálne dôchodky?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja davam bolsevikovi z SNS mesiac, maximalne dva. Podla mna cez 5 percent neprelezu.
na vrazdu maju "svoj nazor" aj svedkovia Blahovi. medzi nich sa tu na fore radia tak fasisti ako aj marxista.
tiez si myslim, ze sa opat bude pocas volebnej noci oslavovat nepostup Kapitana do Parlamentu, ako pred 10 rokmi s Johnym Cashom, ale on sa opat vrati
tiez si myslim, ze sa opat bude pocas volebnej noci oslavovat nepostup Kapitana do Parlamentu, ako pred 10 rokmi s Johnym Cashom, ale on sa opat vrati
-
AllGoneDead
Medium Star
Kiska na Nku strasna slabota, to aj Hlina dal lepsie. Ako uz bolo spomenute len prazdne reci bez akejkolvek pridanej hodnoty.
Taktiez si nemyslim, ze SNS to da. Ale Drucker prelezie, takze to bude jedno.
-
yoggy
Ja len nechapem, ze preco by sa mal "statnik" vracat na slovensko, kvoli tomu, ze sa stala nejaka vrazda
Pri tragediach (autobus, bytovka) to mozno este pochopim, ale pri vrazde, kde uz je to "po" a nic nebude nasledovat je to (pre mna) nepochopitelne...
Pri tragediach (autobus, bytovka) to mozno este pochopim, ale pri vrazde, kde uz je to "po" a nic nebude nasledovat je to (pre mna) nepochopitelne...
Kiska je líder iba vďaka veľkej poznateľnosti...Najrozumnejšie podľa mňa vravel Sulík... Ministerstvo vnútra nech dajú Oľanu, odhalili toho najviac za posledné roky a Kyselicu za ministraAllGoneDead napísal:Kiska na Nku strasna slabota, to aj Hlina dal lepsie. Ako uz bolo spomenute len prazdne reci bez akejkolvek pridanej hodnoty.
Andrej pise Robovi:
//autoeditácia príspevku (15 Jan 2020, 15:50)
vcera vecer na cas.sk boli Blaha a Jožo Pročko. poriadny bizar.
https://www.facebook.com/Dailymale.sk/p ... 1760305974Andrej Kiska napísal:AHOJ ROBERT,
dlho sme sa nestretli, tak ti píšem otvorený list.
Vojdeš do dejín ako človek, ktorý umožnil zlu ovládnuť našu krajinu. Chcem ti otvorene povedať, že za 12 rokov vládnutia si mal všetky možnosti ho zastaviť. To zlo ovládlo aj teba, šíriš ho všade okolo. V každom vyjadrení, na každej tlačovke, v každom videu.
Ak v tebe ešte niečo ľudské zostalo, skús pochopiť, že moc ťa zničila. Nezvládol si to. Nevieš sa jej vzdať. Nedokážeš ľudsky povedať – prepáčte, je mi to ľúto. Nemáš žiadnu pokoru, nevieš skloniť hlavu. Skús si to priznať.
Myslíš si, že si silný a všetci sa ťa stále boja. Už nie, už dávno nie. Never ľuďom, ktorí žijú z tvojej moci a stále ti to hovoria. Tým ide len o seba, už dávno nie o teba. Sú dávno za vodou. Všetci tvoji kamaráti sú rozprávkovo bohatí a šťastní. Využili a zneužili ťa. Je jasné, že sa postarajú aj o teba. Šťastie ti však nikdy nekúpia.
Vieš, Ján Kuciak a Martina Kušnírová boli mladí ľudia. Mali všetko pred sebou a niekto ich chladnokrvne zabil. Mali rodičov, súrodencov, kamarátov a kolegov. Všetkým chýbajú a všetci chcú, aby vrahovia boli potrestaní. Chcú aby bol potrestaný systém, ktorý týmto gaunerom umožnil fungovať. Systém, ktorý im dával pocit beztrestnosti a všemocnosti. Systém, ktorý si ty vybudoval.
Jeden z vrahov spomínal na súde tvoje meno a mená: Kaliňák, Glváč, Bödör, Gašpar, Počiatek. Kočner sa vraj tváril, že vás pozná a kryjete ho. Ak by ste konali, Ján Kuciak a Martina Kušnírová mohli asi žiť. Mali ste v rukách políciu, ktorá odmietla Jána Kuciaka chrániť, aj keď o to žiadal. Mali ste SIS, ktorá snáď Kočnera roky poznala. Naopak, celý systém ste zneužívali proti každému, kto vás kritizoval. A umožnili ľuďom ako Kočner mať pocit, že môžu všetko a že sa im nikdy nestane nič.
Bödör s Kočnerom ťa volali šéf, prečítal som si to vo zverejnených esemeskách. Nevedel som, že sa s Kočnerom poznáte. Asi preto písal v motákoch z väzenia, aby jeho kamaráti kontaktovali RF. Polícia a NAKA roky pracovala na objednávku a riešili ste, ako sa udržať pri moci a kryli ste gaunerov.
Úprimne – chceš, aby boli potrestaní vinníci vraždy? Aj politickí vinníci? Tak nájdi odvahu a povedz, že si urobil chybu a mali ste tých gaunerov zastaviť skôr. A nechaj si aj ten milión eur.
Ty vieš najlepšie, kedy prišiel začiatok tvojho konca. Bol som pri tom. Spolu s viac ako 1 miliónom ľudí. Bolo to v druhom kole prezidentských volieb 29.3.2014. Odvtedy sa ti všetko rúca. Pomaly, postupne, ale definitívne. Bol som pri každom tvojom páde a neúspechu. A môžeš si byť istý, že 29.2.2020 v deň parlamentných volieb budem znova pri tom. Spolu so všetkými slušnými ľuďmi. Verím, že to bude definitívny koniec zla, ktoré ovláda naše Slovensko.
V celom liste som ti tykal, lebo sme si dávno potykali. Ale už to nechcem. Odteraz ti budem znova vykať.
PÁN FICO,
máte v srdci hroznú nenávisť voči iným. Verím, že odpustenie neočakávate od Jankových a Martininých rodičov. To skutočne od nich nechcite. A od nás ostatných tiež nikdy neočakávajte, že zabudneme. Nie, nezabudneme a vo voľbách vás porazím a vrátime Slovensko naspäť všetkým slušným ľuďom.
//autoeditácia príspevku (15 Jan 2020, 15:50)
vcera vecer na cas.sk boli Blaha a Jožo Pročko. poriadny bizar.
Prieskum: Kotlebovci rastú, Smer klesol pod 19 percent (Focus, 10.1. – 14.1.2020)
LSNS 13.6% a SNS 5.1%, ked bude SNS dlhodobo na hranici zvolitelnosti, niekolko percent sa este moze presunut k LSNS, nechapem to.
LSNS 13.6% a SNS 5.1%, ked bude SNS dlhodobo na hranici zvolitelnosti, niekolko percent sa este moze presunut k LSNS, nechapem to.
Co je dobre, pretože ak bude v parlamente len smer a LSNS, nebudú mať šancu čokoľvek poskladať
Ma porazi ak kapitan prelezie s odratymi usami.
Pretože majú rovnakú agendu a bojujú o toho istého voliča. A momentálne je Kotleba úspešnejší v kampani ako Danko. Pretože Danko s tou svojou narcistickou poruchou osobnosti nepochopil, že je sám sebe najväčším nepriateľom a rehocú sa z neho už aj absolventi vysokej školy života. Plus všetci sme za posledné 4 roky videli, ako vyzerá to ich "hrdo, odborne a slušne". Keď po tom všetkom ide do kampane s tým, že by sme si mali požičať miliardy a zadĺžiť štát až po pravnukov, aby on múdry spravodlivý papaláš mohol rozhodnúť, čo sa s tými miliardami spraví...tak to je demencia na N-tú. A aj jednoduchému vidieckemu voličovi došlo, že by to Danko rozkradol a žiadne dialnice by aj tak neboli. Presne ako doteraz.Dreamer napísal:LSNS 13.6% a SNS 5.1%, ked bude SNS dlhodobo na hranici zvolitelnosti, niekolko percent sa este moze presunut k LSNS, nechapem to.
Mňa aj tak najviac iritujú bývalí dlhoroční voliči SMERu, ktorí sa teraz vo voľbách chystajú zvoliť Kotlebu, aby narobil poriadky.
15ĽSNS budú mať minimálne. Moj odhad 15-20 percent.
Chcelo by to dostať aj Vlasť cez 5 percent a môže to začať byť zaujímavé.
Slniečkári mobilizujú. Už všade strašia, že by ĽSNS mohli vyhraŤ voľby, toto by mohlo postaviť k urne nejakých slniečkársky ladených nevoličov.
Riadne im hrabe, takýto agresívni politici ešte neboli.
Chcelo by to dostať aj Vlasť cez 5 percent a môže to začať byť zaujímavé.
Slniečkári mobilizujú. Už všade strašia, že by ĽSNS mohli vyhraŤ voľby, toto by mohlo postaviť k urne nejakých slniečkársky ladených nevoličov.
Riadne im hrabe, takýto agresívni politici ešte neboli.
Harabin patri medzi 3 najhorsie osoby, ktore sa vyskytli v slovenskej politike po r. 1993. Preco si myslis, ze by bolo zaujimave, kedy sa taka osoba dostala do parlamentu alebo nebodaj (opat) do vlady?
Osmijanko si myslí, že jedna sopka pri erupcii vyrchli viac CO2 ako ľudstvo za 200 rokov. Lebo.. ja neviem. Hlavné správy? Zrejme je to troll.
Nie, on nasiel random clanok na bludwebe, ktory mu sedi do narativu, ze ludia su zelene rastliny a CO2 im robi dobre. Nemozeme ho az tak zhadzovat.
Aj v opakovani toho, ze sklennikovy efekt nie je nicim podlozeny sa pomylil, lebo to stava aj lepsich rodinach. Ze pri upozorneni, ze GHE funguje napriklad na Venusi vsetkym oponentom vulgarne ponadaval. Ale to preto, ze sa mylil a to je ludske.
Aj v opakovani toho, ze sklennikovy efekt nie je nicim podlozeny sa pomylil, lebo to stava aj lepsich rodinach. Ze pri upozorneni, ze GHE funguje napriklad na Venusi vsetkym oponentom vulgarne ponadaval. Ale to preto, ze sa mylil a to je ludske.
begbee ,Na viac sa nezmozeš nez na Argumentum ad hominem ? 
jackb Ty bud menej agresívny.
jackb Ty bud menej agresívny.
ja s tebou este diskutujem s "chladom v hlave" 
nevratime sa do diskusie o Globalom oteplovani a o tom, ako uz "vyse 100 rokov ziadna sopka nevybuchla" a ako "nebola Mala doba ladova", prosim?
nevratime sa do diskusie o Globalom oteplovani a o tom, ako uz "vyse 100 rokov ziadna sopka nevybuchla" a ako "nebola Mala doba ladova", prosim?
- Prílohy
-
- do-not-feed-the-trolls_o_3275601.jpg (98.81 KiB) 1200 zobrazení