INGRAM PODVOD ?
-
undert1987
Amateur
INGRAM PODVOD ?
pekný večer prajem .. kúpil som práve dnes cez ingram tablet , teraz som doma a pozerrám na heureke že sú to podvodníci .. prosím Vás čo mám robiť ako zrušiť objednávku dakujem
Re: INGRAM PODVOD ?
Akým spôsobom prebehla platba?
Platil si dopredu? Ak nie tak to nerieš... Horšie to môže byť už len s reklamáciou. Ingram a Gigastore je tuším to isté. Párkrát som od nich bral a pohoda, lebo mali najnižšiu cenu. No popravde, bral som to s tým, že keby niečo, tak to nebudem reklamovať.
-
undert1987
Amateur
nie na dobierku ale nejde dať storno objednávky .. prípadne ako to zrušiť ?
Neprevziat
-
yoggy
Na ingram som podaval rok a pol dozadu podnet na SOI. Ja osobne nechapem, kto moze nakupovat v takych shopoch.
-
undert1987
Amateur
no ok : ) napísal som im email a už to zrušili .. objednám cez iný obchod radšej 
Ja som cez ingram objednaval 23.12. a dodanie tovaru prebehlo ok. Ale jednalo sa iba o malú obj.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja som cez gigastore tusim objednaval cca rok a pol dozadu core i7 8700k, vtedy mali cenu o 100 ecok nizsiu ako alza a ine klasicke eshopy, tiez som to bral s tym, ze je to vec ktora bud ide alebo nejde tj. nemal som v plane reklamovat, dosku alebo vga alebo nieco komplikovanejsie by som asi nebral, mozno max veci od apple kde plati medzinarodna zaruka bez ohladu na obchod.