snažím sa cez iPad kúpiť niečo cez AppStore, ale nedá sa mi... keď zadávam platobné údaje, tak mi stále vyznačí číslo karty červenou a vypíše chybu "číslo kreditnej karty je neplatné". inde na nete mi ju vezme a platil som s ňou xkrát. volal som do SLSP na infolinku či nevedia v čom je problém, ale tam mi len skontrolovali expiráciu a či nie je karta blokovaná, ináč nič. vraj mám "kontaktovať prevádzkovateľa toho eshopu".
stretli ste sa už s niečím podobným? vopred ďakujem za každú radu.
AppStore mi neakceptuje platobnú kartu
Re: AppStore mi neakceptuje platobnú kartu
Ide o Visu Electron?
mne electron funguje
Nemas nastaveny americky AppStore? Skus prepnut bydlisko na SVK.
Mne sa toto stalo tiez, zijem v Rakusku, lokalizaciu App Storu som mal nastavenu na Rakusko a chcel som platit slovenskou kartou, ale nedovolilo mi to. Skus zmenit lokalizaciu v nastaveniach, mozno si zle nastavil.
//autoeditácia príspevku (28 Jún 2019, 5:15)
Mne sa toto stalo tiez, zijem v Rakusku, lokalizaciu App Storu som mal nastavenu na Rakusko a chcel som platit slovenskou kartou, ale nedovolilo mi to. Skus zmenit lokalizaciu v nastaveniach, mozno si zle nastavil.
//autoeditácia príspevku (28 Jún 2019, 5:15)
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Mam podobny problem . Vyriesil si to nejak Mirrorion? Krajinu mam nastavenu na Slovensko . Karta je maestro. Vyzera to tak ze maestro nie je podporovana. Pri pridavani tam ukazuje “Visa, Mastercard a American Express”. Da sa to nejak obist a pridat maestro kartu?
Riadny bullshit toto
Riadny bullshit toto
Maestro nie je podporovaná. Neviem presne ako Apple spracováva tieto transakcie, ale pokial ide o MO/TO, tak tieto má SLSP na bežnej VISA Electron zakázané (neviem o žiadnej inej banke, ktorá by to takto mala nastavené a teda iné VISA Electron budú fungovať).
Klienti SLSP majú takto bežne problém aj napr. na Bookingu, kde veľa ubytovateľov využíva práve MO/TO.
Klienti SLSP majú takto bežne problém aj napr. na Bookingu, kde veľa ubytovateľov využíva práve MO/TO.