Zaslúžime si to vedieť!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Zuzzka111
Novice
Novice

Zaslúžime si to vedieť!

Príspevok od používateľa Zuzzka111 »

Ahojte žienky, potrebujem vašu podporu.

Už dlhšie mám s mojim mužom také “chladné” obdobie. Jednoducho na všetky otázky mi odpovedá veľmi stroho ale stále mi tvrdí, že ma ľúbi. Nedá sa s ním vôbec porozprávať a to sa snažím fakt dlho!

Tým, že mi hovorí, že ma ľúbi, akoby ma stále uisťoval a ja nechápem prečo. Narazila som na stránku //reklama vymazana, kde je možnosť dať si preveriť svojho partnera či je dôveryhodný a schopný podviesť vás. Túto službu som si zakúpila a čoskoro dostanem výsledok..zaslúžim si vedieť na čom som predsa!.Naozaj neviem čo mám čakať. Čo by ste robili vy, keby sa preukaze že váš partner vás dokáže podviesť?..
baldorex
Addict
Addict

Re: Zaslúžime si to vedieť!

Príspevok od používateľa baldorex »

To je super že si narazila na tú stránku a máš dokonca aj mail od nich. Odpovede ti môžeme písať na [email protected]?

A prečo si sem nenapísala až po "výsledku" testu?

Veľmi chabý pokus o reklamu....
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Muffi »

Ach tie nenápadné reklamy... :lol:
Čisto zo srandy, na čom táto tvoja lukratívna služba akože funguje? "preveriť svojho partnera či je dôveryhodný a schopný podviesť vás" Ako bude ten chudák partner preverovaný a čo to povie o jeho dôveryhodnosti?
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa CheZteR »

to je nieco podobne ako ked mi fb appka vyrata ako velmi pasujem k parterke, a vzdy mi vyjdu uplne ine percenta??
Napísať odpoveď