Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
To ze pravicovi extremisti ziskali u nas taku moc je ale z velkej casti chyba beznych ludi ze im to dovolili. Nespocetne vela krat sa stalo, ze ked mali nahlasit nejaky fyzicky utok tak radsej to neriesili, pripadne nahlasili a potom stiahli vypoved ci zmenili v prospech utocnikov. To viedlo k dnesnemu stavu, ked si myslia ze si mozu robit co chcu, dokonca ze maju pravo viest tuto krajinu.
nasilie /resp. jeho schalovanie a nepriame podporovanie, tolerovanie/ bolo, je a vzdy bude principalnou sucastou tvrdeho jadra fasistickych hnuti - hlavne v jeho zarodkoch maju schopnost prilakat roznych vagabundov, ako mozme vidiet aj v pripade LSNS
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som optimista a myslim si, ze momentalne preferencie LSNS su znacne nadhodnotene. Myslim si, ze kopa ludi, ktori povedali, ze ich bude volit, nakoniec z lenivosti k volbam ani nepojdu. Na faceboociku hrdinovia, v reale nuly.
Ja praveze v tych ludoch vidim obrovsku nasranost a odhodlanie. Kotleba ich fakt presvedcil ze tieto volby su dolezite a ak sa nevydaria, bude zle lebo Soros, LGBT a neviem co. Preto si nemyslim ze nepojdu volit. Tiez je velmi pravdepodobne ze sa im pripocitaju Harabinove hlasy. Vladu LSNS nezlozi, ale o to tu nejde. Podpora Kotlebovcov sa zacne prejavovat v regionalnych volbach a moze sa stat ze uz bude coraz menej primatorov ktori by im stazovali organizovat ich mitingy. Napr Sabinov. Tiez vdaka obdobiu kedy bol Kotleba zupan, vieme co dokaze spravit s kulturnym zivotom LSNSak.
-
harrison314
Hardcore addict
Sluby vs. realita http://www.bystrickeveci.sk/odpovedame- ... a-kotlebu/
Ja myslim, ze ten posledny prieskum je uplne realny. A vo volbach kludne tipujem Kotlebovi aj 15 percent. Strasne vela ludi ho voli a praveze to su taki, ktori aj realne sa zdvihnu a pojdu volit.
Podľa mňa tak isto, nie je to žiadne bububu, práveže tí ľudia sú dosť odhodlaní a často aj presvedčení, že konajú dobro, len teda asi to slovo chápu vskutku pokrivene. A samozrejme na nich neplatia žiadne argumenty o tom, ako Kotleba nie je schopný ponúkať akékoľvek reálne riešenia na zjavné problémy krajiny.
Hlavne im je jedno ze nema realne riesenia.
Problém voličov LSNS je to, že ide o vieru, nie fakty.
Aj ja si myslím. Na Slovensku u veľkej časti populácie funguje stále ten istý vzorec dookola. Frustrácia z vlastného života + nefunkčnosť štátu = príde X, ktorý povie, že za to všetko môžu Y a on s nimi spraví krátky proces. Debili ho zvolia. X samozrejme nič nevyrieši, však ani nevie ako. A zo všetkého aj tak obvinil Y, čo je vždy len nejaký fiktívny nepriateľ. Skutočná príčina problémov zostáva dlhé roky neriešená. X doje*** aj to, čo na Slovensku fungovalo, v politike sa nabalí a potom v ďalších voľbách zase príde nejaký alfa samec X, ktorý zo všetkého obviní Y a povie, že všetko bude super, keď ho zvolia. A tak stále dookola. Až si človek uvedomí, že má viac ako polovicu života za sebou a Slovensko sa v mnohých veciach nepohlo ani o krôčik vpred.
-
harrison314
Hardcore addict
ephramko lenze pri fasitoch je, ze to nie je celkom fiktivny nepriatel, ale realne skupiny ludi do ktorych patrime ako ty, tak aj ja.
Ale suhlasim s tym, ze za ich neuspechy mozu vzdy ini, na to stacilo vidiet 5 minut nedlneho "O 5 minut 12".
Ale suhlasim s tym, ze za ich neuspechy mozu vzdy ini, na to stacilo vidiet 5 minut nedlneho "O 5 minut 12".
Chápem, že oni to vnímajú veľmi reálne. Toho fiktívneho nepriateľa som myslel tak, že je vždy z problémov na Slovensku obvinená skupina ľudí, ktorá je na míle vzdialená od skutočných príčin problémov na Slovensku. Politici vždy ľúbili hrať s kartami - maďarskou, rómskou...a zvalovať vinu na iných. Ale je úplný paradox, keď SMERu odchádzajú voliči ku Kotlebovi. A ten dokázal presvedčiť dlhoročných Ficových voličov, že za všetko vlastne môžu liberáli.
ale cele mi to nevychadza. pred 23 mesiacimi bratislavska bunka LSNS pisala, ze je spravne, ze sa vrazda stala, lebo Jano bol agent CIA a robil zle ludom. kotleby tu vypisovali, ze Threema sa nestala a vymyslela ju Todova, aby robila zle. a teraz proces s Kocnerom a obsah Threemy nahravaju nove kotlebovce do kosiara.
-
AllGoneDead
Medium Star
Ani velmi nie je. Smer len zacal odkukavat populisticke temy zo zahranicia, cim nahral prave stanam ako SNS a LSNS(obe nad 8% v minulych volbach). Lenzesa vyvalilo prilis vela svinstva aby to ustali, a potrebuju nejako obhajit povolebnu spolupracu s nackami. Cim vlastne vyslu svojim volicom signal, ze kotleba asi nacek nebude. A pre Fica bude stale vacsi nepriatel liberal ako nacek, ktory by aj vlastnu matku predal, len aby sa dostal k moci. Takze Robo to skusa na fronte, ze za vsetko mozu liberali, a Mino len vravi co si vsetci v krcme myslia(dedinski stamgasti si to myslia urcite).ephramko napísal:Ale je úplný paradox, keď SMERu odchádzajú voliči ku Kotlebovi. A ten dokázal presvedčiť dlhoročných Ficových voličov, že za všetko vlastne môžu liberáli.
Ale to nestaci a vela ludi, ktori maju dost prazdnych slubov smeru to hodia kotlebovi.
Ludia maju pamat ako akvariove rybicky. A 2 roky su dlhou dobou.jackb napísal:ale cele mi to nevychadza. pred 23 mesiacimi bratislavska bunka LSNS pisala, ze je spravne, ze sa vrazda stala, lebo Jano bol agent CIA a robil zle ludom. kotleby tu vypisovali, ze Threema sa nestala a vymyslela ju Todova, aby robila zle. a teraz proces s Kocnerom a obsah Threemy nahravaju nove kotlebovce do kosiara.
Niektori volici Lsns vedia ze to co hlasaju su nezmysli ini to nevedia pretoze jednoducho nemaju na to aby to pochopili. Najlepsi liek je jasne poukazovat na rozpory medzi realitou a tym co hlasaju a za druhe treba ukazat ze ostatnych nemaju sancu zastrasit a nebojime sa ich. Lebo oni rataju s tym, ze slusny clovek sa vyhne konfrontacii s extremistom a preto sa oni aj tak prezentuju.
-
AllGoneDead
Medium Star
Tak a dalsie fiasko z predvolebneho meetingu je na svete
Mazureka vyhnali z vlastného mítingu, ostrý zápas s fašistami určuje tému volieb
Levoča poslala kotlebovcov domov
Mazureka vyhnali z vlastného mítingu, ostrý zápas s fašistami určuje tému volieb
hraci za HC Nacek, na cele s podpredsedom panom nastrazmajstrom inzinierom doktorom poslancom Akne siria dezinformacie o agresivnych Romoch a utocnych zbraniach.AllGoneDead napísal:Tak a dalsie fiasko z predvolebneho meetingu je na svete![]()
![]()
Vlado Snidl z Dennika N oslovil PZ SR o stanovisko.
Co by asi panovi Akne povedal nas hrac za HC Nacek a pravdolub Kali?
kali520 napísal:Zase klameš a zavadzaš, ty nula
skusme na videu nájsť mačety alebo kalašnikovy
Rovnake transparenty. Nahoda? Nemyslim si!!!