Na Madeiru s krátkym prestupom
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
Na Madeiru s krátkym prestupom
Ahojte, mal by som dotaz ohladne letu s prestupom, pretože doteraz som letel vždy priamym letom.
Chcem letieť s priateľkou na Madeiru stým, že let bude mať 1 prestup v Lisabone a z Lisabonu na Madeiru. Problém je pre mňa ten, že keď sa letí tam, tak na prestup je len 1:10h, tento prestup je vždy na všetky dni rovnaký ak sa letí Viedeň-Lisabon-Madeira (letenky na tejto trase som našiel najlacnejšie). Moja otázka je, či už niekto takto letel a či sa dá prestúpiť za takýto čas, či tie lietadlá sa navzájom čakajú, či keď vystúpime v Lisabone na letisku tak pre nás príde rovno autobus a odvezie nás k druhému lietadlu (budeme mať len príručnú batožinu).
Na každé letisko sa vždy letí inou leteckou spoločnosťou. Aby som to zosumarizoval, tak chcem vedieť či niekto má skúsenosti s takýmito letmi s krátkmi prestupmi.
V prílohe posielam aj lety.
Ďakujem.
Chcem letieť s priateľkou na Madeiru stým, že let bude mať 1 prestup v Lisabone a z Lisabonu na Madeiru. Problém je pre mňa ten, že keď sa letí tam, tak na prestup je len 1:10h, tento prestup je vždy na všetky dni rovnaký ak sa letí Viedeň-Lisabon-Madeira (letenky na tejto trase som našiel najlacnejšie). Moja otázka je, či už niekto takto letel a či sa dá prestúpiť za takýto čas, či tie lietadlá sa navzájom čakajú, či keď vystúpime v Lisabone na letisku tak pre nás príde rovno autobus a odvezie nás k druhému lietadlu (budeme mať len príručnú batožinu).
Na každé letisko sa vždy letí inou leteckou spoločnosťou. Aby som to zosumarizoval, tak chcem vedieť či niekto má skúsenosti s takýmito letmi s krátkmi prestupmi.
V prílohe posielam aj lety.
Ďakujem.
Re: Na Madeiru s krátkym prestupom
Priletis zrejme na terminal 1, odtial po vystupeni ludi posielaju na transfer do autobusu a hned idu na terminal 2 z ktoreho sa lieta na Madeiru. Cele to ludia aj s kontrolou stihaju aj pri hodinovom prestupe.
PS: Mas 1:15 na prestup, nie 1:10!
Ja by som to nebral. Nezabúdaj, že boarding začína pol hodinu pred odletom, zostáva ti reálne 40 minút a to mohol predchádzajúci let zaparkovať v poli a do terminálu pôjdeš autobusom
V Lisabone nepojde busom do terminalu kam priletel, ale hned po vystupovani ludi delia na transfer a ten bus pojde na druhy terminal. Tam prejde kontrolou a na svoje lietadlo.
-
Croven
Star
Okej a ak by sa stalo, že lietadlo z Viedne bude mať meškanie, tak to asi nestihneme, pretože si myslím, že na nás nebude lietadlo v Lisabone čakať.heker napísal:Priletis zrejme na terminal 1, odtial po vystupeni ludi posielaju na transfer do autobusu a hned idu na terminal 2 z ktoreho sa lieta na Madeiru. Cele to ludia aj s kontrolou stihaju aj pri hodinovom prestupe.
Su to 2 rozne letecke spolocnosti a tak im moze byt jedno, ze ci konkurencne lietadlo meska alebo nie. A to najma pri nizkonakladovych spolocnostiach.
-
Croven
Star
Okej diky, takže lepšie bude prísť o 1 deň skor do Lisabonu.
Na Madeiru sa lieta aj cez Porto, skus si pozriet ci ti prestupy nevyjdu lepsie.
-
Croven
Star
Páni a dámy, rovnaký let, len v iný deň a s prestupom v lisabone 2:45h, to už je realne aj keby lietadlo polhodinu meška?