Domáce kino / repráky
Re: Domáce kino / repráky
Myslite, ze kupit par Focal Chorus 706 za 250 je dobra cena? pouzivane..
Vcera ma hentie na fotke uchvatili, ako hrali, kedze som nikdy poriadne repraky nemal.. resp. ak viete poradit nieco do 300eur? treba k tomu aj zosilovac? nevyznam sa do toho absolutne..
Vcera ma hentie na fotke uchvatili, ako hrali, kedze som nikdy poriadne repraky nemal.. resp. ak viete poradit nieco do 300eur? treba k tomu aj zosilovac? nevyznam sa do toho absolutne..
Ja si myslim ze hej. Ake bude pouzitie? Ak domace kino tak receiver rataj ze je cca polka ceny zotavy.
-
Ryan Giggs
VIP
To zalezi na tom ci rozmyslas o pasivnych alebo aktivnych bedniach.cinges napísal:treba k tomu aj zosilovac? nevyznam sa do toho absolutne..
Pasivne, co su napr. aj Chorusy, samozrejme potrebuju dokupit zosilovac. Aktivne maju zabudovany.
Vzhladom na to ze nove stoja dvojnasobok, tak 250€ je dobra cena.
no, hej, chcem to k telke, ale asi skor na hudbu a ku gramofonu.. k telke mam teraz prastare logitech 2.1..
Kolko by vysiel zosilovac, a aky hlavne kupit?
Kolko by vysiel zosilovac, a aky hlavne kupit?
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte, kamoška ma poprosila, či by som jej nepomohol s výberom domáceho kina, tu sú jej požiadavky:
-bezdrôtové
-5.1
-ak by bolo biele, super, ale nie je to podmienka
-cena do 800€ (ešte 900€ by sa dalo ak by to naozaj stálo za doplatok, ale ak to bude aj pod 800€ tak absolútne nevadí)
S domácim kinom nemám žiadne skúsenosti, takže neviem či tam ešte niečo hrá úlohu pri rozhodovaní, ak treba ešte nejaké info, zistím. Ďakujem
-bezdrôtové
-5.1
-ak by bolo biele, super, ale nie je to podmienka
-cena do 800€ (ešte 900€ by sa dalo ak by to naozaj stálo za doplatok, ale ak to bude aj pod 800€ tak absolútne nevadí)
S domácim kinom nemám žiadne skúsenosti, takže neviem či tam ešte niečo hrá úlohu pri rozhodovaní, ak treba ešte nejaké info, zistím. Ďakujem
Repro bezdratove je kockopes. V tejto cenovke sa uz clovek zmesti na peknu strednu triedu kvalitny receiver + k nemu vhodna reprosustava. V tomto pripade sa to ale neda a kvalita ide velmi dole.
-
DanielDevil
Addict
Ani tie drahšie nestoja zato? napr. https://www.alza.sk/sony-hi-res-bdv-n7200wb-d1634918.htm
Písal som s ňou a radšej by teda zobrala 2.1 ako keby mali byť 5.1 s káblami bez potrebnej kvality. Tie 2.1 by mohli byť aj káblové, to už ľahšie schová keď toho nebude tak veľa
Písal som s ňou a radšej by teda zobrala 2.1 ako keby mali byť 5.1 s káblami bez potrebnej kvality. Tie 2.1 by mohli byť aj káblové, to už ľahšie schová keď toho nebude tak veľa
-
Ryan Giggs
VIP
Pod "domacim kinom" sa rozumie co?
Potrebuje len ozvucenie alebo aj nejaky BD player atd., moze byt AVR, mozu byt stlpove repro...?
Potrebuje len ozvucenie alebo aj nejaky BD player atd., moze byt AVR, mozu byt stlpove repro...?
-
DanielDevil
Addict
V tomto sa absolútne nevyznám, predpokladám, že BD player je nejaký prehrávač (blue ray, dvd) správne? AVR čo som Googlil, by mala byť nejaká krabička, na ktorú sa dá napojiť konzola, mobil, TV, DVD prehrávač a podobne, dobre to chápem?
Ak áno, tak zistím, aké využitie chcú, či iba aby mali lepší zvuk pri pozeraní TV a Netflixu, alebo chcú aj prehrávač, prípadne či už nejaký majú. Alebo ak ti napadne ešte niečo, čo by som sa mal opýtať, sem s tým.
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2020, 21:36)
Tak doplňujúce info: využitie hudba a filmy, má aj apple TV...žiadny DVD prehrávač nemajú ani netreba, sledujú cez Netfix alebo optiku, stĺpové reprodukty sa nehodia, kvôli priestoru
Uvažujeme teda o možnosti AVR + reprodukty (dva)
Alebo mňa zaujalo aj toto, nie je to náročné na priestor a je to bezdrôtové https://www.hej.sk/soundbar-jbl-bar-5-1-cierny/
//tak práve mi kamoška písala, že už má vizualizácie a poslala mi foto, podľa mňa sa tam stratia aj tie repráky (budú príliš na kope a nebude to mať želaný efekt) a bude tam stačiť soundbar, viď príloha
Ak áno, tak zistím, aké využitie chcú, či iba aby mali lepší zvuk pri pozeraní TV a Netflixu, alebo chcú aj prehrávač, prípadne či už nejaký majú. Alebo ak ti napadne ešte niečo, čo by som sa mal opýtať, sem s tým.
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2020, 21:36)
Tak doplňujúce info: využitie hudba a filmy, má aj apple TV...žiadny DVD prehrávač nemajú ani netreba, sledujú cez Netfix alebo optiku, stĺpové reprodukty sa nehodia, kvôli priestoru
Uvažujeme teda o možnosti AVR + reprodukty (dva)
Alebo mňa zaujalo aj toto, nie je to náročné na priestor a je to bezdrôtové https://www.hej.sk/soundbar-jbl-bar-5-1-cierny/
//tak práve mi kamoška písala, že už má vizualizácie a poslala mi foto, podľa mňa sa tam stratia aj tie repráky (budú príliš na kope a nebude to mať želaný efekt) a bude tam stačiť soundbar, viď príloha