Parlamentné voľby 2020
Re: Parlamentné voľby 2020 - nové hlasovanie
Matovič je rovnaký prejav stavu nasej demokracie ako Fico.
-
starysomar
Hardcore addict
Teda ďalší populista bez reálnych riešení stavu...
Tak on zobral na seba podobu populistickeho pajaca, zobere do koalicie Sulika s rieseniami a win-win 
A pre istotu na ta3 je ticho ohľadom skytoll, v relácii V poltike nič. Takých 300-400 miliónov eur je nič, náš najväčší problém je coronavirus. 
Na Jednotke su teraz Matovic a Kotleba.
zapnem to a tam Kotleba: "Kiskovci a PS nemaju ziadny program narozdiel od nas". na webe vsak maju len vlogy. kde sa da pozriet na to, aky program to teda maju?
-
AllGoneDead
Medium Star
Neviem o tom, ze by nejaky mali. Ale skusil by som archivne pohladat program slovenskej pospolitosti, myslim, ze by sa mohli celkom zhodovat 
spravil som si volebnu kalkulacku, vysla mi SaSanka na 96,4 %
ake to prekvapenie...
link: https://volbydoparlamentu.sk/
ake to prekvapenie...
link: https://volbydoparlamentu.sk/
Mne Most dopuce aj celému kanclu
ale po zadaní e-mailu rovnaké % s PS spolu
Mne tiez most
Ale len 73%
To za to, že sú mi u prdele dvojjazyčné tabule a menil by som zákon o občianstve 
Ale Harakter už rozhodol.
-
yoggy
Ja som ocakaval nejaku extremisticku stranu, kedze moje nazory nie su celkom jednotne napr. vystupenie z nato, eu atd. (vsetko ma svoje pre a proti) ale tak nakoniec SaS na 76%, takze im to tam aj hodim 

uz mame aj trojjazycne.begbeee napísal:sú mi u prdele dvojjazyčné tabule
Tabule a autonomia su asi game changer medzi Most a PS....
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nejestvuje nejaka skratena forma a porovananie programov politickych stran? Nepride mi rozumne sa rozhodovat cisto len na zaklade kvizu z par otazkami.
Most myslím nechce autonómiu. Autonómia je dealbreaker medzi Most a MKS.jackb napísal:Tabule a autonomia su asi game changer medzi Most a PS....
Ja som súhlasil s dvojjazyčnými tabuľami a chcem meniť zákon o dvojitom občianstve a tiež mi vyšiel MOST na 81,3%. SaS na 80,6%.begbeee napísal:To za to, že sú mi u prdele dvojjazyčné tabule a menil by som zákon o občianstve
Tak podľa mňa tam mala byť bonusová otázka:
"Súhlasíte s tým, že Béla Bugár spáchal volebný podvod a politici by za také konanie mali niesť trestnoprávnu zodpovednosť?"
Who cares?
-
javatar
Hardcore addict
Zhoda 87% SaS - vobec nie som prekvapeny. Ale ma stve Risova tvrdohlavost tak sa rozhodujem medzi Kiskom a Trubanom.
No nechutne čo tam stvaraju na tej ta3. Diskusia olano, za ludi, ps/spolu no grc, každý by chcel byť kapitanom galaxie a všetci hneď vedia, že sa na ničom nedohodu, najväčšie sklamanie je ten bezpečnostny analytik Naď z oľano, som si pôvodne myslel, že je to normalny človek, no zdá sa, že je to len ďalší "politik". V priamom prenose klamať o tom, že truban a kiska sa dohodli so smerom, že existuje nejaka dohoda s Pelegrinim a diktovať si nejaké ultimáta 11 bodov a podobne nezmysli. Na slovensku sú proste voly, preto aj polovica tohto fóra diskutuje zo zahraničia, cely Matovič aj s jeho SIS kontaktami na vladu. Od vtedy čo vstupil do politiky je to len babka, ktorej jediná úloha je štvať, v tomto prípade nahráva kotlebovi, lebo keď vidia ludia čo sa tam robí, tak je im z toho na grc. Nikomu z nich nejde o dobro tejto krajiny, bohu žial.
Rozhodovat sa na zaklade kvizu je blbost .. hlavne takehoto, kde nevies kto ten kviz vytvoril a s akou metodologiou, aku vahu maju jednotlive otazky atd.harrison314 napísal:Nejestvuje nejaka skratena forma a porovananie programov politickych stran? Nepride mi rozumne sa rozhodovat cisto len na zaklade kvizu z par otazkami.
+ dalsia vec je to ako hodnoty / program strany vyzera na papieri vs. kauzy / aktivity strany v skutocnosti (vid most-hid)