Nejde hdd
Re: Nejde hdd
bohuzial to co si poslal mi nainstalovalo to. treba stahovat z nasich stranok sk cz . staihol som odtial a normalne. od teba kliknem a vidis co mi dalo. bohuzial to je jedno. nepodpouje to dynamicky disk. potrebujem ho nejako prehodit z dynamickeho na normalny zalohu mam zacvhilku hotovu.
Nie nainštalovalo ale Ty si nainštaloval, pretože posledný screen je ten ,čo som chcel na začiatku.
Ak klineš v tom poslenom screene na Disk2 Dynamic disk, otvorí sa ten dynamic manager ? Convert zvládne aj diskpart ale aj ten dynamic manager.
Ak klineš v tom poslenom screene na Disk2 Dynamic disk, otvorí sa ten dynamic manager ? Convert zvládne aj diskpart ale aj ten dynamic manager.
free verzia to asi nezvladne.... chce to kluc po mne
Ak klikneš v tom Dynamic manageri PTM na označenie Disk2 je tam ponuka na convert na MBR ?
convert na gtp
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2020, 20:56)
rebuilt mbr dam a nic sa nedeje
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2020, 20:56)
rebuilt mbr dam a nic sa nedeje
A na GPT ? Čo je to za verzia ten Dynamic manager ? Diskpart to zvládne ale odstráni všetko.Ten dynamic manager to možno zvládne a ostanú aj dáta , ako boli.Ale to nemôžem skúsiť na externom disku.
ked kliknem nic sa nestane... skusam vsetko mozne... verzia 8.4
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2020, 21:07)
toto mi pise
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2020, 21:07)
toto mi pise
Tak si ho odinštaluj.
skusal som rozne verzie amopei partitition ale vzdy mi vypise tu chybu com predtym... nejaky iny sposob ?? kludne aj s vymazanim disku . ked hladam ako zmenit dynamicky disk tak ma to odkaze na ten amopei
No ked s vymazanim disku, tak cez bootovacie USB/DVD s Windows 7 ci Windows 10. Tam pred samotnou instalaciou mas taky simple disk manager, kde sa daju zmazat cele particie a vytvorit nanovo. Po zmazani/znovu vytvoreni particii jednoducho ukonci tento installer pred samotnou instalaciou windows. Len sa uisti, ze budes mazat particie na tom spravnom disku, pokial budes mat v tom case pripojenych viac diskov naraz.cuco0 napísal:skusal som rozne verzie amopei partitition ale vzdy mi vypise tu chybu com predtym... nejaky iny sposob ?? kludne aj s vymazanim disku . ked hladam ako zmenit dynamicky disk tak ma to odkaze na ten amopei
CMD, ako Správca
• diskpart
• list disk
• select disk X X-číslo disku
• clean
• convert basic
• exit
Zmazaním iba partícií sa nezmení dynamický disk.
• diskpart
• list disk
• select disk X X-číslo disku
• clean
• convert basic
• exit
Zmazaním iba partícií sa nezmení dynamický disk.
4040 vdaka cmd to vyriesilo . konecne disk ide