reklamácia tvrdeného skla
-
Daniel9911
Professional
reklamácia tvrdeného skla
Ahojte, objednával z eshopu tvrdené sklo a usb kľúče, dnes mi ich doručil kurier a bolo to zabalené len v obyčajnej obálke nie bublinkovej obálke ako by to malo byť. Obal skla aj sklo je rozbité, takže som sa snažil dovolať ale nedvíhali, takže som poslal mail aj s fotkami o poškodenom tovare. Obchod je Datacomp, máte niekto skúsenosti s reklamáciou takejto veci ? kedže obal nebol poškodený pri prevzatí tak som to neotváral pred kuriérom.
Re: reklamácia tvrdeného skla
Myslím si, že v takomto prípade je už len na dobrej vôli toho obchodu, či ti to vyreklamuje alebo nie, pretože nemáš ako dokázať, že sa to sklo poškodilo pri preprave a že si ho nepoškodil sám.
-
Daniel9911
Professional
práve to ma napadlo tiež, ale tak oni to zle zabalili nechápem ako v dnešnej dobe môžu krehké veci zabaliť len do obyčajnej obálky a nie do bublinkovej.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Určite ti to reklamujú. Nebudú robiť opičky pre sklo ktoré kúpili v nákupe za 1€.
-
Daniel9911
Professional
uvidíme, len problém je ten ak by to chceli aby som poslal naspäť tak by ma poštovné stálo viac ako to sklo ktoré stálo 5 euro a drobné.
podľa.mna ti to tiež vymenia
Tazko im to dokazes. Mam skusenost s Datacompom ked neposlalo celu objednavku, nerobili ziadne caviky a dalsi den na ich naklady poslali co mali. Aj ked si myslim, ze by mali problem u nich pozriet niekde v systeme ci sklade, ze ci to fakt poslali alebo neposlali. Verim v tomto Datacompu, ze ti poslu nove sklo.
-
Daniel9911
Professional
v Datacomp nakupujem od roku 2008 a žiaden problém som nemal s nimi, a tiež aj reklamácie vybavili bez problémov, druhé sklo som objednal z alzy lebo to potrebujem do konca týždňa.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ak ho budeš posielať späť, tak na ich náklady. Takisto ak v práci pošleme niečo poškodené a prehliadli sme to, tak hradíme poštovné späť k nám a k zákazníkovi my 
-
Daniel9911
Professional
Takže včera som dostal mail z reklamácie, kde mi poslali aj formular na odstupenie od zmluvy, a objednali aj prepravu na vyzdvihnutie skla.