Warcraft III: Reforged (PC - BLIZZARD)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Warcraft III: Reforged (PC - BLIZZARD)

Príspevok od používateľa ephramko »

Tak čo, hrávate to niekto? :lol:

Tešil som sa na to, lebo Warcraft3 bola jedna z mojich naj naj obľúbených hier. V pondelok som prišiel večer z práce a osvietilo ma, že W3 Reforged je už asi vonku a mal by som si to kúpiť. Pozerám stránku blizzardu, cenovka 30€. A potom ma osvietilo druhýkrát, že by som si mal asi najprv pozrieť, čo na to hovoria ľudia, ktorí si to už kúpili. A nemohol som veriť tomu, čo vidím. Na metacritic aktuálne skóre 0.5 z 10. Je začiatok roka a už tu máme kandidáta na najväčší prepadák 2020. A pre mňa osobne je Blizzard mŕtvy. Pripojil sa k Bethesde a Bioware. V dnešnej dobe sa zjavne nedá veriť nikomu a veľké firmy si myslia, že keď vydajú totálnu sračku, tak im za to hráči radi zaplatia, však je to od Blizzardu...

Mám strach, že ako dopadne Cyperpunk. :smt017
lukas9206
Addict
Addict

Re: Warcraft III: Reforged (PC - BLIZZARD)

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Tak treba sa zmieriť s tým že to už neni starý Blizzard ale Activision Blizzard. Čím skôr sa s tým zmierite tým to bude pre vás jednoduchšie [emoji57]
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tiež som čítal, že je z toho sračka :D Každopádne o Cyberpunk by som sa nebál, zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by sa CD PR pustil cestou podobnej politiky, práveže sa snažia zveľaďovať si meno na dobrých vzťahoch s hráčskou komunitou (hoci teda Gwent dodrbali len aby ho pretlačili na mobily).
Tiež som pôvodne chcel Warcraft skúsiť, po tých rezenziách to ale myslím padá, to si môžem pokojne pustiť starú verziu, stále je hrateľná.
Frko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frko »

takto bud rad ze si nekupil commandos 2 HD remaster :D to by si si byl hlavu ,, nielen nad chybami ,, ale aj nad tou sialenou cenzuropu co tam dali
Napísať odpoveď