Spotify
Re: Spotify
Haknuty ucet zakladatela family skupiny s volnym miestom. Prihlasi sa na cierno a prida tam niekoho.
aacid napísal:6 eur mesacne (popripade 1,5 ak ste rodina) je tak smiesny peniaz ze preco aspon takto neprispiet na hudbu ktoru pocuvas?
Veď ja prispievam tomu interpretovi že si jeho hudbu pustím.
A šikovnosť predajcu na ebay je to že ma dal do rodiny k niekomu kto za to platí mesačne - a ja som zaplatil len jednorázovo (Od apríla 2018 doteraz som zaplatil cca 6€).
Ak by niekto chcel mam este 2 miesta do family.
Podmienka: Registracia na hojku viac nez 6r; platba /mesacne 2E/ vopred na 3 mesiace a potom klasicky mesacne trvalym prikazom.
Ak by niekto chcel -> SS.
Podmienka: Registracia na hojku viac nez 6r; platba /mesacne 2E/ vopred na 3 mesiace a potom klasicky mesacne trvalym prikazom.
Ak by niekto chcel -> SS.
To jakože ešte ideš zdierať ľudí na 50 centov? 
to je biznis plan
a hlavne podmienka, že registrovaný viac než 6 rokov [emoji3] pointa? [emoji3]... keď už si mohol pýtať 10€ na pol roka... symbolické 1€ zarobené a aspoň na pol roka pokoj
Zbytocne tu riesite somariny, chces-beres, nechces neries. Dajte si kavu chlapci a vylozte pindroše 
tak to bolo skor pre tvojich potencionalnych zakaznikov, ze teda konkurencia ponuka za 1.50 
Uz srdiecko na pokoji?aacid napísal:tak to bolo skor pre tvojich potencionalnych zakaznikov, ze teda konkurencia ponuka za 1.50
mam 2x kod na premium na pol roka, hmu
Niekto voľne miesto?
Ja mám ešte 3 voľné miesta.
Ja stale este 2.
Ty máš zlý obchodný model 
Ja som sa po dlhšom čase snažil prihlásiť a píše mi, že dávam zlé prihlasovacie údaje. Tak som klikol na reset hesla, zadám email a píše mi, že k emailu nie je priradený spotify account (čo teda určite má, lebo som ho používal). Tak som skúsil vytvoriť nový account na ten email a píše mi, že email je už používaný
Začarovaný kruh.
Mozno si bol naposledy prihlaseny pred zavedenim GDPR kde kazdy sprisnoval pravidla, resp si musel znova suhlasit s podmienkami. A s odstupom casu to maju takto dodrbane.
Napis na support, je mozne ze ti niekto ukradol ucet a zmenil e-mail.Muffi napísal:Ja som sa po dlhšom čase snažil prihlásiť a píše mi, že dávam zlé prihlasovacie údaje. Tak som klikol na reset hesla, zadám email a píše mi, že k emailu nie je priradený spotify account (čo teda určite má, lebo som ho používal). Tak som skúsil vytvoriť nový account na ten email a píše mi, že email je už používanýZačarovaný kruh.
No čo by z toho mal? Bol to len free account, neviem, ako by to zneužil. Už som založil nový účet medzitým, menej opletačiek.
Biznisy, chudoba a plne misybegbeee napísal:Ty máš zlý obchodný model
Vyzerá to tak, že ešte stále mám jedno miesto voľné.