Tých 100 euro priemerne na tých 10 dní je na 1 osobu tak akurát (+ letenky), s tým súhlasím, ak by ste boli dvaja, tak by sa to dalo stiahnuť
Najdrahšie je samozrejme ubytko, ak si sám, tak by som asi riešil airbnb
jedlo rátaj tak o 10 až 100 % viac ako u nás, McDonald's stojí +- rovnako, ale akákoľvek sit down reštaurácia je neporovnateľne drahšia
Doprava je drahšia, napr 2h lístok v Toronte stojí 3,10 CAD s kartou (5 CAD)
Čím premostujem k tomu, že by bolo dobre ísť pozrieť aj Toronto a Niagary
Kanada (praca, ubytovanie, zivotny styl, atd.)
Re: Kanada (praca, ubytovanie, zivotny styl, atd.)
Nie ja som nerozmyslal precestovat pol kanady ale iba byt v jednom meste tam si pozicat auto a iba okolie toho mesta preskumat, ziadne daleke streky. A koli robote by som si ani nemohol brat dlhsiu dovolenku max dva tyzdne
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Bol som 3 týždne v Montreale. Na Montreal ideálne 10 dní. Všade som sa dostal celkom pohodlne MHD + METRO. Mesačná karta stojí 80€ a vozil som sa kade tade. MCDonalds je trošku drahší ako tu (ale tam chodia hlavne socky, nie ako u nás). Reštaurácie v priemere o 30 - 50% drahšie. Ubytko neviem, to som mal zabezpečené zadarmo.
No dufam ze nejakych cca 1500-2000 eur vratane leteniek bude stačiť alebo ze by nie? 
A ako riesit teda ubytovanie? Cez booking? Az ked budem v Kanade? Alebo naslepo behat po hoteloch a pytat sa ci nahodou nemaju volnu izbu na par dni? A ked som pozeral cestovne kancelarie s destináciou do Kanady tak mi to cez CK prislo aj dost drahe cca 2000-3500 eurale zase som nasiel iba vacsinou aj s vyletmi po Kanade a to ja uz nechcem, mne staci len jedno mesto, prenajom auta a preskumat iba okolie toho mesta 
Vopred si objednaj cez net, ci uz Booking, Hotels alebo AirBnb. Uvidis podla ceny, lokality, volnych izieb, nieco si vyberies. Nechcel by som stresovat niekde v Kanade po peilete a hladat ubytovanie. Niekto to robi tak, ze si na prve 2 noci objedna hotel a ked je tam, tak si uz nieco najde. Robia to tak na plazach kde je okolo vela hotelov a je z coho vyberat. Niekde vo velkomeste Kanady to moze byt dost komplikovane kvoli vzdialenosti medzi hotelmi a cenami.
sme v roku 2020, takze vsetko vopred a cez netbiker610i napísal:A ako riesit teda ubytovanie? Cez booking? Az ked budem v Kanade? Alebo naslepo behat po hoteloch a pytat sa ci nahodou nemaju volnu izbu na par dni?