Peniaze peniaze a zase peniaze (vzťah)
Re: Peniaze peniaze a zase peniaze (vzťah)
Aspon, ze svoj neuspech a katastroficky pristup vies ospravedlnit nedostatkom penazi. Skoda, ze to ospravedlnenie si zozeries len ty sam. My na to mame iny nazor.
Čo je katastrofické na tom, že sa opýtam ženy, či by mi neprijala pozvanie na kávu? Jednoduchá otázka - jednoduchá odpoveď. V mojom prípade to je vždy nie. Ale taký už je život.
//autoeditácia príspevku (07 Feb 2020, 22:07)
Aby som nezabudol, o dievča som sa pokúšal už ako tínedžer. Ostatne ako každý iný. A vtedy som plný optimizmu, plný ideálov a s fit postavou. Bol som na 100% presvedčený, že určite získam priateľku. Veď keď ju získali ostatní, tak na tom nie je nič ťažké a získam ju aj ja, nie? Veruže nie. Síce som získal dievča, ale potom som už len zlyhával. To, čo fungovalo raz, už nikdy potom nefungovalo. Nikde. S nikým. Ja nemám úspech u žien preto, lebo som pesimistický. Ja som pesimistický, lebo som nikdy nemal úspech u žien.
//autoeditácia príspevku (07 Feb 2020, 22:07)
Aby som nezabudol, o dievča som sa pokúšal už ako tínedžer. Ostatne ako každý iný. A vtedy som plný optimizmu, plný ideálov a s fit postavou. Bol som na 100% presvedčený, že určite získam priateľku. Veď keď ju získali ostatní, tak na tom nie je nič ťažké a získam ju aj ja, nie? Veruže nie. Síce som získal dievča, ale potom som už len zlyhával. To, čo fungovalo raz, už nikdy potom nefungovalo. Nikde. S nikým. Ja nemám úspech u žien preto, lebo som pesimistický. Ja som pesimistický, lebo som nikdy nemal úspech u žien.
-
yoggy
Ono v tomto musim s Terepinom suhlasit. Vacsinou ma muz vo vztahu za ulohu zabavat a prekvapovat... A ked sa nudi, tak ta posle dpc... Nie nadarmo sa hovori, ze udrzat si vztah je najtazsie. A to vsetko stoji peniaze... atd.
- by som povedal, ze z casti je toto urcité zovseobecnovanie a urcite to neplati na kazdu zenu. Ale suhlasim, ze na velku cast zien to plati. Ale je to od nich pochopitelne spravanie. Muz ocakava od vztahu /okrem ineho samozrejme/ ze bude mat splnene svoje sexualne uspokojenie. Ale pre zenu su dolezitejsie emocie a zazitky, sex pre nich nehra az taku rolu ako u muzov. Preto zena chce aby muz neustale vymyslal nejake akcie, vylety, dovolenky a pod. Pre zenu znamena vztah to, ze nieco zaujimave preziva so svojim partnerom /ale skoro vzdy v ramci nejakej spolocnosti/.yoggy napísal:Ono v tomto musim s Terepinom suhlasit. Vacsinou ma muz vo vztahu za ulohu zabavat a prekvapovat... A ked sa nudi, tak ta posle dpc... Nie nadarmo sa hovori, ze udrzat si vztah je najtazsie. A to vsetko stoji peniaze... atd.
A teraz sa dostaneme k tomu, preto mnohe zeny maju prednostne zakodovane taketo spravanie, pretoze ako z evolucnej biologie vieme, uplne kazdy chovanie a spravanie ma nejake evolucne priciny na zaklade ktorych vzniklo.
Pôvod tohto spravania je v tom, ze zeny ktore sa aktivnejsie zucastnovali spolocenskych akcii mali pochopitelne vyrazne vyssiu pravdepodobnost zoznamenia s inymi muzmi a tym padom na vecsiu geneticku variabilitu svojho potomstva, lebo ako vieme, clovek je tvor "seriovo monogamny", tj monogamny vztah trval iba obmedzeny cas, vecsinou zamilovanost trva cca plus minus 2roky. Preco dva roky? lebo za ten cas stihne zena otehotniet, porodit a dieta dosiahne vek uz nie je az tak zavisle od staroslitvosti dvoc rodicov.
Vsetko, vsetko, co robime,koname,citime, myslime su iba evolucne programy nic viac- aj Terepinove depresie.