pokusit sa onu opät?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kompi
Medium Professional
Medium Professional

pokusit sa onu opät?

Príspevok od používateľa kompi »

cawte hojkaci :)

Hura kompi zaklada temu o babe a vopred pre rypalov ala baldorex a spol nejedna sa o ku*vu :)

Teraz k veci minuli rok v januari som spoznal v auparku v KE jednu babu slovo dalo slovo a vymenili sme si fb celkom ok bola komunikacia az po moje pozvanie ju na kavu to sa odmlcala :( Kedze mi to nedalo a vedel som ze byva na intraku tu v ke poprosil som kamosa nech jej odomna donesie darcek jednalo sa o ukulele :) Stym ze som na neho nalepil odkaz ked chces vediet kto to je tak mi zavolaj na to a to cislo :) Zavolala ked zistila ze sa jedna o mna bola stoho uplne mimo nevedela reagovat a proste len povedala ze sa neozvala preto lebo je zadana a jej priatel je mega ziarlivy hovorim ok aspon viem o co go darcek ju potesil ideme dalej :).

Teraz sme v takom stadiu ze si obcas napiseme no stiahol som sa kedze je zadana a dalsia prestahovala sa do ceska :(. Ale teraz podla vsetkeho uz sa rozisla stym chlapcom a mam naozaj dilemu co dalej. Kamoska ma od toho odhovara ale uprimne ani ja neviem ci a ako sa oto opätovne pokusit.

Vaše nazory? :)

diki :)
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: pokusit sa onu opät?

Príspevok od používateľa beardie »

kde zije teraz? stale v CR?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ja by som ta odhovoril tiez.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

beardie napísal:kde zije teraz? stale v CR?
ano
heker napísal:Ja by som ta odhovoril tiez.
dovod?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tiez ta odhovaram, zije daleko, nema to zmysel
hladaj vo svojom kraji
kompi
Medium Professional
Medium Professional

ona ma skor ta kamoska odhavarala pre strohost a chladnost komunikacie.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

nájdi si babu vo svojom meste inak takýchto tém zalozis oveľa viac (ako prežiť vzťah na diaľku?", "ako nebyť tak strašne žiarlivý")
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Dobrý bizár toto :).

Si predstav že baba dostane ukulele s romanticky záhadným odkazom... Zavolá na číslo a zistí, že je na druhej strane weirdo, s ktorým predtým komunikovala a po pozvaní na rande komunikáciu ukončila. Naozaj sa nedivím že nevedela ako reagovať...

Ako ďalší krok odporúčam kúpiť diamantový prsteň, vystopovať si ju niekde v ČR a požiadať o ruku. :)

Imho to nemá zmysel, skús si nájsť viac dostupnú korisť.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

kompi napísal:dovod?
Pretoze je zadana alebo tesne po rozchode. Ak po rozchode, tak to moze trvat dlho kym si zvykne. Dalsia vec je tvoj hendikep a ake by to mohlo byt pre nu obmedzujuce a stresujuce - snazim sa na to pozerat empaticky. Dalsia vec je, ze uz s tebou konverzaciu prerusila a odpovedala len stroho - uz tym ti naznacila, ze nema zaujem, ze ju nepritahujes, ze neciti pri tebe emocie, ze si jej lahostajny a ze jej mas dat pokoj. Okrem toho odchod do Prahy ci kde to znamena pre nu zivotnu zmenu a vzhladom na vzdialenost od Kosic aj skutocne velku barieru. A na zaver by som dodal, ze Praha je mestom, ktore jej ponukne tolko muzov, ze si z nich moze vyberat a preberat sa doslova medzi nimi.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

pokusit ? neni sa o co snazit, ona ti dala najavo, ze nema zaujem, pride mi divne, ze si jej vobec nieco posielal, v mojich ociach by si bol za blazna a bal by som sa byt tou zenou, podla mna to vsetko moc hrotis a vsetku svoju energiu davas zbytocne len do hladania partnerky, si na voziku to je fakt. poznam xy vozickarov ktori su zenati a maju dokonca aj deti, sused si nasiel zenu az na voziku ( uraz ) a zije normalny zivot, nechal by som to tak ako je, bud si niekoho najdes alebo si niekto najde teba, mas na to cely zivot, v pripade tejto temy len stracas zrejme cas
23quick
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 23quick »

To ukulele nebol darcek, tym si si ju chcel ako keby kupit a uputat jej pozornost. To moze fungovat na mlade baby, ktore su nevyspele a cakaju, ze ich niekto bude zahrnat darcekmi, taktiez na zlatokopky.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

to ukulele som jej kupil preto lebo som vedel ze ma 4 strunove a rada sa tomu venuje tak som jej kupil 6 strunove :)
23quick
Light Expert
Light Expert

A to uz preco? Preco si jej ty kupoval ukulele? Je tvoja priatelka, mala daky sviatok? Alebo je to o tom, ze si si ju chcel "kupit" darcekom?
kompi
Medium Professional
Medium Professional

nie mala tazsie obdobie chcel som jej urobit radost :)

nekupil som jej zlaty sperk ani auto ani som jej nedal peniaze....
23quick
Light Expert
Light Expert

Podla mna sa tym len snazis obhajit svoj chaby cin. Nech mala obdobie ake mala, ty jej nemas co kupovat ukulele. Celym tymto nakupom si sa prezentoval v takom style, ze si klesol na uroven, ze mas potrebu ju niecim obdarovat, cim si ju snazis kupit. Tym si vyzadujes ziskanie pozornosti. Ak by si jej ukulele nekupil, tak nemas od nej ziadnu pozornost. Klesol si na uroven ludi, ktori nevedia zaujat zenu inak ako darcekmi. Ak ma zena o teba uprimny zaujem, tak ti zavola alebo napise aj sama. Ak zaujem nema, tak kasle na teba a neozve sa. Podla mna na teba kaslala a neozvala sa ti. Navyse bola zadana. Tazkym obdobim asi opisujes jej problemy s priatelom alebo rozchod. Ty si jej kupil ukulele, aby si ju uputal a ziskal si jej pozornost. Lenze to je cele len chvilkova zalezitost, ona ti urcite zo slusnosti podakovala, napisala ako ju to potesilo a pokial je slusne vychovana, tak ti napisala, ze si to nezasluzi alebo ti posle za to peniaze. Ty si co tym ziskal? Nic. Mas mozno 60 az 90 eur menej na ucte v banke, ziskal si jej pozornost na par dni a potom sa vsetko vratilo do starych kolaji a ona kasle na teba.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tiež si myslím, že ten pokus s ukulele nebol veľmi podarený. Z toho, čo si písal, mi vychádza, že ste sa videli osobne raz a potom ste si vymenili pár správ na FB, na ktorom ťa po istom čase začala ghostovať, čím ti dala jasne najavo, že záujem nemá. Niečo podobné sa mi stalo, keď som bol na gympli, ale rozhodne ten darček vo mne zázračne nevyvolal oživený záujem o tú babu. Ghostoval som ju dovtedy, keďže som nemal o ňu záujem, potom som jej len zo slušnosti poďakoval cez správu, ale následne som ju ghostoval ďalej.

Navyše ak býva v Prahe, tak ako by si reálne videl vzťah na diaľku? Silne pochybujem, že by sa chcela vrátiť naspäť do Košíc, kde by mala citeľne horšiu životnú úroveň. A to hovorím z osobných skúseností, ja žijem v ČR už 11 rokov, z toho v Prahe len posledný rok, ale na Slovensko chodím max. navštevovať rodičov, starých rodičov a občas sa vidím s pár kamošmi. Zo známych Slovákov viem len o pár prípadoch, ktorí sa po VŠ vrátili naspäť na Slovensko. Väčšina zostala v ČR alebo sa odsťahovala ešte viac na západ.

Takže ak by aj o teba mala záujem (čo očividne nemá), tak by si sa takmer naisto musel odsťahovať za ňou, keby si chcel, aby ten vzťah mohol nejako normálne fungovať. Ak sa na celú situáciu pozrieš triezvo, tak ti musí docvaknúť, že šanca, že by z toho niečo mohlo byť, je takmer nulová.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

kompi napísal:nie mala tazsie obdobie chcel som jej urobit radost :)
Ak by si jej chcel urobiť radosť, kúpil by si ukulele a poslal by si jej ho bez telefónneho čísla...

Tým že si k tomu priložil číslo, sa ju snažíš kúpiť, zaviazať a pútať na seba pozornosť.
Ten dar bol úplne nevhodné gesto, to si môžeš dovoliť pri kamarátoch a priateľoch.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tak tak, peniaze sa davaju stetkam, nie zenam o ktore mas zaujem.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

ja som jej nedal peniaze :)

ale ok uznavam baldorex ma pravdu :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ani v pripade, ze spolu komunikujete, ona je ta, ktora otvori komunikaciu, iniciuje stretnutia a viac-menej si vyziada darcek, aj tak to nemusi skoncit ako chces. a vzdialenost je zlo, ci uz je to "len" cez byvalu Federaciu alebo cez cely kontinent. treba hladat v okoli, aj ked obcas lokalne danosti zuzuju moznosti vyberu :)
Napísať odpoveď