Anonymne zaslanie penazi
Anonymne zaslanie penazi
Má niekto skúsenosť ako anonymne poslať peniaze? Konkrétne na účet do Slovenskej sporiteľne, ale aby majiteľ účtu nevidel meno odosielateľa.
Z dostupných možností ma napadá jedine poštový poukaz na účet poskytovaný Slovenskou poštou.
https://www.posta.sk/sluzby/postovy-poukaz-na-ucet
Lenže na tom poukaze treba vypísať meno a adresu odosielateľa aj prijímateľa. Ja viem iba číslo účtu. Ak na poukaz dám vymyslené mená a adresy a jediné reálne údaje budú číslo účtu a suma, prejde to bez problémov - skúšal to niekto?
Alebo máte nejaký iný tip? Malo by ísť o sumu 100-200€..
Z dostupných možností ma napadá jedine poštový poukaz na účet poskytovaný Slovenskou poštou.
https://www.posta.sk/sluzby/postovy-poukaz-na-ucet
Lenže na tom poukaze treba vypísať meno a adresu odosielateľa aj prijímateľa. Ja viem iba číslo účtu. Ak na poukaz dám vymyslené mená a adresy a jediné reálne údaje budú číslo účtu a suma, prejde to bez problémov - skúšal to niekto?
Alebo máte nejaký iný tip? Malo by ísť o sumu 100-200€..
Re: Anonymne zaslanie penazi
Udaje si mozes pri poukazke vymysliet. Az pri vyssich sumach ziadaju obciansky preukaz odosielatela.
Za 50% províziu mu to pošlem. 
odporucam kupit paysafe card on si to potom moze dobit na skrill alebo do stavkovej a vybrat 
On neriesi ako si to vyberie prijemca. Riesi odoslanie penazi anonymne, aby nevedel kto to platil.
aj v takom pripade je riesenie skrill nabije si svoje skrill konto a cez skrill posle peniaze na iban 
Pri prevode cez Skrill bude v poznámke prevodu meno odosielateľa.
No on asi myslel, že ja mu dám kód s paysafe karty a už on si tie peniaze prevedie cez skrill, čiže už bude jedno, aké meno. Problém však bude vysvetliť dotyčnému princíp paysafe karty a skrillu, čiže toto asi padá. Jedine ak si ja otvorím nejaký fejkový skrill účet. Skúsim naštudovať, dnes o tej službe počujem prvýkrát v živote.
Potrebujem umiestniť peniaze na účet bez toho, aby dotyčný majiteľ účtu musel vynaložiť nejakú aktivitu.
Potrebujem umiestniť peniaze na účet bez toho, aby dotyčný majiteľ účtu musel vynaložiť nejakú aktivitu.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
nepojde to cez PayPal? ten poskytuje moznost vyberu penazi na bankovy ucet. zaregistrovat sa da cez akekolvek fejkove meno.
ja to tak riesim pri platbach na internete - ked nechcem, aby dotycny videl moje udaje, poslem si peniaze najprv z mojho realneho uctu na druhy "proxy" ucet a platim az z neho.
ja to tak riesim pri platbach na internete - ked nechcem, aby dotycny videl moje udaje, poslem si peniaze najprv z mojho realneho uctu na druhy "proxy" ucet a platim az z neho.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Niektoré internetbankingy dovoľujú zmeniť názov účtu a tak nevidíš odosielateľa, odskúšané naposledy vo FIO. IBAN Ti nič nepovie...
Obálka + hotovosť do poštovej schránky.