Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa aacid »

Terepin napísal:Ad životný štýl: Ja som pochopil, čo je životný štýl. Tým som chcel ukázať, čo má baví robiť vo voľných chvíľach.
zase si v hlave prekrucujes realitu, to nie je co ta bavi robit vo volnych chvilach, to je nieco co si spravil raz pradavno. ked vies co je zivotny styl, napis sem co je tvoj zivotny styl.
Terepin napísal:Ad diskotéka: Negeneralizujem, ale dedukujem. Ak vidím človeka vojsť do klubu a nič iné o ňom neviem, tak logická a racionálna dedukcia je, že má rád diskotéky. Je to predpoklad, nie konštatovanie faktu. To teraz neznamená, že každú ženu tam považujem za opitú šľapku. Pokiaľ sa tak nespráva, samozrejme.
ty si horsi ako moje 5 rocne decko, lebo aj ono uz vie ze nema robit zavery skor nez nieco nevyskusa. ale ty sa spravas ako fagan co vidi v polievke nieco zelene tak ju ani len nevyskusa a automaticky "vydedukuje" ze bude nechutna.
Terepin napísal:Ad hudba: Pre upresnenie, "svoju" hudbu nepočúvam pri hraní, ale pre potešenie. I tak ale som bol za ňu zosmiešňovaný už od školských čias, a to vrátane aj tu, keď som za ňu dostal k- s príjemným komentárom. Dokonca som zažil, ako so mnou žena prestala komunikovať okamžite po tom, ako som jej odpovedal čo počúvam. Ďalšia vec, aj moja hudba sa hraje v kluboch. V zahraničí existujú ambietné nočné kluby, ambietné celonočné koncerty, v kluboch sa hraje aj Psybient, IDM, Chillout, Dub... (dokonca som zverejnil aj záznam z takýchto podujatí).
takze si iba potvrdil to co som napisal.
Terepin napísal:Ad sex: Za to, že sa chcem so ženou vyspať až po zblížení, som bol vysmiaty. Logicky teda je správnym mužským správaním chcieť sa vyspať so ženou čo najskôr. S tým súvisí druhá vec. Bolo mi vysvetlené, že žiadna žena sa so mnou nevyspí, pretože som panic, avšak za sex si platia len zúfalci, avšak o zúfalcov ženy nemajú záujem. Takže ako mám získať sexuálne skúsenosti a výjsť zo začarovaného kruhu? Znásilnením? Aj sa chcem prepracovať k tej vyvolenej, lenže drvivá väčšina žien mi dáva pocítiť, že som level 0. A od tých málo, ktoré ma vnímajú ako level 1, sa nedokážem dostať na level 2, pretože nemám dostatok XP bodov, čo ma automaticky degraduje späť na level 0. Lenže ako ich mám získať, keď žiadna žena mu nikdy nedá šancu, aby som ich získal? Čiže ďalší začarovaný kruh.
ty si tie zacarovane kruhy vytvaras v svojej hlave. za prve si uvedom (napis si to na ruku) ze ty uz zufalec si. keby si nebol zufalec nemas tu 200 stranovu temu o tom aky je tvoj zivot zufaly.
to je dolezita vec si to uvedomit, potom sa zrazu mozes na svoj zivot pozerat inak. tak si zaplat tu stetku, aj ked to robia iba zufalci, lebo predsa ty si zufalec. ale fakt sprav to co ti vravim stale dookola a ty to ignorujes, zbal skaredu zenu. ja viem, ty by si sa citil ako zufalec, ale ding ding ding, to uz predsa si. uz nemas kam hlbsie klesnut.
a skarede dievca s nizkym sebavedomim je dokonaly grind ktory ti umozni sa dostat na vyssi level.
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

maciatko99 napísal:To myslis vazne co pises alebo si robis len srandu? Rada by som bola, ak by islo len o srandu z tvojej strany, lenze mi to skor pride tak, ze to myslis vazne. Tvoja co opisujes o cestovani vlakom, to je historka. Prilezitostna historka. Historka, ktora mozno nikoho nezaujme, ak ju nebudes vediet spravne podat. Myslim si, ze ak by som sedela oproti tebe, pozerala sa ti do oci, tak tu historku by si nedokazal podat v zaujimavom style. Bol si by cely nesvoj, chvel by sa ti hlas, hanbil by si sa, daval by si si pozor na kazde slovo co povies a snazil by si sa, aby to bolo zaujimave. Miesto toho by to cele vyznelo nudne, rozpraval by si monotonne so strachom, mozno by si si pri tom aj cvrkol. Pocas snahy o vtip alebo pri rozpravani vtipnej situacie by si rozmyslal, ze ci to aj mne pride vtipne a ci sa zasmejem, lebk ak by som sa nezasmiala, tak by si sa citil trapne. Opat sa dostavame k tvojmu strachu. Tvoj prejav by bol strojeny, nezaujimavy, bojazlivy. To by som z teba vycitila po pol minute a spravila by som si na teba taky nazor, ze by si uz asi nikdy nemal u mna sancu. Pretoze by som si pomyslela, ze si divny clovek, ktory sa boji zeny a na co by mi bol takyto clovek?

Niekto vyssie dokonale opisal co je zivotny styl. Zivotny styl nie je jedna mozno aj nezaujimava historka podana hroznym prejavom, ale je to nieco ako zijes posledny rok. Je to vsetko co sa teba tyka, teda od toho ako rano vstanes, ides si zabehat, naranajkujes sa, das si sprchu, potom praca, po praci kava s kolegami, potom doma poupratujes alebo pomozes babke s nakupom, podvecer si citas knihu, nachystas si veci do prace, uvaris veceru podla receptu hoci aj z internetu, pozries si chvilu televizor, hodinku sa zahras na pocitaci, medzitym si pises na Facebooku s kamaratmi a pred spanim z postele si pozeras destinaciu do ktorej by si sa chcel ist na jesen pozriet. Je to komplexny harmonogram toho co robis, ako zijes, ako si uzivas. Ty zijes podla mna nudne, nezaujimavo, steretypne, uzavrety sam do seba. Je jedno ci mas bundu za 300 eur alebo za 500, to nikoho nezaujima a ked sa stretneme v obchode alebo na diskoteke, tak ja nemam ako odhadnut kolko stala ta bunda. Co mi povies: Hej kocka, bacha s tym drinkom, ta bunda stala 300 eur, tak mi ju neoblej?! Takto by si to spravil, aby si sa snazil na seba uputat pozornost? Alebo by si mi ukazal blocek? Ukazem ti bundu z cinskeho obchodu za 30 eur a budes si mysliet, ze stala 10x tolko. Nie je to o peniazoch, je to o style, o tom vediet sa zladit. Dobre sadnuce tricko primeranej velkosti, kludne v sivej farbe, z Tesca znacky F&F a k tomu napriklad modre slim rifle spravia vacsi dojem ako to co popisujes ty.

Nejde mi do hlavy preco sa ku vsetkemu stavias tak skepticky. Odmietol si aj diskoteky a dovodov si si nasiel hned niekolko. Pre mna su to taky plytke dovody, ktore nie su akceptovatepne. Smutne, ze v tvojej situacii hladas ospravedlnenie preco na tu diskoteku neist. Ty nie si v pozicii, aby si si mohol vyberat zeny, ani miesta na ktorych by si ich mohol zacat balit. Nemusis pit alkohol a opijat sa, klidne si daj 2-3 pohariky na uvolnenie, odburanie stresu a hned ti to pojde lahsie. Nevies si predstavit ako by opadol z teba stres a ako by si dostal dar reci.

Ziadna zena, ziadna, nechce muza, ktory je v tvojom veku panic. Na co by mi prosim ta taky muz bol? No na co? Ved by som si hned povedala, ze je divny, cudny, deges, neschopak, trulko a neviem co dalsie. Surovo by som ho takto oznacila vo svojej hlave a rozmyslala, ze ci bol zamknuty 15 rokov niekde v pivnici z ktorej nemohol ujst. Inak by som si to nevedela vysvetlit. Darmo tu budes pisat ako o to chces prist s niekym koho budes lepsie poznat a lubit. Ty sa podla mna opat snazit len ospravedlnovat svoj nulovu sancu a neschopnost u zien. Ty musis ist na vec, je jedno ci to bude pekna alebo skareda zena, mlada alebo stara. Ty to musis spravit a prekonat tu prekazku v hlave. Lebo to ako o to prides nie je podla mna nieco co ta tesi, je to skor blok, ktory ta tazi. A tazit ta bude kazdym rokom viac a viac. Pri tvojom zufalstve a nulovych pokrokoch to nestihnes ani do styridsiatky.

Este by som rada ten papier s plusmi a minusmi, kedze si na to vobec nereagoval. Napisal si si ten papier a uviedol tvoje plusy a minusy? Kolko tam mas plusov a kolko minusov?

Je cas sa prestat vyhovarat, zobrat si mnohe skvele rady, ktore ti tu uz napisalo kopu ludi, k srdcu. A zacat zit zivot hodny muza v tvojom veku. Vyhovoriek si tu prezentoval uz neurekom. Uz vsak stacilo. Je zacat konat, ukazat ciny a posunut sa dalej. Nedovol, aby ta tvoj strach premohol. Nedovol, aby si sa tocil v zacarovanom kruhu. Preber sa, daj si tri facky a pusti sa do toho, pracuj na sebe, trenuj, zmen sa.

Dovolim si este tri prislovia ci porekadla, ktore sa ku tebe hodia:
1. Je to ako hrach o stenu hadzat.
2. Kde je vola, tam je cesta. Kde je cesta, tam je ciel.
3. Male kroky robia velke zmeny.
(Týmto sa chcem poďakovať už zosnulým velikánom Adamsovi a Pratchettovi za dar sarkazmu a irónie. Ste mojími veľkými vzormi.)

Páči sa mi, ako so ma automaticky zaškatuľkovala bez toho, aby si ma počula rozprávať alebo osobne stretla čo i len raz. Navyše teraz budem musieť svojim spolužiačkami vysvetliť, že v skutočnosti sa celý trasiem, potím, štím do gatí a koktám, keď sa s nimi zhováram, len to tak dobre maskujem, že si to nemajú šancu všimnúť. Som si istý, že po tomto odhalení na učiteľka rovno vylúči z triedy.

Dni mi plynú rýchlo a nikdy sa nenudím. Čo viac by si chcela, život ako z akčného filmu? Nie je problém! Dáme si pešú túru cez noc uprostred búrky naprieč Kojšovou Hoľou. To by malo byť pre teba dostatok vzrúša, čo povieš? Možno cestou stretneme aj hladného macka. [emoji6] Taký zdravý šprint na čerstvom vzduchu robí s telom hotové zázraky.

Keby som ti nebol uviedol cenovku, ani by si nemala šancu ju zistiť. Ak by si však dokázala odlíšiť lacné rifle od značkového Wrangler, môžeš si byť istá, že by som ti ten bloček ukázal, pretože ako evidentnú zlatokopku by ťa tá suma zaručene poslala do kolien. Teraz vážne: nevidím nič zlé na tom, že si potrpím na kvalitnom oblečení. Vy ženy ste schopné vyhodiť za krásne šaty celú (manželovu) vyplatu a nikto sa nesťažuje (okrem manžela). Prečo by mal byť problém, keď chcem to isté aj ja? Nie len vy sa chcete cítiť príjemne a sexi v tom, čo nosíte. Alebo to znamená, že som gay? Možno už to, že si kupujem špecializovanú mužskú kozmetiku zo mňa robí homosexuála. Asi by som sa mal zdôveriť rodičom....

Diskotéky som odmietol, pretože sa tam necítim príjemne. Ako môžem byť v pohode a sám sebou v prostredí, ktoré mi spôsobuje úzkosť? Minule som bol na vianočných trhoch čo Viedni a bolo tam také množstvo ľudí, že som musel odtiaľ utiecť, pretože som skoro dostal záchvat paniky. Jedinou šancou by bolo vziať si tabletku na ukľudnenie, lenže potom by som nemohol piť alkohol. Vlastne, to nie je zlý nápad. Z alkoholu sa mi len zdvíha žalúdok a jediným jedom efektom je, že sa smejem ešte viac a ešte hlučnejšie. Myslím si, že ženu nezaujme muž správajúci sa ako hlučný pavián. Tabletkou by som zabil dve muchy jednou ranou: jednak by som sa cítil v pohode na diskotéke, jednak by som sa mal k činu. Toto vyskúšam!

Keď píšeš o "ísť na vec", máš tým na mysli bordel? Už dlhšie nad tým uvažujem. Síce mi to sebavedomie nezdvihne, ale aspoň už nebudem panic. Je však aj druhá možnosť. Moju Americkú kamarátku vzrušuje, že som panic. Takže mi stačí našetriť zopár tisíc eur a vycestovať za ňou. Síce na to vyjde o dosť drahšie, než šľapka, ale je to omnoho priechodnejšie. A zároveň by som cestovaním spoznal Európu a Ameriku. [emoji846] Len by som si musel dať pozor, aby ma neprichytil jej manžel... [emoji12]

Na ten zoznam sa budem musieť opýtať druhých, čo chvíľu potrvá.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Terepin, ako hovori moj kamarat: Kto netr*ka skarede zeny, nezasluzi si tie pekne ;)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

a teraz nech sa niekto cuduje ako je mozne ze Terepin nema ziadny vztah... dievca mu napise, chce mu poradit a on do nej zacne uplne je*at dve na tri... pokial sa takto spravas aj v realnom zivote k zenam tak to proste vzdaj. uprimne.
Terepin
Addict
Addict

hojko napísal:Terepin, ako hovori moj kamarat: Kto netr*ka skarede zeny, nezasluzi si tie pekne ;)
Ak škaredé ženy čakajú na svojho princa na bielom koni. Aj tie najškaredšie ženy chcú len tých najkrajších mužov a o kohokoľvek pod 7/10 áno nezakopnú, pretože sú pod ich úroveň.
Terepin
Addict
Addict

aacid napísal:a teraz nech sa niekto cuduje ako je mozne ze Terepin nema ziadny vztah... dievca mu napise, chce mu poradit a on do nej zacne uplne je*at dve na tri... pokial sa takto spravas aj v realnom zivote k zenam tak to proste vzdaj. uprimne.
Kľudne som mohol zvoliť rovnaký arogantný tón, ako ona. To by bolo lepšie?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

chlapes ty si mal na zaciatku tejto temy napisat nejake podmienky ako si predstavujes tuto diskusiu, ze nechces aby ta ludia urazali, pouzivali arogantny ton (v texte..), celkovo aby ti radsej nerozpravali veci ktore nechces pocut.

dalsia z veci ktoru by si si mal napisat na zoznam "ako funguje realita": "nie kazdy sa ku mne bude spravat ako moja mamicka"
Terepin
Addict
Addict

Nepotrebujem, aby ste so mnou vo všetkom súhlasili. Ale očakávam slušnú diskusiu bez arogancie. Už ani to sa v dnešnej dobe nenosí?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

pochop, ako sa spravas ty k ostatnym, budu sa oni spravat k tebe. ked akukolvek radu od kohokolvek bud ignorujes, odsudzujes alebo akoze vyskusas a potom bezis na forum si z toho robit srandu, tak nemozes ocakavat ze sa tu budu k tebe ludia spravat slusne a s kludom. ostatne ty by si mal byt rad ze tu po takom case ma niekto este stale snahu ti pomoct.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Baba ti napísala úprimne svoj názor a dostane nálepku arogantná?

Takže opäť si nič z jej príspevku nezoberieš, lebo si to uzavrel aroganciou.

To že ten zoznam máš napísať ty ignoruješ, opäť alibizmus že sa musíš spýtať druhých...

Úprimne pochybujem o tvojich rozprávkach o šikane, kľudne to mohla byť obyčajná kritika a bežné zákazy... Keďže dokážeš všetko prekrútiť...
Terepin
Addict
Addict

aacid napísal:pochop, ako sa spravas ty k ostatnym, budu sa oni spravat k tebe. ked akukolvek radu od kohokolvek bud ignorujes, odsudzujes alebo akoze vyskusas a potom bezis na forum si z toho robit srandu, tak nemozes ocakavat ze sa tu budu k tebe ludia spravat slusne a s kludom. ostatne ty by si mal byt rad ze tu po takom case ma niekto este stale snahu ti pomoct.
Ja nie som ten, ktorý len tak zo srandy začne byť arogantný. Som diplomat a pacifista.

Vieš, s čím nám najväčší problém? Keď som túto tému začal, nemohol som sa ani len ozvať k predavačke medzi regálmi. Teraz nemám problém viesť s nimi aj nezáväzný rozhovor. Pre mňa obrovská vec. Vaša reakcia? "Nikam si sa nepohol!" Ako čakáš, že na to budem reagovať?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

takze ty si spokojny so svojim zivotom aktualne? ak hej, co tu potom stale hladas? ved ti to tak super ide, po 13 rokoch si schopny sa porozpravat z predavackou. za dalsich 13 rokov mozno aj niekoho zbalis. takymto tempom mas realnu sancu na svadbu pred vlastnou smrtou.

obavam sa ze sa budem opakovat, lebo som si skoro isty ze raz som u presne toto iste pisal a postupom casu som zase sklzol do diskutovania s tebou:
ja uz ta beriem ako trolla, ty sa potrebujes iba online vyplakavat, dokazovat si ze to co si myslis je pravda a vdaka tvojmu pokryvenemu mysleniu ti to ozaj funguje, lebo ked ti tu 20 ludi napise ze tato vec je problem, tak ty budes schopny 20 krat to odignorovat nejakou smiestnou historkou alebo sa urazit alebo totalne zmenit temu.
takze cau, uzivaj si svoj stastny zivot, mozno raz dusevne dospejes a nieco sa zmeni, drzim palce.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Úprimne, dostal si sa na bežnú úroveň 10-ročného decka, gratulujem

Co navrhuješ ako ďalší krok?
Terepin
Addict
Addict

Nikdy som tým 10-ročným chlapcom nebol, takže áno, je to úspech. A idem ďalej! Ďalším krokom je získať certifikát, páči s prospektom a potom navštíviť psychiatričku kvôli liekom, aby som ešte viac mohol vyliezť z komfortnej zóny.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Certifikat je jediny tvoj ciel. Ibaze ciel bez prinosu vzhladom k zenam.

Defintifine koncim pisanie do tejto temy, aj ked som to uz asi 5x napisal, ze to spravim. Nevidim zmysel sa zapajat a snazit sa ti pomoct, pretoze vsetko ignorujes.
Terepin
Addict
Addict

Práve naopak, má to veľký vplyv na ženy! Vďaka tomu si budem môcť lepšie platenú robotu, vďaka ktorej budem mať peniaze a vďaka tomu už budem môcť aj niekam chodiť.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Snivajte s nami.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ale veď ty o ženách nič nevieš.... Hovno v celofáne bude stále hovno.
Terepin napísal:Práve naopak, má to veľký vplyv na ženy! Vďaka tomu si budem môcť lepšie platenú robotu, vďaka ktorej budem mať peniaze a vďaka tomu už budem môcť aj niekam chodiť.
Opäť si "kupuješ" čas. Kým bude certifikát, nová robota, to je na mesiace však?
Vresso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vresso »

Terepin napísal:Nepotrebujem, aby ste so mnou vo všetkom súhlasili. Ale očakávam slušnú diskusiu bez arogancie. Už ani to sa v dnešnej dobe nenosí?
Nie, nenosi, ty si posledny galantny muz na zemi.

V skratke - 30+ rocny panic, pravdepodobne nepriznany gay (este ani sebe si to nepriznal), zatrpknuty na kazdeho, kto sa ma lepsie. Kazdy ma vyhody, lepsiu robotu lebo protekcia, lepsie vzdelanie lebo mama zaplatila, krajsie dievca lebo mu priroda nadelila dobru postavu...

Ma tato tema este zmysel pre teba? Pre nas ano, ja sa bohovsky bavim, ale teba to bavi este?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Terepin, síce to tu už zaznelo x-krát, ale zopakujem to. Ty si taký tragéd, že nájsť niekoho horšieho ako ty, je nadľudský výkon. A to nie je urážka, ale konštatovanie. Seriózne by som s tebou nevydržal na pive sedieť ani 10 minút. Takže to, že nemáš úspech (nielen) u žien, je len prirodzený dôsledok tvojej namyslenosti, arogancie, tvrdohlavosti, domýšľavosti, neprispôsobivosti, nestabilnosti, neschopnosti a lenivosti.

maciatko99 ti sem napísala veľmi kamarátsky ladený prvý príspevok s kopou rád, na ktorých by si mohol začať pracovať už dnes, ale samozrejme si všetko zavrhol, že v tom nevidíš zmysel. Potom ti už sem napísala príspevok s tvrdším reality checkom, na čo si reagoval tak, že si ju označil za arogantnú, pretože napísala niečo, čo sa ti nepáčilo.

Ži si ďalej vo svojej skreslenej realite a uisťuj sa, že ty si ten galantný gentleman a všetky ženy sú blbky, pretože nevedia oceniť niekoho tak úžasného ako si ty.

Na záver spomeniem len jedno porekadlo, ktorým by si sa mal riadiť. Ak ťa všetci (alebo drvivá väčšina) považujú za neschopného tragéda ako tu na fóre, tak problém asi nebude v tých ľuďoch, ale v tebe :wink:
Napísať odpoveď