Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa kompi »

obdivujem kazdeho kto ma a mal snahu mu komplikovane pomoct ale obavam sa ze to je strata casu vasho ale aj jeho :(
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

Terepin napísal:Práve naopak, má to veľký vplyv na ženy! Vďaka tomu si budem môcť lepšie platenú robotu, vďaka ktorej budem mať peniaze a vďaka tomu už budem môcť aj niekam chodiť.
A naozaj budeš? Ktorá lokalita je momentálne pre teba neprípustna kvôli nedostatku financií?
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

kompi napísal:obdivujem kazdeho kto ma a mal snahu mu komplikovane pomoct ale obavam sa ze to je strata casu vasho ale aj jeho :(
Nezakladas nove temy a takto to potom dopada. :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Terepin napísal: Chcel by som navštíviť prírodné pamiatky, prespať v drevenom zrube uprostred divočiny bez elektriny, vlakom spoznať kultúrne pamiatky a zahraničie. Považujú to ženy za čosi zábavné? Neviem. Mám rád kultúrne obohatenie, či už výtvarným umením, hudbou, filmom, hrami alebo literatúrou. Venujem sa ako tvorbe hudby, tak aj písaniu prózy, ale tunajšie osadenstvo mi povedalo, že toto ženy nezaujíma. Mám bezbrehú predstavivosť, takže si rozprávanie druhých premietam v hlave ako film, čo so mňa robí skvelým poslucháčom (kolega na mňa takto vytiahol trojhodinový monológ a nenudil som sa ani sekundu). Rád vediem konštruktívne diskusie na rôzne témy, ale bolo mi povedané, že tým len otravujem a nudím ostatných.
Podľa toho ako tieto úplne bežné a normálne veci vykresluješ mám pocit že žiješ na inom svete, kde sú vnímané akosci-fi. Sa prihlás na krúžok kreatívneho písania, nejaký knižný klub, filmový klub, semináre, workshopy, prednášky, kua veď univerzity, neziskovky, vzdelavacie/kulturne inštituty toľko toho organizujú.

Alebo vymeň kamošov, lebo s tými čo máš ako som pochopil si len idete sadnut do reštiky, to znie ako nuda .. ja neviem to nemáš kamarátov s ktorými si pozriete film, pokecáte o nom? Alebo niekoho s kym by si isiel na prednasku / besedu / vystavu?
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Poznám sa a nimi už 17 rokov a nikdy s nimi nebola nuda. Aj chodíme do kina, aj chodia ku mne na kino. Ale na prednášky, výstavy? Asi nie.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Terepin, citim sa rozcarovana a prekvapena. Napisala som ti svoj nazor a pohlad zeny, pricom som svoj volny cas mohla vyuzit podstatne lepsie. Taktiez som svoj pracovny cas vyuzila na citanie a pisanie odpovede pre teba, pretoze som ti chcela uprimne pomoct a snazit sa ti aspon trochu prist na podstatu veci, uvedomit si problem a najst riesenie. Ty si vsak miesto toho ukazal, ze si obycajny, uplakany, arogatny trulo na internete, ktory si nevazi cudziu pomoc a ktory pri akejkolvek, opakujem akejkolvek, vhodnej rade pouzije osocovanie vo svoj prospech. Som rada, ze po dvoch mojich prispevkoch mi zenska intuicia presne ukazala aky si a ze pisanie do tejto temy je absolutna, ale skutocne absolutna strata casu. Mohla by som ti tu teraz napisat, ze si obycajny kreten alebo arogantne hovado, lenze to neurobim. Neurobim to preto, lebo si myslim, ze si chudak a nebudem ta urazat, ani ti nadavat, nie je to moj styl. Zi si pokojne svoj depresivny zivot a mozno o par rokov pridem pozriet opat sem na forum, aby som sa aspon pousmiala na tom, ze si sa naucil nie len zhovarat s pokladnickou v obchode, ale mozno uz aj so skladnikom pred obchodom. Prajem ti zo srdca vela stastia a hlavne odvahy, aby si nebol takym clovekom ako si a mozno by si si mohol 3x precitat poslednych 15 stran prispevkov, ale najma tie, ktore si napisal ty sam, mozno sa potom zhnusis sam sebe. Mne si sa uz zhnusil dostatocne a nedivim sa, ze sa hnusis aj inym zenam. Maj sa pekne Terepin, majte sa pekne pani a damy tu na fore.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

maciatko99: urobila si to co velmi vela ludi na tomto fore no on to nevie pochopit on sa totiz nieje ochotny zmenit NIČ on chce aby sa cely svet prisposobil jemu :) podla mna by sa mala tato tema zavriet vsetko podstatne tu uz odznelo. Je uz na chalanovi co si stoho vezme :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

aacid napísal:a teraz nech sa niekto cuduje ako je mozne ze Terepin nema ziadny vztah... dievca mu napise, chce mu poradit a on do nej zacne uplne je*at dve na tri... pokial sa takto spravas aj v realnom zivote k zenam tak to proste vzdaj. uprimne.
no dobre, je aky je, ale ten prvy odstavec od nej o tom, ako to rozpravanie historky strasne poserie bolo tiez mimo, to tu fakt nikto nevidi? :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Napisala to nepravdivo?
kompi
Medium Professional
Medium Professional

heker praveze to napisala velmi dobre :)
Terepin
Addict
Addict

maciatko99 napísal:Terepin, citim sa rozcarovana a prekvapena. Napisala som ti svoj nazor a pohlad zeny, pricom som svoj volny cas mohla vyuzit podstatne lepsie. Taktiez som svoj pracovny cas vyuzila na citanie a pisanie odpovede pre teba, pretoze som ti chcela uprimne pomoct a snazit sa ti aspon trochu prist na podstatu veci, uvedomit si problem a najst riesenie. Ty si vsak miesto toho ukazal, ze si obycajny, uplakany, arogatny trulo na internete, ktory si nevazi cudziu pomoc a ktory pri akejkolvek, opakujem akejkolvek, vhodnej rade pouzije osocovanie vo svoj prospech. Som rada, ze po dvoch mojich prispevkoch mi zenska intuicia presne ukazala aky si a ze pisanie do tejto temy je absolutna, ale skutocne absolutna strata casu. Mohla by som ti tu teraz napisat, ze si obycajny kreten alebo arogantne hovado, lenze to neurobim. Neurobim to preto, lebo si myslim, ze si chudak a nebudem ta urazat, ani ti nadavat, nie je to moj styl. Zi si pokojne svoj depresivny zivot a mozno o par rokov pridem pozriet opat sem na forum, aby som sa aspon pousmiala na tom, ze si sa naucil nie len zhovarat s pokladnickou v obchode, ale mozno uz aj so skladnikom pred obchodom. Prajem ti zo srdca vela stastia a hlavne odvahy, aby si nebol takym clovekom ako si a mozno by si si mohol 3x precitat poslednych 15 stran prispevkov, ale najma tie, ktore si napisal ty sam, mozno sa potom zhnusis sam sebe. Mne si sa uz zhnusil dostatocne a nedivim sa, ze sa hnusis aj inym zenam. Maj sa pekne Terepin, majte sa pekne pani a damy tu na fore.
Hej, ja som bol z tvojej arogancie tiež rozčarovaný. Keďže som bol na mobile, trvalo mi hodinu, kým som napísal odpoveď. A tvoja reakcia boli sprosté navážanie sa. Čo si čakala, že ty si budeš o mňa obtierať ústa a ja budem len ticho pritakávať? To si vyhoď z hlavy, moja milá. Chceš mi úprimne pomôcť? Ta mi tu nepíš sprostosti ako ty presne vieš ako neviem rozprávať historky, bo nevieš nič. A tie tvoje rozprávky o tom, ako ty si mi chcela pomôcť, si strč niekam.

//autoeditácia príspevku (11 Feb 2020, 20:13)
M142 napísal: no dobre, je aky je, ale ten prvy odstavec od nej o tom, ako to rozpravanie historky strasne poserie bolo tiez mimo, to tu fakt nikto nevidi? :D
Ale vidí. Ale pre tunajšie osadenstvo je to evidentne úplne normálne vyjadrovanie osoby, ktorá chce "pomôcť".

//autoeditácia príspevku (11 Feb 2020, 20:15)
kompi napísal:heker praveze to napisala velmi dobre :)
Hej? Si ma niekedy osobne počul hovoriť historky? Nejak si ťa nepamätám.
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

Daj sa liečiť ...
Terepin
Addict
Addict

Prečo? Lebo sa nenechám urážať?
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

To nie, ale ide o to ako si to napísal. Už si ten príspevok upravil. Nemohol si dať normálne a inteligentné odpovede? Namiesto toho samé nadávky a urážanie.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Páni toto je na pukance :).

Úplne ho vidím ako je vytrasený ako čivava a dáva si jednu tabletku za druhou keď trafíte správne na strunu... Ako cimbalová muzika :)
Terepin
Addict
Addict

Filip87 napísal:To nie, ale ide o to ako si to napísal. Už si ten príspevok upravil. Nemohol si dať normálne a inteligentné odpovede? Namiesto toho samé nadávky a urážanie.
Áno, pripúšťam, to bolo cez čiaru, za čo sa ospravedlňujem. Zabudol som to predýchať a až tak napísať. Toto by bolo moje mínus: som vznetlivý.

//autoeditácia príspevku (11 Feb 2020, 21:11)
baldorex napísal:Páni toto je na pukance :).

Úplne ho vidím ako je vytrasený ako čivava a dáva si jednu tabletku za druhou keď trafíte správne na strunu... Ako cimbalová muzika :)
To si mal vidieť, čo som robil v auguste minulého roka. Ono ja viem v sebe toho veľa dusiť, ale nemám to kam a ako ventilovať. Z času na čas mi proste prasknú nervy, aj keď sa snažím tomu predchádzať ako len viem.
Felicita
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Felicita »

Terepin, ty sa prezentuješ ako ružový jednorožec. Chodil si do školy, kde baby moc (alebo vôbec) neboli. Potom ani na výške si ich nevidel a nestretol. Nuž, takú elektrotechniku študujú ročne desiatky, možno stovky mužov, potom pokračujú na výšku, kde sú ženy veľkou zriedkavosťou. Čuduj sa tebe, aj títo chlapci si dokážu nájsť frajerku a neskôr aj založiť rodinu. Ak nemáš čo robiť - zisti štatistiku. Problém v škole asi nebude.
Že je problém v tvojom detstve, vzťahmi vo vašej rodine a tvojej matke, tým som si úplne istá.
Pomoc nepotrebuješ - len sa nechceš vysporiadať s realitou. Paranoik podľa psychických syndrómov tiež nie si.
Medzi tebou a tvojou matkou je nezdravé puto, ktoré by mala rozviazať tvoja matka (ale ona má asi sama tiež určité psychické problémy).
Vyhovárať, urážať sa, sťažovať sa - všetko to môžeš robiť dokedy ti to vyhovuje. (Ak sa nespamätáš včas, prvá zásadná zmena u teba príde po smrti tebe blízkej osoby - prepáč, za konštatovanie, nechcem tým nič zlé prezentovať).
A ak by si sa predsa chcel po milióntykrát obhajovať, tak si nerob starosti. Ži si svoj spackaný život, ale aspoň ním nezaťažuj desaťročia ľudí, ktorí sa ti v dobrom snažili pomôcť.
Terepin
Addict
Addict

Pomoc potrebujem. Potrebujem sa naučiť zvládať stres a aj mu predchádzať.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

baldorex napísal:Páni toto je na pukance :).

vies dobre ze nie vzdy stebou suhlasim ale teraz mas fakt pravdu.

chlapcovi sa snazi pomoct hadam cele forum a on si ide svoje naozaj hojko lock prosim ta pre nase ale hlavne pre JEHO dobro.

ludia mu chcu pomoct on za odmenu uraza....
Felicita
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Felicita »

Terepin napísal:Pomoc potrebujem. Potrebujem sa naučiť zvládať stres a aj mu predchádzať.
Nespemuj zbytočne tému, táto téma je o tvojich peudonázoroch na to, prečo nemáš ženskú. Ak máš problém so stresom, vyhľadaj relevantnejšieho autora.
Napísať odpoveď