Modernejšie pesničky - oslava 50tky

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Bellatrix Lestrange
Novice
Novice

Modernejšie pesničky - oslava 50tky

Príspevok od používateľa Bellatrix Lestrange »

Ahojte, už začínam byť v koncoch. Dostala som od otcovej ženy za úlohu vybrať modernejšie pesničky na oslavu 50tky nakoľko nechcú DJ.
Hity typu: Elán, Michal David, Kmeťoband, Maxim Turbulence, Polemic, Horkýže Slíže, Kollárovci, Kandráčovci a ľudovky sú samozrejmosť.
Horšie je to s tými modernejšími, lebo si neviem predstaviť ako budu 50tnici a 60tnici tancovať na rádiové pesničky - Tiesto, Dua Lipa atď.
Takže som zvolila cestu typu ako Kali, Ego - žijeme len raz, HEX- nikdy nebolo lepšie, IMT Smile - Hej sokoly, Lukáš Adamec - Horúca láska, Kristína- Ta ne, Šorty - hraj mi
Za prvé som zistila, že moc slovenských tanečných moderných hitov nie je, ale keď som playlist ukázala svokre (tiež 50tničke) mi doslova napísala, že: "To je taký mišung. Pre mňa nič moc. Myslela som, že tam budú aj novšie. Keď som sa jej opýtala, že aké sú to podľa nej, povedala, že ona nevie názvy a bolo vymaľované.
Pomôžete mi prosím, či už so slovenskými alebo zahraničnými pesničkami, ktoré sú stráviteľné aj pre staršie ročníky. Lebo sa neviem pohnúť.
Ďakujem krásne.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Modernejšie pesničky - oslava 50tky

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Myslím, že si to vybrala dobre. Po treťom poháriku je to už aj tak jedno :D
Napísať odpoveď