nastykol sa mi taky problem a neviem si dat rady. Rozisiel som sa s dlhorocnou priatelkou a hladam si nejaky podnajom. Vec sa ma tak, ze pracujem skoro cely rok v Nemecku (4 tyzdne tam, tyzden doma) ale mam dost vela osobnych veci, ktore su aj dost cenne a nechcem ich brat so sebou. Jedna sa o roznu zvukovu techniku a veci do nahravacieho studia.
Byvala mi povedala, ze kym si nenajdem podnajom, mozem si veci nechat zatial u nej (jedine stastie), len teraz vaham, ze aky byt vobec do podnajmu zobrat a ci sa mi to vobec oplati z dlhodobeho hladiska, ked to bude viac menej taky moj prechodny sklad.
Neviem vlastne, co cakam za radu ale skor mi ide o to, ako by ste danu situaciu riesili vy. Takto behat do Nemecka planujem este aspon dske 2 roky a potom si konecne snad dosporim na dom a nebudem musiet riesit taketo existencne problemy.
Koniec koncov - nemozem napr dostat potom nejaku plesen do toho bytu, ked mi tam za 4 tyzdne nikto ani nevyvetra?
Este je tu moznost, urychlene si najst novu priatelku
Dakujem za docitanie mojho problemu, neproblemu az sem a vdaka za kazdu odpoved.