Parlamentné voľby 2020
Re: Parlamentné voľby 2020 - nové hlasovanie
To uz je na diagnozu
, aky davaju dovod?
Vlaky zadarmo?
Dôvod je ale iný - dnes už hocijaký debil s IQ 50 spraví vysokú školu, sú také, kde sú len knihy ako leták z tesca.
Dôvod je ale iný - dnes už hocijaký debil s IQ 50 spraví vysokú školu, sú také, kde sú len knihy ako leták z tesca.
Jedna vec je spravit skolu a druha byt uspesny v pracovnej sfere.
Aj úspešný môže voliť hocikoho. Aj ja poznám šikovného živnostníka čo volí Fica a Smer a poznám aj obyčajných fakt slušných ľudí ktorí budú voliť Kotlebu. Je to niekedy čudné ale každý sa môže rozhodnúť slobodne.
možno sa až tak o politiku nezaujímajú, boja sa zmeny, majú radi zaužívané veci
No podla Facebooku sa min. jeden zaujíma veľmi o politiku.tyler91 napísal:možno sa až tak o politiku nezaujímajú, boja sa zmeny, majú radi zaužívané veci
Toto je podla mna hlavny dovod preco nam tu tak dlho vladol Fico. On dokazal akukolvek kauzu ututlat alebo minimalne uhrat na to, ze to nie je jeho vina. Sice to casto ani nebola pravda, ale na tlacovkach to uhral vzdy velmi presvedcivo a jeho volici mu to uverili. Naproti tomu je tu pravicovy volic, ktory citlivo vnima korupciu a kazdu vacsiu kauzu dokaze "svojej" strane spocitat vo volbach. Presne kvoli tomu tu mame x rokov silny Smer a milion pravicovych stran a platforiem. V komunalnych volbach sa ukazalo, ze vacsina volicov na Slovensku je pravicovych, no ich uspech prisiel iba vdaka tomu, ze sa pravicovi kandidati dokazali zjednotit. V parlamentnych volbach si kazdy veri sam a preto budeme opat dufat, ze niektore pravicove strany prelezu cez 5 %, aby pomohli zostavit vladu. Keby sa spojili ako za cias Dzurindu, bolo by to omnoho jasnejsie, pretoze v spolocnosti je vidiet, ze ludia chcu zmenu.Pascalwb napísal:Je to aj o volicoch. Ked ma smer alebo sns kauzy ich volicom to moc nevadi a rychlo im to zabudnu. Naproti tomu ak niekto z normalnych opozicnych stran nieco pokasle, tak ma smolu. Ja teda dufam, ze ak sa to podari, tak to tie 4 roky preziju.
no neviem, im tie preferencie idu uz dlhodobo dole, pri SNS to je pekne vidno ako to pada pri jednotlivych kauzach, hlavne kapitan a rigorozka. Ja vidim skor problem v tom ze tito volici sa prelievaju hlavne do LSNS ...Pascalwb napísal:Je to aj o volicoch. Ked ma smer alebo sns kauzy ich volicom to moc nevadi a rychlo im to zabudnu. Naproti tomu ak niekto z normalnych opozicnych stran nieco pokasle, tak ma smolu. Ja teda dufam, ze ak sa to podari, tak to tie 4 roky preziju.
Fico ako politik, taktik je frajer- to treba uznat. To co on vsetko dokazal ustáť v podstate bez straty kytičky /až na to posledne obdobie/ je naozaj obdivuhodny vykon. Si zoberte cim vsetkym dokazal prekluckovat, vyvliect zo zodpovednosti, v politike je od ranych 90tych rokov az do sucasnosti a stale nie je nikde napisane, ze v politike nema buducnost. Fico je ako vylepsena verzia typu: "Mečiar 2.0 turbo plus". Som presvedceny, ze este o nom budeme vela pocut a do ziadneho ustrania sa nechysta ani nahodou..
-
starysomar
Hardcore addict
Maličkú nádej vidím v tom, ak by nová vláda dokázala pohnúť ekonomikou a iným.
Ovšem vetrím problém - neriadená strela Matovič aj tvrdo zásadový Sulík ju môžu zhodiť
Ovšem vetrím problém - neriadená strela Matovič aj tvrdo zásadový Sulík ju môžu zhodiť
akú má vlastne Fico motiváciu byť v tej politike?gogo956 napísal:Fico ako politik, taktik je frajer- to treba uznat. To co on vsetko dokazal ustáť v podstate bez straty kytičky /až na to posledne obdobie/ je naozaj obdivuhodny vykon. Si zoberte cim vsetkym dokazal prekluckovat, vyvliect zo zodpovednosti, v politike je od ranych 90tych rokov az do sucasnosti a stale nie je nikde napisane, ze v politike nema buducnost. Fico je ako vylepsena verzia typu: "Mečiar 2.0 turbo plus". Som presvedceny, ze este o nom budeme vela pocut a do ziadneho ustrania sa nechysta ani nahodou..
Fico celý život parazitoval na štátnych orgánoch, robil vždy v štátnej sfére, kde mal kľudné, stabilné miesto, pretrhnúť sa nemusí, samé výhody oproti súkromnej sfére. Jediný a najväčší problém ako všade celkovo vo štátnej sfére sú mzdy a platy, ktoré sú nižšie a tu prichádza do obrazu korupcia a tunelovanie, tým je už všetko v jednom:
- výhody štátneho zamestnanca,
- nulová zodpovednosť,
- rozprávkové peniaze s korupciu a tunelovaním.
Kto a kde má v súkromnej sfére stabilitu ako v štátnej inštitúcii, nulovú zodpovednosť a rozprávkové peniaze?
Keby niekto vytuneloval z Volkswagenu milióny eur a prišlo by sa na to tak by len tak letel do basy a škodu by uhrádzal aj jeho vnuk, tu idú stovky miliónov ako by boli spláchnuté v záchode a s veľkým úsmevom sa ide ďalej. Ešte si aj zvýšia platy. Toto je politika. A že prečo sa tam pchajú?
- výhody štátneho zamestnanca,
- nulová zodpovednosť,
- rozprávkové peniaze s korupciu a tunelovaním.
Kto a kde má v súkromnej sfére stabilitu ako v štátnej inštitúcii, nulovú zodpovednosť a rozprávkové peniaze?
Keby niekto vytuneloval z Volkswagenu milióny eur a prišlo by sa na to tak by len tak letel do basy a škodu by uhrádzal aj jeho vnuk, tu idú stovky miliónov ako by boli spláchnuté v záchode a s veľkým úsmevom sa ide ďalej. Ešte si aj zvýšia platy. Toto je politika. A že prečo sa tam pchajú?
za ten čas už nemá vytunelované dosť? na 4 generácie?
Nie. Sú ľudia, ktorí nikdy nemajú dosť. Potrebuje aj štvrtú jachtu, desiate auto a štvrtú vilu na druhom konci sveta.
Oni sú ako čo hrajú automaty. On nevidí to, čo má teraz ale vidí len to, čo ešte môže získať a nevie prestať, lebo má zlý pocit, že by mohol mať viac a že to nezískal. Ako Kočner, jemu bolo jedno koľko toho už mal, zaujímalo len to, koľko by mohol ešte získať, jedine to bolo pre neho zaujímavé. Mal asi veľa veľa miliónov ale aby mal ďalší milión bol schopný aj dať zabiť niekoho.
Kočner a Fico sú ľudia, ktorým by stačilo len to, že by vlastnil sám úplne všetko na planéte. Sú to chorí ľudia.
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2020, 9:31)
Podľa mňa je celkom možné, že Matovič vyhrá voľby. Podľa prieskumu 50dni, ktorý je zverejnený na internete od štvrtka je rozdiel medzi ním a Smerom minimálny.
Oni sú ako čo hrajú automaty. On nevidí to, čo má teraz ale vidí len to, čo ešte môže získať a nevie prestať, lebo má zlý pocit, že by mohol mať viac a že to nezískal. Ako Kočner, jemu bolo jedno koľko toho už mal, zaujímalo len to, koľko by mohol ešte získať, jedine to bolo pre neho zaujímavé. Mal asi veľa veľa miliónov ale aby mal ďalší milión bol schopný aj dať zabiť niekoho.
Kočner a Fico sú ľudia, ktorým by stačilo len to, že by vlastnil sám úplne všetko na planéte. Sú to chorí ľudia.
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2020, 9:31)
Podľa mňa je celkom možné, že Matovič vyhrá voľby. Podľa prieskumu 50dni, ktorý je zverejnený na internete od štvrtka je rozdiel medzi ním a Smerom minimálny.
Na tipsport ma Olano mensi kurz jak Smer, vcera mali rovnaky. Dnes sa ale dostala von informacia ze Pele je v nemocnici a prerusuje sa kampan. To moze dost oslabit smer a preto by som odporucal podat na olano
tyler91
Fico cely zivot stravil vo vrcholovej politike, nic ine robit nevie. Zaroven stale dokaze oslovit nezanedbatelne velku skupinu volicov- takze preco by odchadzal? O peniazoch to uz podla mna v jeho pripade ani moc nie je.. Keby teraz odisiel, tak by vlastne tym priznal, ze tie vsetky obvinenia a korupcne afery su pravdive. Takze miesto toho sa bude stale tvarit ze on o nicom nevedel a vsetko je to "spiknutie opozicie". Urobi to iste co Harabin, ktory sa teraz hraje na obeť a snazi sa z toho vytrieskat politicky kapital.
gorsche
suhlasim, ze Olano moze teoreticky predbehnut Smer a vyhrat volby. Vsetko je ale stale otvorene, staci aby sa "nahodou" zjavila nejaka konspiracna nahravka a vsetko moze byt inak, nepochybne za ten tyzden este bude snaha o par "podpasoviek" z oboch stran. Osobne si myslim ze opozicia vyhra a postavi vladu, ale bude to miš-maš velky, obavam sa zivotnosti, ale snad ked si uvedomia co to stalo usilia odstavit Smer s partiou od vesla, tak nebudu robit blbosti. O Sulika sa nebojim, ten za svoju zasadovost zaplatil velku cenu a je skusenejsi, zato Matovic je este mlady a ma stale "horucu krv".
Olano s takymto skvelym finišom este pred par mesiacmi urcite neratalo..
Fico cely zivot stravil vo vrcholovej politike, nic ine robit nevie. Zaroven stale dokaze oslovit nezanedbatelne velku skupinu volicov- takze preco by odchadzal? O peniazoch to uz podla mna v jeho pripade ani moc nie je.. Keby teraz odisiel, tak by vlastne tym priznal, ze tie vsetky obvinenia a korupcne afery su pravdive. Takze miesto toho sa bude stale tvarit ze on o nicom nevedel a vsetko je to "spiknutie opozicie". Urobi to iste co Harabin, ktory sa teraz hraje na obeť a snazi sa z toho vytrieskat politicky kapital.
gorsche
suhlasim, ze Olano moze teoreticky predbehnut Smer a vyhrat volby. Vsetko je ale stale otvorene, staci aby sa "nahodou" zjavila nejaka konspiracna nahravka a vsetko moze byt inak, nepochybne za ten tyzden este bude snaha o par "podpasoviek" z oboch stran. Osobne si myslim ze opozicia vyhra a postavi vladu, ale bude to miš-maš velky, obavam sa zivotnosti, ale snad ked si uvedomia co to stalo usilia odstavit Smer s partiou od vesla, tak nebudu robit blbosti. O Sulika sa nebojim, ten za svoju zasadovost zaplatil velku cenu a je skusenejsi, zato Matovic je este mlady a ma stale "horucu krv".
Olano s takymto skvelym finišom este pred par mesiacmi urcite neratalo..
nj, Matovic sa bude musiet krotit, hlavne nech neriesia vsetko cez media ako teraz. Ak to ale pokazia tak nozaj tu mozme mat aj harabina s kotlebom a ficom, to by bol cisty konec. Uz tie 3% pre harabina su sialene, vsak ten clovek je na hlavu.
Keby sa náhodou našiel niekto, ku komu sa omylom ten prieskum nedostal, tak sa dá stiahnuť napríklad aj z uloz to. 
Keby to dopadlo takto a by sa vytvorila ultra široká koalícia tak by mali spolu 99 mandátov.
Ale voľby budú o týždeň a nie prieskumy rozhodujú, takže až do uzavretia volieb je všetko otvorené.
Keby to dopadlo takto a by sa vytvorila ultra široká koalícia tak by mali spolu 99 mandátov.
čo má z toho, z toľkých peňazí, keď ani na verejnosť nemôže vyjsť... a Harabin, to je totálny arogantný pometenec, mám obavy, že nahradí v parlamente SNS...
Na Jednotke teraz - O 5 minut 12 - vsetci lidri, okrem Smeru.
EDIT: Aha, tak len vsetci lidri stran, ktore su v parlamente, toto je normalne, ze diskriminuju nove strany? Vsade pocitaju kazdu sekundu a na RTVS vylucia vo velkej diskusii dve strany?
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2020, 12:24)
Zrušia diaľničné známky? V Dankovej ankete hlasoval proti aj jeho poradca
„Ak do utorka do 10:00 na Facebooku SNS nezahlasuje viac ľudí za zrušenie diaľničných známok, SNS toto zrušenie nepodporí. Pre SNS je prioritou prejednanie Istanbulského dohovoru. Ten jediný totiž do volieb prezidentka nemôže vrátiť,“
Toto nechapem, neschvalila Ficova vlada zavazok, ze prijme zakon o registrovanych partnerstvach do roku 2023? Nespominam si presny rok, ale cudujem sa, ze toto neriesi opozicia ani media, oni strasia tym, ze nove strany to zavedu, ale oni sami sa k tomu zaviazali. - Nemate k tomu niekto clanok?
Smer popiera, že mu Google zablokoval desiatky reklám. Web giganta ale zákazy potvrdzuje
Inak, pokial dane reklamy porusovali pravidla, nemala by sa tym zaoberat aj volebna komisia? Tusim islo az o podnecovanie nenavisti, priame klamlive utoky na ostatne strany. Bude sa tym zaoberat volebna komisia?
EDIT: Aha, tak len vsetci lidri stran, ktore su v parlamente, toto je normalne, ze diskriminuju nove strany? Vsade pocitaju kazdu sekundu a na RTVS vylucia vo velkej diskusii dve strany?
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2020, 12:24)
Zrušia diaľničné známky? V Dankovej ankete hlasoval proti aj jeho poradca
„Ak do utorka do 10:00 na Facebooku SNS nezahlasuje viac ľudí za zrušenie diaľničných známok, SNS toto zrušenie nepodporí. Pre SNS je prioritou prejednanie Istanbulského dohovoru. Ten jediný totiž do volieb prezidentka nemôže vrátiť,“
Toto nechapem, neschvalila Ficova vlada zavazok, ze prijme zakon o registrovanych partnerstvach do roku 2023? Nespominam si presny rok, ale cudujem sa, ze toto neriesi opozicia ani media, oni strasia tym, ze nove strany to zavedu, ale oni sami sa k tomu zaviazali. - Nemate k tomu niekto clanok?
Smer popiera, že mu Google zablokoval desiatky reklám. Web giganta ale zákazy potvrdzuje
Inak, pokial dane reklamy porusovali pravidla, nemala by sa tym zaoberat aj volebna komisia? Tusim islo az o podnecovanie nenavisti, priame klamlive utoky na ostatne strany. Bude sa tym zaoberat volebna komisia?