Parlamentné voľby 2020
Re: Parlamentné voľby 2020 - nové hlasovanie
Ano, prave Zaborska je hlavnym dovodom preco som zavrhol OLaNO. Maju na kandidatke vela sikovnych ludi, ale vysoka pozicia Zaborskej je pre mna velke minus.
Suhlasim a bol celkom fail ako ju matovic obhajoval.
Ja len nechapem preco media spia, preco sa ich nepytaju, ze kde sa to v tom dohovore pise, vsak sns take sprostosti dava, ze deti sa budu ucit ze si mozu vybrat pohlavie wtf. Niekto riadne popil aby ho to napadlo.
Ja len nechapem preco media spia, preco sa ich nepytaju, ze kde sa to v tom dohovore pise, vsak sns take sprostosti dava, ze deti sa budu ucit ze si mozu vybrat pohlavie wtf. Niekto riadne popil aby ho to napadlo.
A to Zaborsku len poznáte, ale sú tam oveľa ťažšie kalibre: samozvaný kazateľ Štefan Patrik Kováč, ktorý je level Kuffa len nemá také ego. Aj do schvaľovaním Kotlebovcov.
Grcam z toho chlapa už niekoľko rokov, ako môže existovať niekto tak nenávistny a skrývať to za "lásku"
Grcam z toho chlapa už niekoľko rokov, ako môže existovať niekto tak nenávistny a skrývať to za "lásku"
cielova skupina mainstreamove media necita, resp. ma o nich nizku mienku a taketo pokusy by videli samozrejme ako sucast snahy liberalnych fasistov pretlacat/ospravedlnovat Istanbulsky dohovor.
plus ta tema je uz znasilnovana niekolko rokov a od zaciatku hnusne zneuzivana roznymi demagogmi - teraz je uz neskoro o akukolvek snahu vysvetlit a napravit to ..
Asi pred dvoma rokmi som bol na nejakom evente ešte v BA, tuším Hanusove dni, konzervatívny cirkus, ale pozvali si tam aj "protistranu" - uz nazov eventu "Vojna o Instabulsky dohovor" je celkom samovravna, oni to naozaj vidia a prezentuju ako akysi boj a vojnu. Zaznela tam vsak zaujimava myslienka, ze ktovie ako velka tema by bol Istanbulsky dohovor na Slovensku ak by niesol názov iného mesta, napríklad taký Moskovský Dohovor
resp. myslím že ak by bol prijatý o pár dní skôr, niesol by meno Kievský dohovor ...
Dnes bol ale hrdina dna Hrnko, ktorý prišiel agresívne konfrontovať tlačovku PS/Spolu a nakoniec v duchu odmietnutia Istanbulského dohovoru o odstráneni násilia a domáceho násilia páchaného na ženách poslal hovorkynu "do prdele"
plus ta tema je uz znasilnovana niekolko rokov a od zaciatku hnusne zneuzivana roznymi demagogmi - teraz je uz neskoro o akukolvek snahu vysvetlit a napravit to ..
Asi pred dvoma rokmi som bol na nejakom evente ešte v BA, tuším Hanusove dni, konzervatívny cirkus, ale pozvali si tam aj "protistranu" - uz nazov eventu "Vojna o Instabulsky dohovor" je celkom samovravna, oni to naozaj vidia a prezentuju ako akysi boj a vojnu. Zaznela tam vsak zaujimava myslienka, ze ktovie ako velka tema by bol Istanbulsky dohovor na Slovensku ak by niesol názov iného mesta, napríklad taký Moskovský Dohovor
Dnes bol ale hrdina dna Hrnko, ktorý prišiel agresívne konfrontovať tlačovku PS/Spolu a nakoniec v duchu odmietnutia Istanbulského dohovoru o odstráneni násilia a domáceho násilia páchaného na ženách poslal hovorkynu "do prdele"
Ak to niekto nesleduje, teraz sa zacina na Markize finalna diskusia, na Jednotke bude zajtra (dnes tam su slabsie strany).
Ide to aj cez internet (je tam uz aj Pellegrini, dalej Kiska, Kotleba, Matovic, Truban):
https://www.tvnoviny.sk/volby-2020/1990 ... i-a-truban
EDIT: Tak uz Pelle zacal utocit na vsetkych, dobre bol vyskoleny, smeraci musia mat riadny strach.
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2020, 22:16)
Strany, ktore budu v poslednej diskusii na Jednotke v stredu:
Smer-SD, OľaNO, NOVA, Kresťanská únia, ZMENA ZDOLA; Kotlebovci - ĽSNS, Koalícia progresívne Slovensko a SPOLU - občianska demokracia, ZA ĽUDÍ, SME RODINA, KDH, SaS, SNS
Text z FB RTVS, zrejme to bude platit aj pre diskusiu v stredu, je mozne posielat vlastne otazky do diskusie:
Ide to aj cez internet (je tam uz aj Pellegrini, dalej Kiska, Kotleba, Matovic, Truban):
https://www.tvnoviny.sk/volby-2020/1990 ... i-a-truban
EDIT: Tak uz Pelle zacal utocit na vsetkych, dobre bol vyskoleny, smeraci musia mat riadny strach.
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2020, 22:16)
Strany, ktore budu v poslednej diskusii na Jednotke v stredu:
Smer-SD, OľaNO, NOVA, Kresťanská únia, ZMENA ZDOLA; Kotlebovci - ĽSNS, Koalícia progresívne Slovensko a SPOLU - občianska demokracia, ZA ĽUDÍ, SME RODINA, KDH, SaS, SNS
Text z FB RTVS, zrejme to bude platit aj pre diskusiu v stredu, je mozne posielat vlastne otazky do diskusie:
Pozvaným hosťom dnešnej volebnej diskusie môžete aj dnes od 11.00 h do 16.00 h položiť otázku. Napíšte nám na facebook Správy RTVS (pod príspevok alebo do inboxu), mail na adresu [email protected] alebo nám zavolajte prípadne pošlite SMS správu na číslo 0905 349 349.
Som to pozeral, fuj to bol hnus ta diskusia, Pelle cisty erik tomas, Kotleba s pomocou tabletu lol, on ho nosi vsade. Matovic tiez nic moc, strasne je taky nadradeni.
vsade meme o angline a ja musim cakat kym to bude v archive...
pytali sa ich na uroven jazyka, alebo ako ku tomu prislo?
z diskusie s Todovou je kratke video, kde sa na to pytala Matovica
Ze maju sa predstavit po anglicky, kazdy povedal, len kotleba odmietol, ze on po slovensky s tlmocnikom.
Ja neviem či je Kotleba taký sprostý alebo len sa taký robí. Teraz že by vraj zrušil DPH, minule v niektorej relácii, že by ušetril peniaze tak, že by zastavil platby do EU. V prvom prípade by to znamenalo štátny bankrot, z EÚ k nám príde omnoho viac ako platíme, takže celkovo sme v pluse. Takéto nápady by som čakal od 10 ročného nie od politika v parlamente.
v podstate sa strapnili vsetcijackb napísal:vsade meme o angline a ja musim cakat kym to bude v archive...
Aj keby som ho poznal, tak by mi vadil menej pretoze je az na 81. mieste.begbeee napísal:A to Zaborsku len poznáte, ale sú tam oveľa ťažšie kalibre: samozvaný kazateľ Štefan Patrik Kováč, ktorý je level Kuffa len nemá také ego. Aj do schvaľovaním Kotlebovcov.
To su klasicke populisticke reci, on urcite vie ze je to nerealizovatelne, ale jeho volici mu to zozeru.Cesar napísal:Ja neviem či je Kotleba taký sprostý alebo len sa taký robí. Teraz že by vraj zrušil DPH, minule v niektorej relácii, že by ušetril peniaze tak, že by zastavil platby do EU. V prvom prípade by to znamenalo štátny bankrot, z EÚ k nám príde omnoho viac ako platíme, takže celkovo sme v pluse. Takéto nápady by som čakal od 10 ročného nie od politika v parlamente.
ja som strašne zvedavý koľko z tých 300k hlasov obháji ten egomaniak bez štipky sebareflexie - Harabin
Po tej včerajšej debate začínam pochybovať, či Kiska vôbec prelezie tých 5 %. V debatách je čajový a tá antikampaň voči nemu sa určite prejaví aj v číslach, mnohým ľuďom stačí podhodené zostrihané video a verím tomu, že podaktorí si ho ani len nepozrú, ale názor si spravia.
Inak včera mi prišiel najviac ok Truban. Matovič už pôsobí, ako keby sa každú chvíľu mal sám pasovať za premiéra, pritom posledný prieskum už podľa mňa bude vôbec neaktuálny. Tie 13ste dôchodky, akokoľvek okato a účelovo to prišlo ako last minute predvolebná kampaň, určite zamiešajú kartami. Taktiež Kiskove videá tam ešte premietnuté neboli a samozrejme ešte zostávajú 2 celé dni, pokojne môže nastať prípad, že ktosi ešte vytiahne niečo veľké na poslednú chvíľu.
Inak včera mi prišiel najviac ok Truban. Matovič už pôsobí, ako keby sa každú chvíľu mal sám pasovať za premiéra, pritom posledný prieskum už podľa mňa bude vôbec neaktuálny. Tie 13ste dôchodky, akokoľvek okato a účelovo to prišlo ako last minute predvolebná kampaň, určite zamiešajú kartami. Taktiež Kiskove videá tam ešte premietnuté neboli a samozrejme ešte zostávajú 2 celé dni, pokojne môže nastať prípad, že ktosi ešte vytiahne niečo veľké na poslednú chvíľu.
Debatu včera jasne vyhral Matovič, veď rozprával ako keby maľoval obrázok, Pelegrini, Truban svoj štandard, Kiska slabšie, fúzkatý vypráva bludy to je jasné.
Po tejto debate by som čakal ešte nárast Matoviča a pokles Kisku.
Po tejto debate by som čakal ešte nárast Matoviča a pokles Kisku.
kotlebov tablet FTW!
hlavne ako tu kotleby kvikali, ze Kiska cita z papiera. Voccovia a Spasitelovi naroda pisali odpovedene online do chatu
"vy ste produkt mimovladok", hlavne ze zo skrachovaneho ucitela urobili nieco mafiani z BB a neskor ruske peniaze
hlavne ako tu kotleby kvikali, ze Kiska cita z papiera. Voccovia a Spasitelovi naroda pisali odpovedene online do chatu
"vy ste produkt mimovladok", hlavne ze zo skrachovaneho ucitela urobili nieco mafiani z BB a neskor ruske peniaze
ak nechce vravieť kto bude premiérom tak je zle,ak sa zaň pasuje,je takisto zle...človek ktorý má reálnu šancu vyhrať voľby,musí ukázať kúsok sebavedomia.
Ja vravím,že SaS predbehne Kisku.
A čo sa týka dôchodkov,podľa mňa to moc nezamieša kartami,uvedomelí dôchodcovia sa už dištancujú od SMERU,toto ich nevráti späť na druhý breh
Ja vravím,že SaS predbehne Kisku.
A čo sa týka dôchodkov,podľa mňa to moc nezamieša kartami,uvedomelí dôchodcovia sa už dištancujú od SMERU,toto ich nevráti späť na druhý breh
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Hej vidiet to v diskusiach, tie 13-te dochodky boli ultimatna naslapna mina na sucasnu opoziciu.Muffi napísal:Po tej včerajšej debate začínam pochybovať, či Kiska vôbec prelezie tých 5 %. V debatách je čajový a tá antikampaň voči nemu sa určite prejaví aj v číslach, mnohým ľuďom stačí podhodené zostrihané video a verím tomu, že podaktorí si ho ani len nepozrú, ale názor si spravia.
Zial nech je to ako chce hrozi nam najkonzervativnejsia vlada v historii.
A som aj zvedavi na dalsi priskum (50 dni).
Čo sa týka SaS tak ako bývalého voliča SaS ma normálne Riškove youtube videjko chytilo za srdce. Ej dá sa vybrať veru v tychto volbach podľa chuti.
Kollár čo čítam jeho stránku,tak si nepomohol tým včerajším hlasovaním
-
starysomar
Hardcore addict
Nikomu nepomohol. Bez ohľadu na debaty, prieskumy, intrigy - zvažujem medzi SaS a Za ľudí.