Kollár si stanovil podmienku, že sa Fico musí verejne ospravedlniť ľuďom za zlodejiny a zaplatiť detičkám tú liečbu za 2 milióny eur. SMER poslal Kollára do riti aj s jeho podmienkami. A Kollár im to aj tak odhlasoval. Čístý Bugár v2.0tyler91 napísal:Kollár čo čítam jeho stránku,tak si nepomohol tým včerajším hlasovaním
Parlamentné voľby 2020
Re: Parlamentné voľby 2020 - nové hlasovanie
mne Kollár príde taký "hurá" systém politik,strašne nezodpovedný...
Treba,ale povedať,že on to podmieňoval zahlasovaním mimoriadnej schôdze,nie za samotné 13.dôchodky,ale tak veľký rozdiel tam nie je,pointa je stále,že im pomohol.Jeho s tým istým návrhom 2-krát poslali do prdele a teraz im takto hlúpo pomohol,týmto si pohneval časť voličov.Mohli to radšej zodpovednejšie a adresnejšie( aby to nedostali aj takí,ktorí majú dôchodok cez tisic €) pripraviť s novou vládou
Treba,ale povedať,že on to podmieňoval zahlasovaním mimoriadnej schôdze,nie za samotné 13.dôchodky,ale tak veľký rozdiel tam nie je,pointa je stále,že im pomohol.Jeho s tým istým návrhom 2-krát poslali do prdele a teraz im takto hlúpo pomohol,týmto si pohneval časť voličov.Mohli to radšej zodpovednejšie a adresnejšie( aby to nedostali aj takí,ktorí majú dôchodok cez tisic €) pripraviť s novou vládou
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Kolar je v provom rade populista.tyler91 napísal:mne Kollár príde taký "hurá" systém politik,strašne nezodpovedný...
Detské prídavky neboli schválené. Vraj kvôli tomu, že by sa na tom nabalili Cigáni. Pritom tento problém by sa dal úplne jednoducho a elegantne vyriešiť tak, že by sa detské prídavky nevyplácali ako "keš", ale vyplácali by sa len pracujúcim rodičom formou úľavy z odvodov zo mzdy.
Novy prieskum pre ucastnika seriovych videi nevyzera dobre
Takže je to vonku, podľa dnes zverejnehého prieskumu Matovič by vyhral s 19,1% a druhý by bol Smer s 15,6%. A to keď sa dobre pamätám Matovič zvykne dosiahnuť viac ako má v prieskumoch.
SAS tiež má nárast, je pred Kiksovou stranou a KDH by sa už nedostalo do parlamentu.
Ešte aj Kotleba trochu poklesol, Matovič berie hlasy komplet od všetkých?
SAS tiež má nárast, je pred Kiksovou stranou a KDH by sa už nedostalo do parlamentu.
Ešte aj Kotleba trochu poklesol, Matovič berie hlasy komplet od všetkých?
mandaty:
OĽANO, Nova, KÚ, ZZ 39
SMER - SD 31
KOTLEBOVCI – ĽSNS 20
KOALÍCIA PS a SPOLU - OD 19
SME RODINA 14
SaS 14
ZA ĽUDÍ 13
OĽANO, Nova, KÚ, ZZ 39
SMER - SD 31
KOTLEBOVCI – ĽSNS 20
KOALÍCIA PS a SPOLU - OD 19
SME RODINA 14
SaS 14
ZA ĽUDÍ 13
Inak dava to logiku , IIRC v poslednom prieskume Olano v kategorii druha volba uplne sialene viedlo -> tj najvacsi potencionalny narast.
Bugár a Danko mimo parlamentu, tie tváre budú na nezaplatenie, no keď sa tieto čísla potvrdia, dúfam, že to tak bude. 
Do soboty možno stihnú ešte 14. dôchodky.
Alebo na Kotlbovu inšpiráciu zrušia DPH. 
Do soboty možno stihnú ešte 14. dôchodky.
Ja len dufam, ze sa do parlamentu nedostane Vlast. Aby sa nezopakoval scenar spred 4ch rokov ked mala LSNS vela skrytych volicov. Ale zatial som mal vzdy pocit, ze Harabinovi volici su na to hrdi, tak snad sa ozvali aj v prieskumoch.
To uvidíme až v nedeľu. Podľa mňa prekvapením aby nebolo ešte to, že Kiska dopadne pod 5% od tejto masívnej antikampane, to by v kombinácii s tým, že by sa Harabin dostal do parlamentu to by sa situácia dosť skomplikovala.
Nič nie je vyhraté, voľby sa vyhrávajú cez voľby a nie cez prieskumy!
Nič nie je vyhraté, voľby sa vyhrávajú cez voľby a nie cez prieskumy!
Ku KDH, najmenej ho volí skumina 18-33rokov iba okolo 3%, pokles zaznamenalo hlavne kvôli nárastu Vlasti, konkrétne došlo k poklesu voličov mužov vo veku 50-65 rokov, ktorí by radšej volili Vlasť, tá sa do parlamentu určite nedostane, čo však môže spôsobiť je podobný výsledok KDH ako pred 4 rokmi.
Takže treba presvedšiť mladých do 33 rokov aby dali nejaký hlas KDH, prípadne odhypnotizovať 50-65 ročných mužov aby nevolili ha-ha-rabina.
Ďalšia vec je, že KDH by mohli zachrániť aj hlasy SNS, lebo ako jediná strana má najviac voličov, ktorý by volili KDH a to 12%, čo je pri aktuálnej podpore 0,4%.
Ale havný problém je Harabin, lebo tam je evidentný nárast u mužov vo veku 50-65 rokov.
Napr. u vysokoškolákov je pri KDH mierny nárast o 1% oproti predošlému prieskumu.
Takže treba presvedšiť mladých do 33 rokov aby dali nejaký hlas KDH, prípadne odhypnotizovať 50-65 ročných mužov aby nevolili ha-ha-rabina.
Ďalšia vec je, že KDH by mohli zachrániť aj hlasy SNS, lebo ako jediná strana má najviac voličov, ktorý by volili KDH a to 12%, čo je pri aktuálnej podpore 0,4%.
Ale havný problém je Harabin, lebo tam je evidentný nárast u mužov vo veku 50-65 rokov.
Napr. u vysokoškolákov je pri KDH mierny nárast o 1% oproti predošlému prieskumu.
Snáď to bude 1. sociálne opatrenie novej vládyephramko napísal:Detské prídavky neboli schválené. Vraj kvôli tomu, že by sa na tom nabalili Cigáni. Pritom tento problém by sa dal úplne jednoducho a elegantne vyriešiť tak, že by sa detské prídavky nevyplácali ako "keš", ale vyplácali by sa len pracujúcim rodičom formou úľavy z odvodov zo mzdy.
-
starysomar
Hardcore addict
Nechcem sa nikoho dotknúť, len pre zaujímavosť:
Ja sa hlavne bojím toho olano, keď bude mať toľko stoličiek tak sa tam dostane kadejaky troll, alá tá v rozhlase. To už Hlina je lepší ako ti extremisti z olano.
co konkretne to ma dokazovat?starysomar napísal:Nechcem sa nikoho dotknúť, len pre zaujímavosť:
huehue my mudri huehue oni hlupi ? gratulujem, rozluskol si slovensku politiku - ked budu vsetci programatori a ekonomovia, bude nam tu k svetu žiť
Na prieskumyvolby2020.eu su aj linky na kompletne PDFka (z obidvoch prieskumov) 
-
skjerp-deg
Medium Star
Pretože neexistujú iné vysoké školy ako tie, čo vyučujú programovanie a ekonómiu. V živote som nestretol nikoho, kto by študoval niečo zamerané na medicínu, politiku, výskum, školstvo, kultúru, či iné odbory, ktoré prinášajú absolútne ZBYTOČNÉ vedomosti v oblastiach politiky, ktoré sa zaoberajú zdravotníctvom, výskumom, školstvom, či kultúrou.
Viac proletariátu v politike! Aj ja chcem, aby zdravotníctvo viedol človek, čo opravoval práčky celý život!
/s
Nič proti opravárom práčok, tiež by som nechcel, aby mi práčku opravoval doktor.
A iste, nájdu sa ľudia schopní všade, ale predsa len, ak človek študuje nejaký odbor 5+ rokov, má tak trochu náskok oproti tým, čo majú len strednú, alebo ani to nie. A nejedná sa len o vedomosti - na kvalitnej výške ťa naučia systematicky pristupovať ku komplexným abstraktným problémom a rozvinú tvoje kritické myslenie.
Určite, tieto skilly treba potom aj chcieť využívať, ale dobrá výška je tak či tak náskok.
Viac proletariátu v politike! Aj ja chcem, aby zdravotníctvo viedol človek, čo opravoval práčky celý život!
/s
Nič proti opravárom práčok, tiež by som nechcel, aby mi práčku opravoval doktor.
A iste, nájdu sa ľudia schopní všade, ale predsa len, ak človek študuje nejaký odbor 5+ rokov, má tak trochu náskok oproti tým, čo majú len strednú, alebo ani to nie. A nejedná sa len o vedomosti - na kvalitnej výške ťa naučia systematicky pristupovať ku komplexným abstraktným problémom a rozvinú tvoje kritické myslenie.
Určite, tieto skilly treba potom aj chcieť využívať, ale dobrá výška je tak či tak náskok.
Myslím, že ten graf znázorňuje vzdelanie voličov, nie kandidátov, tak nechápem čo tu splietaš ...
Ku kritickému mysleniu - celkom vtipné, hlavne berúc do úvahy prvenstvo v tom grafe
Ku kritickému mysleniu - celkom vtipné, hlavne berúc do úvahy prvenstvo v tom grafe