kulox napísal:Púšťať na vlastné riziko, prezentácia jednostranných argumentov a postojov.
Veru, celkom dobre na zdvihnutie tlaku. Velmi sugestivne a manipulativne. Cherrypicking at its finest.
kulox napísal:Mňa by len zaujímalo, či je tu niekto kto je z Londýna alebo tam dlhé obdobie žil, aby sme mali nejaký fact-checking čo je pravda atd.
Zijem tam posledneho 5.5 roka. Asi 3 roky som zil v oblasti ktora tusim 2-ha najmoslimskejsia v Londyne. Ako teoreticky mozem urobit aj podrobny rozbor toho videa tvrdenie za tvrdenim ale to mi zaberie dost casu a moc sa mi do toho nechce. Ak mas konkretne otazky tak sa pytaj.
jackb napísal:javatar, ak sa dobre pamatam. uz roky cakame na adresy tych no-go zon, aby som si ja urobil vylet na juh a dali by sme v nich po pive.
Tak tak, povodna vyzva je tu - 07/10/2016. Nikto mi zatial za vyse tri roky neposlal nic. Kulox - precitaj si moje prispevky na tej strane - su tam objasnenia co ti mozu pomoct si urobit lepsi prehlad.
Facebook zrušil stránky niektorým slovenským dezinformačným webom ktoré patria pod ĽSNS.
MAGAZIN1, PREHĽAD SPRÁV, KULTURBLOG, (Mišúnova) ALTERNATÍVNA CESTA a pravdepodobne iné, sú nedostupné, no nemusí to tak ostať.
Filip Struhárik vo svojom dnešnom článku vysvetlil, že Facebooku ide o implementáciu nových pravidiel na ochranu volieb - stránky, ktoré sú v pozadí prepojené na politické subjekty to musia otvorene deklarovať.
Vymazané stránky nikde neuvádzali spojenie s ĽSNS, napriek tomu, že novinári a aktivisti naň už dlhšiu dobu poukazovali. Ak sa dotyční pre svoje projekty rozhodnú založiť si nové facebookové stránky, budú musieť oficiálne priznať, že sa jedná o stranícke aktivity.
Správne - celkovo začína eliminácia konšpiračných a blud-webov - nie len u nás - a je to dobre. Som za slobodu bez cenzúry pokiaľ je to len možné. Sloboda ovšem neznamená "slobodné" štvanie, zavádzanie, sprosté klamstvá...
starysomar napísal:Správne - celkovo začína eliminácia konšpiračných a blud-webov - nie len u nás - a je to dobre. Som za slobodu bez cenzúry pokiaľ je to len možné. Sloboda ovšem neznamená "slobodné" štvanie, zavádzanie, sprosté klamstvá...
Praveze, to nema nic spolocne z likvidaciou konspiracnych webov. Len neuviedli, ze ich financuje politicka strana.
Chcem začať tím, že poviem veľké Prepáč. Mrzím ma to.
Som zakladateľom tejto témy. Už je tomu viac ako 8 rokov... A vidím, že táto diskusia má takmer 200 tisíc zhliadnutí, bola založená osem rokov dozadu, mojim naivným a hlúpym, 19 ročným ja.
Citujem úryvok z môjho prvého príspevku: " Túto diskusiu otváram práve, preto, lebo mi záleží na našom štáte a chcem podporiť myšlienku Kotlebovej strany ĽSNS. " Je mi z neho špatne a zaslúžil by som sa fakt cez držku.
Dlhšiu dobu nežijem na Slovensku, ale stále ma zaujíma situácia a práve teraz pred voľbami som si spomenul na tento web, a tak som sem pár krát prišiel a prečítal si názory a postrehy iných. Túto tému som viac menej ignoroval až do dnešného večera, keď som postrehol nick zakladateľa a bol mi povedomí. Stále som, ale neveril tomu, že by som to mohol byť fakt ja. Tak som si prečítal prvý príspevok, druhý a až potom mi to docvaklo. Zakladateľom a propagantom prvého príspevku v tejto téme som fakt ja.
V tomto momente by som chcel len pevne veriť, že tých mojich pár prostoduchých príspevkov nikoho neprespesvedčilo sa stať podporovateľom tejto extrémistickej a nacistickej politickej strany.
Aj, keď je mi jasné, že nielen týchto pár príspevkov, ale aj moja mentalita a názory, ktoré som prezentoval v prítomnosti iných v tej dobe mali vplyv. Všetko, čo robíme a všetok náš čas, ktorí dávame iným, ich svojim spôsobom formuje.
Teraz vidím, ako ľahko som bol v tej dobe ovplivniteľným, a tak niejak som v tom nevidel tú skutočnú podstatu. Určite to nechcem teraz zľahčiť tým, že som bol mladý a naivný alebo, že som nevedel dostatok faktov. Nie. Berem plnú zodpovednosť za všetky svoje činy a chcem sa ospravedlniť všetkým, ktorých sa moje príspevky nejakým spôsobom dotkli. Všetým etnickým skupinám, ktoré sú napádané a diskriminované. Všetkým ostatným národnostiam, ktoré zažili akúkoľvek formu extrémizmu, diskriminácie a utláčiania na Slovensku.
Update:
Viem, že, keď niekto otvorí túto tému a neklikne priamo na poslednú stránku tak sa mu zobrazí môj prvý príspevok. Bol by som rád ak by aspoň časť z tohto príspevku mohla byť v ňom zahrnutá alebo by som rád napísal krátky update, ktorý by mohol byť vložený pod pôvodným príspevkom.
Môj názor sa za tie roky kompletne zmenil a absolútne sa nestotožňujem s ideológiou tejto politickej strany a myslím, že akákoľvek propagácia tejto formy extrémizmu, by na nemala mať v našej spoločnosti miesto.
Mojim cieľom nie je vymazať to, čo som napísal v minulosti. Chcem len poukázať nato, ako veľmi som sa mýlil a, že ma to mrzí.
Ak s tým admini budú súhlasiť, bol by som im veľmi vďačný.
Muffi napísal:Však sa neondej a rovno nám tu dopredu ohlás výsledok volieb, poznáš predsa zmýšľanie ľudí a videl si aj videjko od lívie a spol., čo viac treba?
No vidíš,dobre som predpovedal,že PSko a Za ľudí neskončia dobre
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2020, 16:36)
Pre karmistku: Presne som predpovedal,že PSko a Kiska nedopadnú dobre,že sa zaplietli s Kotlebom.Kotleba s prehľadom ich obehol.Lenže kto mal vedieť,že Beblavý je až taký truľo a pokazí psku finish kampane
//autoeditácia príspevku (02 Mar 2020, 9:21)
Pre karmistu: Písal som,že na východe nedopadnú dobre,to sa potvrdilo..Poliačikove ponocovanie a trápne protesty na ulici,majú výsledok akí chceli a zapoj sa do diskusie a nemínuskuj ma takto inkognito
tyler91 napísal:a trápne protesty na ulici,majú výsledok akí chceli a zapoj sa do diskusie a nemínuskuj ma takto inkognito
Vďaka tým "trápnym protestom" má LSNS necelých 8% a nie 12-14% ako im predpovedali prieskumy pred mesiacom. Priznal to aj Kotleba vo volebnú noc, že proti nim "sorošovské mimovládky a skazení liberáli"(POZN. vyslovovať bez R) viedli špinavú kampaň a že za to ešte môže aj Harabin a Danko.
Defacto,ale Kotleba nič nestrail,keďže je menej strán má ešte viac poslancov ako v predošlom období...Kdežto PSku tie protesty značne poškodili,mali sa venovať svojím veciam a nie Kotlebovi.+Kotlebovi ukradol časť voličov Matovič,tých ktorí Kotlebu prekukli a uvedomili si,že sú skrytý spojenec SMERU
tyler91 napísal:Defacto,ale Kotleba nič nestrail,keďže je menej strán má ešte viac poslancov ako v predošlom období...Kdežto PSku tie protesty značne poškodili,mali sa venovať svojím veciam a nie Kotlebovi.+Kotlebovi ukradol časť voličov Matovič,tých ktorí Kotlebu prekukli a uvedomili si,že sú skrytý spojenec SMERU
Kotleba nic nestratil? Preferencie mal vyssie a dal sa ocakavat dvojciferny vysledok. Povedal by som, ze k jeho poklesu prispeli hlavne protesty, ktore poukazali na to co je a koho tam ma.
Pri PSku si tiez nemyslim, ze by im uskodila prave ucast na protestoch ale skor nieco ine(napr. zaver kampane).
to boli len prieskumy,aj Kiska,aj SaS mali väčšie čísla...Kotleba si svoje hlasy obhájil,menej % má kvôli vyššej účasti+niečo zobral Harabin.Ale poslancov má viacej ako predošlom období,takže on môže byť spokojný.
spokojny s tym, ze zase prehral? uz aj volby su ako sport: prehraju, ale je to vlastne super vykon?
jeho volici slubovali, ze od vcerajsieho rana budu liberalov vesat na kandelabre, lebo vyhraju. a nevyhrali.
ale ved volby nie su olympiada, jedina "vyhra" prve stranu ktora dostane najviac hlasov je ze moze prednostne zostavovat parlament. je hlupe mysliet si ze pokial strana neskoncila na prvom mieste tak prehrala. vyhra znamena dostat sa do parlamentu a reprezentovat ludi co ta volili.
keby vyhra bola iba byt najpocetnejsi tak by to znamenalo ze v idealnom pripade by sme tu mali jednu jedinu stranu v parlamente, teda efektivne totalitu. to by bola vyhra?
demokracia nie je o jednom vytazovi ale o heterogennom parlamente ktory bude reprezentovat co najvacsiu populaciu statu.
begbeee napísal:Pán bývalý okresný preceda sa vyjadril. eSSet? Náhoda? Nemyslím si.
Mna najviac facinuju reci o tom ako PS prehrali na celej ciare a ako ich narod omitol. Do padlamentu sa sice nedostali, ale zas mali skoro tak isto ako LSNS (v tom pripade narod odmietol fasistov?) a mali viac ako SAS a aj ako Kiska.
Inak ja som myslel, ze Eset pomahal len Trubanovi a hekoval Harabina
Kto je "národ"?
V každej populácii - v každom čase a priestore - je 10-20% populácie buď mierne dementných - alebo hooodne jednoduchých.
Kto má právo dávať vyhlásenia za nejaký "národ"?
Hlasuje všetko, čo má volebné právo - jednoduchí, vagabundi, asociáli, basmeni..., dutohlavi.
oblubeny vloger hracov za HC Nacek sa spamatal z prehry vo volbach a uz robi kampan. teraz tym, ze ukazuje, ze nevie po anglicky - co sme si uz dokazali an videu, kde nie je schopny ani len citat z papiera.
doktor metalurgie sa sice vyjadruje ku tankom, ale mal by byt ticho, lebo nic nevie o strategii. ak by na historickych fotkach nehladal len svastiky, vsimol by si zmysel kamuflaze. teda: preco by technika v pustnych farbach isla do Ruska z Polska a Baltu v marci? budu cakat kym pokvinte repka a dozreju lany zita?
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2020, 20:49)
oblubeny vloger Uhrik zverejnil video, v ktorom Vocca Kotleba obvinuje imigrantov z pandemie CoViD19
padaju aj ine perly ducha, vid prilohu
Podobnu retoriku ma aj Orban - vraj skoly netreba zatvarat, lebo virus nie je pre deti nebezpecny, naopak, treba zatvarat hranice lebo su to prave cudzinci co virus v Madarsku rozsiruju.
Inak v case ked kotleba toto video publikoval (alebo v case kedy sa stalo viralne) uz boli hranice zatvorene ..
Pred par dnami sme videli ako lahko ide zavriet hranice a ako lahko ide kontrolovat kto kde bol cez operatorov, co je vie lahko uplatnit kotlebami vynivany totalitny rezim.