To hovoris teraz. Ked mas vela penazi a dokazes si takmer vsetko kupit, zivot je strasna nuda... A preto vela ludi co predalo firmy za tazke prachy, tak zacinaju dalsie firmy atd. a nesedia doma.Frco napísal:Ja keby som mal 5 milionov eur na ucte, asi by ma nikto neprinutil robit nic.
Parlamentné voľby 2020
-
yoggy
Re: Parlamentné voľby 2020 - nové hlasovanie
Podľa mňa tu bude ešte dosť veľké prekvapenie až koľko v sobotu získa Matovič, všade počujem, že ho budú voliť.
Potom ale uvidíme, čo Matovič spraví, bude mať šancu, čo dostane len málokto a aj kto len raz v živote, či z tohto celého bude voľačo alebo to skončí veľkou hanbou a prudkým pádom, dúfajme, že sa poučili z minulosti.
Teraz bude šanca už konečne spraviť niečo. Aj im musí byť jasné, že buď teraz alebo nikdy.
Potom ale uvidíme, čo Matovič spraví, bude mať šancu, čo dostane len málokto a aj kto len raz v živote, či z tohto celého bude voľačo alebo to skončí veľkou hanbou a prudkým pádom, dúfajme, že sa poučili z minulosti.
Teraz bude šanca už konečne spraviť niečo. Aj im musí byť jasné, že buď teraz alebo nikdy.
Ja som zas pocul dost sas, ale asi to zalezi od skupiny ludi, nikto si ho nevie predstavit ako premiera a ma tam dost krestanskych extremistov. Kisku tiez vsetci vylucili lebo je taky nijaky.
Keď sa im nebude dariť plniť sľuby, tak nastane slovenská klasika - vinu hodia na nejakého vymysleného nepriateľa a vzhľadom na to, že Matovič má kandidátku plnú kresťanských fanatikov, nemusíme ani hádať a už vieme, akí ľudia budú nepriatelia štátu... Záborská sedela 15 rokov v Bruseli a keď sa jej tam minulý rok nepodarilo znova dostať, tak teraz na Orave vedie kampaň proti zlej zlej liberálnej Európe a gejovia sú podľa nej nepriatelia ľudstva. A každý druhý na kandidátke Matoviča je takýto magor, ktorý si myslí, že mal zjavenie od Boha, aby kandidoval, spravil na Slovensku poriadky a zaviedol "skutočné hodnoty".Cesar napísal:Podľa mňa tu bude ešte dosť veľké prekvapenie až koľko v sobotu získa Matovič, všade počujem, že ho budú voliť.
Smutné je, že ho veľa ľudí pôjde voliť, len aby predbehol SMER a nič si nezistia o kandidátoch, ktorých volia. Pri veľkej účasti je zároveň malá šanca, že sa do parlamentu prekrúškujú tí normálnejší.
Máme sa na čo tešiť teda.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Od par ludi som zase pocul, ze vela krestanov voli Olano kvoli Vaseckovi a Zaborskej, lebo ze KDH je uz prilis liberalne. Tak takychto mame fanatickych spoluobcanov. Dufam, ze tychto extremistov neprekruzkuju do parlamentu.
Fico sa nechal pocut, ze hodi novej vlade nejaku navnadu, napr. registrovane partnerstva, pohadaju sa a rozpadnu sa, a Fico sa vrati s 30% podporou.
Podla mna nova vlada by same prve mala zavriet Fica a dalsich smerakov, aby sa to nestalo.
Fico sa nechal pocut, ze hodi novej vlade nejaku navnadu, napr. registrovane partnerstva, pohadaju sa a rozpadnu sa, a Fico sa vrati s 30% podporou.
Podla mna nova vlada by same prve mala zavriet Fica a dalsich smerakov, aby sa to nestalo.
Niekde som cital, ze k najsilnejsej strane sa nejak podvedome pridavaju dalsi ludia, nerozhodnuti a pod., je to logicke kedze sa teraz situacia zmenila, je mozne, ze prave k strane OLANO sa pripoji velka skupina nerozhodnutych, alebo neistych volicov, zaroven by to mohlo znamena rychlejsi pad Smeru, myslim ze podobne prudko klesalo HZDS.
Je to vraj celosvetovy jav, no na Slovensku mame este unikatne spravanie volicov - a to zachranarske, ked hlasuju za strany, ktore su na hranici zvolitelnosti, takze ta otazka, ci sa KDH dostane do parlamentu, sa neda celkom jednoznacne zodpovedat, ak bude vysoka ucast, tak mozno dokazu cez FB zmobilizovat svojich volicov, KDH malo vzdy pevnu zakladnu volicov, tak by sa im to mohlo podarit, no na druhej strane, prave ta najsilnejsia strana je konkurent KDH a urcite pre "extremnych krestanov" moze byt KDH malo krestanske, najhorsie by bolo, ak by mali 4.9%, co je aj velmi pravdepodobne.
Ak by som sa mal rozhodovat medzi KDH a OLANO, tak urcite OLANO, preco riskovat prepadnutie hlasu a to ze Smer to nakoniec vyhra? KDH sa casto v minulych volbach spominalo, ze by ako prvi islo do vlady so Smerom, dnes je situacia ina, ale aj tak, tym ze KDH vyrazne klesalo, je mala sanca ze by teraz zrazu stuplo, nie je na to dovod. Prip. ked uz zachranovat, tak asi radsej Kisku, ten ma dost zaujimavych ludi, ktori si viac zasluzia zachranit, su tiez konzervativni, ale nemaju tych "extremnych krestanov" AFAIK.
Kto sa boji tych "krestanskych extremistov" v OLANO, tak mozno kruzkovat inych, pozeral som ich tlacovku a je tam vela zaujimavych ludi, ktori nieco dokazali, prip. sa to da mozno dohladat a podla toho kruzkovat, budu asi hlavne na zaciatku a konci kandidatky.
Dalsi dovod pre OLANO pred KDH, stale nie je iste, ze neprelezu Harabin, Drucker, prip. Danko, Bugar, ak bude vysoka ucast, stat sa moze cokolvek, takze zrejme je lepsie volit "bezpecne" strany, s vysokymi percentami, alebo s rastucimi, nie s klesajucimi, lebo +-2% je myslim statisticka odchylka a stale moze Smer vyhrat a ked tam bude Vlast, Dobra volba, SNS - a prepadne KDH a Za ludi, moze to este byt velke prekvapenie a nechcem si predstavit Fica ako by sa smial dalsie 4 roky.
Samozrejme, je to vsetko moj osobny nazor, najdolezitejsie je ist volit.
EDIT: Este trocha motivacie pre tych, co sa im nechce prejst par minut...
Zahraniční Slováci prilietajú na voľby v rekordných počtoch. Niektorí investovali stovky eur
Mozno bude prekvapujuco vysoka ucast a este dufam, ze (aj) ten tablet v diskusiach prebudi volicov LSNS, ze si uvedomia fakty, mozno ako autor nasej temy, ktoru som si obcas pozrel, no bojkotoval som ju neprispievanim, dnes jej autor napisal prekvapujuci prispevok...
post2350505.html#p2350505
Je to vraj celosvetovy jav, no na Slovensku mame este unikatne spravanie volicov - a to zachranarske, ked hlasuju za strany, ktore su na hranici zvolitelnosti, takze ta otazka, ci sa KDH dostane do parlamentu, sa neda celkom jednoznacne zodpovedat, ak bude vysoka ucast, tak mozno dokazu cez FB zmobilizovat svojich volicov, KDH malo vzdy pevnu zakladnu volicov, tak by sa im to mohlo podarit, no na druhej strane, prave ta najsilnejsia strana je konkurent KDH a urcite pre "extremnych krestanov" moze byt KDH malo krestanske, najhorsie by bolo, ak by mali 4.9%, co je aj velmi pravdepodobne.
Ak by som sa mal rozhodovat medzi KDH a OLANO, tak urcite OLANO, preco riskovat prepadnutie hlasu a to ze Smer to nakoniec vyhra? KDH sa casto v minulych volbach spominalo, ze by ako prvi islo do vlady so Smerom, dnes je situacia ina, ale aj tak, tym ze KDH vyrazne klesalo, je mala sanca ze by teraz zrazu stuplo, nie je na to dovod. Prip. ked uz zachranovat, tak asi radsej Kisku, ten ma dost zaujimavych ludi, ktori si viac zasluzia zachranit, su tiez konzervativni, ale nemaju tych "extremnych krestanov" AFAIK.
Kto sa boji tych "krestanskych extremistov" v OLANO, tak mozno kruzkovat inych, pozeral som ich tlacovku a je tam vela zaujimavych ludi, ktori nieco dokazali, prip. sa to da mozno dohladat a podla toho kruzkovat, budu asi hlavne na zaciatku a konci kandidatky.
Dalsi dovod pre OLANO pred KDH, stale nie je iste, ze neprelezu Harabin, Drucker, prip. Danko, Bugar, ak bude vysoka ucast, stat sa moze cokolvek, takze zrejme je lepsie volit "bezpecne" strany, s vysokymi percentami, alebo s rastucimi, nie s klesajucimi, lebo +-2% je myslim statisticka odchylka a stale moze Smer vyhrat a ked tam bude Vlast, Dobra volba, SNS - a prepadne KDH a Za ludi, moze to este byt velke prekvapenie a nechcem si predstavit Fica ako by sa smial dalsie 4 roky.
Samozrejme, je to vsetko moj osobny nazor, najdolezitejsie je ist volit.
EDIT: Este trocha motivacie pre tych, co sa im nechce prejst par minut...
Zahraniční Slováci prilietajú na voľby v rekordných počtoch. Niektorí investovali stovky eur
Mozno bude prekvapujuco vysoka ucast a este dufam, ze (aj) ten tablet v diskusiach prebudi volicov LSNS, ze si uvedomia fakty, mozno ako autor nasej temy, ktoru som si obcas pozrel, no bojkotoval som ju neprispievanim, dnes jej autor napisal prekvapujuci prispevok...
post2350505.html#p2350505
Asi veľká väčšina tých, čo budú voliť Matoviča, majú jeden hlavný motív - nenávisť. Nenávidia túto vládu, Smer, Fica a chcú zmenu. Nič iné ich nezaujíma, ani to, že kto je na kandidátke, je im to absolútne jedno že kto tam je. Je úlohou Matoviča, aby ich držal na kope a aby robili to, čo sľubujú.Pascalwb napísal:Ja som zas pocul dost sas, ale asi to zalezi od skupiny ludi, nikto si ho nevie predstavit ako premiera a ma tam dost krestanskych extremistov. Kisku tiez vsetci vylucili lebo je taky nijaky.
A v mojom okolí čo počujem, že idú voliť Matoviča pri prezidentských voľbách volili mnohí Harabina, takže zlou správou je, že keď zlyhá Matovič tak nabudúce môžu voliť hoci aj Harabina, Kotlebu alebo neviem koho. Určite ale nie Trubana, Kisku a ani Sulíka alebo KDH.
A počujem, že niektorí ešte aj dnes váhajú či dať hlas Harabinovi alebo Matovičovi ale že vraj asi skôr Matoviča, ja na to, že hej, jasne, Matovič je lepší, má šancu vyhrať a Harabin sa aj tak nedostane do parlamentu a aj on je len Ficova bábka. Keď už voliť tak neriskovať prepadnutie hlasu.
Stále lepšpie, keď bude mať Matovič 25% ako keby teraz mal Harabin 13%.
Toto je priamo zázrak, že Matovič vedel osloviť veľkú masu extrémne nespokojných voličov a nevoličov a tí ho pôjdu voliť a nie Harabina alebo Kotlebu.
A Matovič bude musieť dať výsledky na stôl, ináč bude následovať rýchly pád preferencií a tá veľká masa nespokojných sa veľmi rýchlo môže dostať k Harabinovi alebo Kotlebovi.
-
starysomar
Hardcore addict
Áno - ľudia volia tromi moiváciami:
Rozumom
Srdcom
Zlobou...
Už nebohý bývalý kolega "vtedy" povedal:
"Viem, že je Mečiar sviňa, hajzel no JUST ho budem voliť"
Rozumom
Srdcom
Zlobou...
Už nebohý bývalý kolega "vtedy" povedal:
"Viem, že je Mečiar sviňa, hajzel no JUST ho budem voliť"
Prečítajte si komu dávate hlas, keď volíte OLANO.
Ak OLANO získa 40 mandátov a z toho bude 20 fanatikov, tak môže mať problém aj Matovič. Pri prvom probléme sa fanatici môžu zbaliť a založiť si vlastnú platformu poslancov a budú mať viac poslancov, než SaS alebo PS. Takto môžu hravo vydierať koalíciu položením vlády a veselo hlasovať so SMEROM a Kotlebovcami o úplne šialených návrhoch, ako napr. trestnoprávne stíhanie ľudí, ktorí majú zdravotné problémy a s cieľom mať deti vyhladali pomoc lekárov (umelé oplodnenie).
Ak OLANO získa 40 mandátov a z toho bude 20 fanatikov, tak môže mať problém aj Matovič. Pri prvom probléme sa fanatici môžu zbaliť a založiť si vlastnú platformu poslancov a budú mať viac poslancov, než SaS alebo PS. Takto môžu hravo vydierať koalíciu položením vlády a veselo hlasovať so SMEROM a Kotlebovcami o úplne šialených návrhoch, ako napr. trestnoprávne stíhanie ľudí, ktorí majú zdravotné problémy a s cieľom mať deti vyhladali pomoc lekárov (umelé oplodnenie).
Č. 4 netreba obzvlášť predstavovať, predsedníčka extrémistickej Kresťanskej únie: „predsedníčka Slovenskej spoločnosti pre rodinu, spoluzakladateľka Fóra života a hrdá patrónka projektu „Zachráňme životy“ na pomoc tehotným ženám v núdzi a ich deťom. Presadzuje ochranu života, rodiny a práv rodičov vychovávať svoje deti podľa svojho svedomia.“ Prvá na zozname “Kresťanskí kandidáti”.
Č. 5, aktivista proti hazardu. Je tiež vedení na zozname “Kresťanskí kandidáti”.
To znie super, čo to je, pýtate sa.
Je to zrejme výsledok Matovičom ohlásenej platformy kresťanov v politike. Kresťanskí kandidáti na svojom webe linkujú a zdieľajú aj program Kresťanskej únie, hoci väčšina z nich kandiduje ako za OĽaNO ako nezávislí kandidáti a nie sú členmi KÚ.
Títo kandidáti sa zaväzujú, že vláda OĽaNO: „Nepríjme registrované partnerstvá; Nedovolí adopcie detí pármi rovnakého pohlavia; Neschváli Instanbulský dohovor; Neuvoľní drogovú politiku; Nezruší sociálne istoty; A nezmení postoj Slovenska k nelegálnej migrácii“.
O ich postoji k interrupciám vo vyratúvaní zásadných vecí cudne mlčia, ale môžete hádať. To sú ľudia, ktorí by kriminalizovali aj umelé oplodnenie (už taký návrh raz predložili), nieto ešte interrupcie. Chcú trestať ženy za ich rozhodovanie o tom, kedy a ako budú tehotné.
Poďme ďalej.
Č. 15, právnička, o sebe vraví: „Ochrana života nenarodených detí, podpora rodín a dôstojnosť v starobe sú podľa nej oblasti s veľkými medzerami, kde sa dá mnohé vylepšiť. Súčasne pôsobí ako dobrovoľníčka Národného pochodu za život.“ Tiež sa zamyslela o slobode a vraví: “Sloboda dnes začína byť v obmedzovaná. Tento trend prichádza paradoxne z EÚ, napríklad v oblasti slobody prejavu, slobody vierovyznania, výchovy detí alebo obmedzenia legálnej držby zbrane. Slobodu si musíme neustále brániť.” Na zozname “Kresťanskí kandidáti”.
Č. 16, právnik, protikorupčný aktivista. Na zozname “Kresťanskí kandidáti”.
Č. 17, ekonomický analytik, živnostník, bývalý hovorca Aliancie za rodinu. Na zozname “Kresťanskí kandidáti”.
Č. 18, učiteľ, umelec, „ponuku kandidovať do NR SR berie ako Božie pozvanie pretaviť svoje hodnoty aj do najvyšších miest.“ Na zozname “Kresťanskí kandidáti”.
Č. 19, architektka, starostka obce. „Ako poslankyňa chce podporovať legislatívu, ktorá bude v súlade s kresťanskými hodnotami.“ Na zozname “Kresťanskí kandidáti”.
Č. 21, aktivista, študent, na zozname “Kresťanskí kandidáti”.
Č. 22, Generálny sekretár Slovenskej evanjelickej aliancie, na zozname “Kresťanskí kandidáti”.
Č. 23, predsedníčka odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek, starostka obce, zaradená na zozname “Kresťanskí kandidáti”.
Č. 24, teológ, je členom Apoštolskej Cirkvi v Košiciach. “Kresťanskí kandidáti”. Lídri kresťanských spoločenstiev „Naša voľba“ ho v minulosti odporúčali v komunálnych voľbách.
Mimochodom, tí istí lídri v týchto voľbách odporúčajú krúžkovať Mareka Krajčího (142), Eduarda Hegera (143), Richarda Vašečku (141) a Annu Záborskú (4). O čo sa stavíme, že práve títo sa zvládnu prekrúžkovať?
Č. 25, je teológ, geograf, pastor cirkevného zboru. Podpredseda Rady Bratskej jednoty baptistov v SR. Člen KÚ. “Kresťanskí kandidáti”.
Č. 28, psychologička, aktivistka. Medzi jej hodnotové piliere patria aj „Kresťanské hodnoty – členka Fóra života, podporujem ochranu života a pomoc najviac ohrozeným“. Krajská koordinátorka Fóra života. Je tiež členkou Komunity sv. Jána Krstiteľa, Spoločenstva Ladislava Hanusa, Fóra pre verejné otázky a členkou správnej rady poradne Alexis. A samozrejme, “Kresťanskí kandidáti”.
Č. 29, sa okrem iných aktivít (kulturistika) v závere svojho profilu na webe OĽaNO vyzná, že „veľmi silné sú pre mňa myšlienky súvisiace s vierou a Bohom.“ Pri googlení mena zistíte, že sa v 2013 tešil z výhry Kotlebu, čo neskôr popieral. Bol tiež v Slobodnom vysielači a besedoval aj s Rostasom. Haj hou.
-
Nikto netuší, čo si o tomto všetkom myslí taký Naď, Mikulec, Kyselica, alebo Kučera, hoci posledne menovaný sa už stihol vyznať z obdivu k Orbánovmu režimu. A ani Boh a 5 minút googlenia vám neprezradia, kde stoja napr. Milan Potocký (č.11), alebo Erik Ňarjaš (č.14). Pročka som googliť neskúšal.
Ale možnože tých niekoľko schopných a nebigotných naiviek z predných lavíc vyšlú do exekutívy, takže postúpia ďalší v poradí na kandidátke. Nuž len čísla 32, 34, 36, 38 sú tiež “Kresťanskí kandidáti“ a mňa už definitívne opúšťa chuť ďalej čítať a googliť si o nich viac. To ponechávam už ako dobrovoľné cvičenie pre čitateľa.
Ale opäť, aby nezvnikol mylný dojem. Problém vôbec nie je v tom, že kandidáti sú kresťania. Kresťania sú na kandidátkach všetkých slovenských politických strán (áno, sprava doľava, bez výnimky). Toto však nie sú obyčajní kresťania, toto sú ľudia, ktorí chcú základné princípy spolužitia politickej komunity podriadiť svojmu extrémnemu náboženskému výkladu.
Takýchto ľudí nájdeme v každom svetovom náboženstve. Keď získajú priveľký vplyv alebo odvahu, počujeme a vidíme ich v správach, ako páchajú nepekné veci, ktoré vás obvykle dostanú na titulky. A oprávnene ich odsudzujeme.
Nikto nespochybňuje, že Smer a fašistov treba poraziť a odstaviť. Ale aby to nebolo víťazstvo pyrrhovo, víťazstvo, v ktorom stratíme aj to, za čo bojujeme - slobodný a spravodlivý štát pre všetkých. Lebo s mentalitou “teraz kur*a my”, ako sme videli aj v Poľsku, môžete odovzdať moc ľuďom, ktorí jej vonkoncom nie sú hodní.
---
Záverom: Kopec ľudí volí OĽaNO, mysliac si, že dávajú hlas proti korupcii. A pritom hlasujú proti reprodukčným právam, právam menšín a rodovej rovnosti.
https://www.facebook.com/pavol.hardos/p ... 6432537991
Ja napr. som nenašiel žiadnu kandidujúcu stranu, s ktorou by som sa v podstatnej miere názorovo stotožňoval a voliť pôjdem predovšetkým z dôvodu, aby som dal protihlas fašistom. OĽaNO mi ale pripadá ako fakt najhoršia možná alternatíva zo strán, ktoré sa teraz vo všeobecnosti chápu ako tie "dobré". Socík tu bol sotva 30 rokov dozadu, tak mi je jasné, že mnohí ho v sebe stále pestujú, ale od stredoveku ubehli storočia a ten i tak v hlavách ľudí proste nie a nie skapať.
Že v krajine EÚ v roku 2020 prídu ľudia modliť na námestie aby spoločne zabránili predchádzaniu násiliu na ženám by malo už pre človeka dnešnej doby znieť ako fikcia, ale hľa. Ono do veľkej miery sú za toto zodpovední aj naši politici a ich lovenie hlasov pomocou strašenia cez neexistujúce zlo. Fico, Blaha, Kotleba, Danko atď., keď bežný človek sústavne počúva ich sračky o zle západu a "hrozbách" homosexuálov, tak sa nedivím, že uverí a vyberie sa na krížovú výpravu pred prezidentský palác aby bojovali proti ženám, paradoxne aj ženy samé proti sebe. Zaujímalo by ma aj, ktorý z tých kazateľov "lásky" úprimne aj verí tomu, čo káže a pre koho to je len snaha o pozbieranie hlasov.
Predpokladám, že drvivá väčšina z tých, čo idú zajtra voliť OĽaNO ho idú voliť kvôli Matovičovej práci pri odhaľovaní korupcie, ale fakt ľuďom akoby nedochádzalo, že spolu s tým zvolia aj celkom iné veci, možno aj také, čo sa im nepáčia, keďže tá kandidátka je vskutku divoká. A možno ich budú voliť práve kvôli tomu, to by ma tiež príliš neprekvapilo.
Ja mám z toho pocit, že viacerí ľudia naladení teraz na takej tej vlne pozitívnej zmeny ostanú potom z výsledku sklamaní.
Že v krajine EÚ v roku 2020 prídu ľudia modliť na námestie aby spoločne zabránili predchádzaniu násiliu na ženám by malo už pre človeka dnešnej doby znieť ako fikcia, ale hľa. Ono do veľkej miery sú za toto zodpovední aj naši politici a ich lovenie hlasov pomocou strašenia cez neexistujúce zlo. Fico, Blaha, Kotleba, Danko atď., keď bežný človek sústavne počúva ich sračky o zle západu a "hrozbách" homosexuálov, tak sa nedivím, že uverí a vyberie sa na krížovú výpravu pred prezidentský palác aby bojovali proti ženám, paradoxne aj ženy samé proti sebe. Zaujímalo by ma aj, ktorý z tých kazateľov "lásky" úprimne aj verí tomu, čo káže a pre koho to je len snaha o pozbieranie hlasov.
Predpokladám, že drvivá väčšina z tých, čo idú zajtra voliť OĽaNO ho idú voliť kvôli Matovičovej práci pri odhaľovaní korupcie, ale fakt ľuďom akoby nedochádzalo, že spolu s tým zvolia aj celkom iné veci, možno aj také, čo sa im nepáčia, keďže tá kandidátka je vskutku divoká. A možno ich budú voliť práve kvôli tomu, to by ma tiež príliš neprekvapilo.
Ja mám z toho pocit, že viacerí ľudia naladení teraz na takej tej vlne pozitívnej zmeny ostanú potom z výsledku sklamaní.
-
starysomar
Hardcore addict
Ťažko povedať či väčším potenciálnym "zlom" nie je Boris...
Tak Boris je jasny tam nema ako prekvapit. No bude to taky paradox, koalicia, kotleby, harabin vykrikuju o liberaloch a pritom bude asi najkozervativnejsia vlada. Este aj toho trola Mrvu tam maju to som ani nevedel, cista tragedia.
Smutne je zistenie, že sa v podstate nič nezmenilo, slováci stále volia psychopatov, najprv to bol mečiar, potom fico, teraz matovič... nič sa nezmenilo.
Podla mna Matovič bude mať v pohode cez 20%, dobra volba tesne prelezie, vlast nie. Kdh zase pred bránami, za ludi 6-7%.
Podla mna Matovič bude mať v pohode cez 20%, dobra volba tesne prelezie, vlast nie. Kdh zase pred bránami, za ludi 6-7%.
retkvic
davas na jednu uroven Matovica s Meciarom ci Ficom? To vazne? ja ho volit nebudem,budem Sulika, ale je to znacne silne vyjadrenie..
davas na jednu uroven Matovica s Meciarom ci Ficom? To vazne? ja ho volit nebudem,budem Sulika, ale je to znacne silne vyjadrenie..
Azda o bude o niečo lepší Matovič ako Mečiar a Fico.
Či už je menším zlom Fico oproti Ficovi?
A koniec koncom voľby sú slobodné, je úlohou politikov voličom ponúknuť niečo, čo sa im zapáči aby ich volili, takto to jednoducho funguje. To, čo stváral Matovič mohol spraviť aj hocikto iný ale nerobili to, nie je to vina Matoviča.
Ešte môžete byť radi, že tí, čo ho budu voliť budú jeho a nie Harabina alebo Kotlebu.
Ja som už aj bol voliť, asi účasť nebude nízka ale zase som videl plno veľmi starých ľudí.
A koniec koncom voľby sú slobodné, je úlohou politikov voličom ponúknuť niečo, čo sa im zapáči aby ich volili, takto to jednoducho funguje. To, čo stváral Matovič mohol spraviť aj hocikto iný ale nerobili to, nie je to vina Matoviča.
Ešte môžete byť radi, že tí, čo ho budu voliť budú jeho a nie Harabina alebo Kotlebu.
Ja som už aj bol voliť, asi účasť nebude nízka ale zase som videl plno veľmi starých ľudí.
Rano chodia starsi ludia pretoze uz slabsie spia, mladsi zvyknu chodit az poobede ci vecer. Ja chodievam zasadne rano, nech mam cely den potom uz volny.
podla kurzov Nike KHD prvykrat blizsie k prepadu ako k vstupu
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Presne ja tiez chodim rano, aby som mal potom pokoj. Tiez som videl dost ludi, hlavne v strednom veku. Bola aj taka mensia fronta. Myslim, ze ucast bude vysoka.
-
starysomar
Hardcore addict
Určite bude výrazne vyššia, než kedykoľvek predtým. Tiež som dcére komentoval veľkú prevahu ľudí vo veku 50+ (aj ja som). Tiež dúfam, že mladšie ročníky "nepokazia hru".
Nebolo to do teraz tak, že ju "kazili" práve tie staršie ročníky?