Caute, bol by som rad, ak niekto ma/pouziva vaporizer, aby zdielal, aky konkrerny model ma, aby som nacerpal inspiraciu. Mam totiz zatial taky smejd za 30eur ale naozaj som si zamiloval tu masinku. Milujem aj nikotin a zial, neplanujem sa toho vzdat, takze tak.
Pripadne, ak mate nejaky pekny top vaporizer (cena nehra rolu) tak sem hodte link, chcem si totiz kupit co chvila darcek na meniny. Najma sa mi pacia nejake vizualne krasne, ktore si aj dost farebne (rozne psychedelicke vzory).
Mozete napisat, aj aky mate nazor nato, ze vaporizery su veaj skodlivejsie, ako cigarety atd.
Dakujem za kazdy prispevok v tomto vlakne.
VAPORIZÉRY (tipy-triky, údržba, škodlivosť)
Re: VAPORIZÉRY (tipy-triky, údržba, škodlivosť)
vapik nie je e-cigareta
v tej teme sa riesili ale aj tie, alebo nie?
Vap ci e-cigarety, pri vsetkom tom sa vdychuje chemicky bordel. Ale je to asi o niecom menej skodlive ako klasicke cigarety, kde tych rakovinovych latok je podstatne viacej. Vykaliste sa na fajcenie-v rodine nam zomiera pribuzny na rakovinu pluc z fajcenia..
S e-cigaretou sa nefajci ale vapuje. Chemia to je ale ani zdaleka to nie je bordel. Prave naopak nie su dokazane ziadne negativne ucinky. Samozrejme nemam teraz na mysli zacat len tak pravidelne vapovat. Ak by to bolo skodlive tak zakazu dymostroje na disko a koncertoch.
ja napr obcas pouzivam e-cigaretu ktora nema nikotin iba mentolovu prichut, a ked to vdychujem intenzivne dlhu dobu, tak mam taky neprijemny pocit v plucach. Uplne zdrave to urcite nebude, dokoncim balenie ktore mam a skoncim stym uplne.