Parlamentné voľby 2020
Re: Parlamentné voľby 2020 - nové hlasovanie
Tie to cez 5 to dajú, ale také cifry ako v exit polle to určite nebudú, PS ťažko povedať, či sa vyšvihne na 7 a KDH zrejme neprejde.
Tak 47%, Smer pod 20%, Za ludi a SaS uz nad 5%!
Uz sa bude lepsie zaspavat, ale nic este nie je iste, hlavne PS/Spolu.
Uz sa bude lepsie zaspavat, ale nic este nie je iste, hlavne PS/Spolu.
Je ale zarazajuce ze po tom vsetkom co sa na slovensku udialo (Vrazda, threema atd) ludia volia ako volia. Ktovie ako by to dopadlo nebyt tych vsetkych strasnych veci...
Tipujem, ze by sa nic nezmenilo, vrazda zmenila vela, fico by bol stale premier, milion kauz z threemy by boli nezname. To bolo aj vtipne ked sa Pelle objahoval ze vicistili sudy, ked to bola threema a nie on.
Tento rok ale pocitaju pomaly, mam mocit ze minule to islo rychlejsie.
Tento rok ale pocitaju pomaly, mam mocit ze minule to islo rychlejsie.
Ten posun na jedenástu hodinu to možno nejak ovplyvnil.
Muffi - nie, pocitat mohli od 22:00, mozno je to pomalsie kvoli OLANO, tam ludia urcite viac kruzkovali a to musia zaznamenat, kazdy preferencny hlas.
Tak tak, prave som sa vratil a to len moratorium na zverejnovanie vysledkov bolo od 23:00, spocitavat sa spocitavalo od desiatej, u nas napr. Vyhral smer nad olano, ale zase sme mali mesky obvod kde bolo plno dochodcov, preto sa mi mozno aj zdalo, ze ich tam bol do obeda az strasne vela, ucast 61%. A Kdh malo tiez malo hlasov, za kotlebu zase kazdy kruzkoval mazureka. Uvidime ako to dopadne s progresivcami, hadam to BA da.
Ja už veštím koalíciu Smer-Kollár-Kotleba, PS to nedávajú zrejme.
Este nezacali scitavat Ba obvody a plno ich ani nepreslo kontrolov, ja by som to tak cierne nevidel, ale je pravda, ze aj u nas dosahovalo ps nieco ako za ludi alebo sas.
-
yoggy
Vlada OLANO + SaS + Za Ludi (+ SME Rodina) je uz asi ista. 
Krásny výsledok volieb, Olano s fantastickym finišom, co ma mrzi je, ze Sas iba 6,13 tajne som dufal v podstatne vyssie cislo. Za ludi neprijemne prekvapenie, to iste Ps/spolu.
spočítaných okrskov: 98.11 %
OĽaNO
52-mandaty
24.97 %
Smer
39
18.39 %
Sme rodina
17
8.26 %
ĽSNS
17
8.02 %
PS/Spolu
6.87 %
SaS
13
6.13 %
Za ľudí
12
5.71 %
spočítaných okrskov: 98.11 %
OĽaNO
52-mandaty
24.97 %
Smer
39
18.39 %
Sme rodina
17
8.26 %
ĽSNS
17
8.02 %
PS/Spolu
6.87 %
SaS
13
6.13 %
Za ľudí
12
5.71 %
Truban a Beblavý toľko špekulovali, že sa vyšpekulovali z parlamentu. Dobrá hanba so skoro 7% ostať mimo parlament. Keby cez volebnú stranu získali 4,99 to by bola chyba voličov, nevolili, čo majú robiť. Ale so 7% ostať mimo parlament sú priamo vinní Truban a Beblavý.
Zrejme Kiska a Truban nezostavia vládu bez Matoviča, ako bol pôvodný plán.
Priebeh sčítavania: 99,5% a PS a Spolu majú 6,94%, asi je to už úplne bez šance aby získali 7%.
Zrejme Kiska a Truban nezostavia vládu bez Matoviča, ako bol pôvodný plán.
Priebeh sčítavania: 99,5% a PS a Spolu majú 6,94%, asi je to už úplne bez šance aby získali 7%.
Čo to pre nich/nás znamená že budú mať pod 7?
To, že ostatnú mimo parlament, lebo išli ako koalícia strán kde treba 7% aby sa dostali do parlamentu, keby išli ako volebná strana by im stačilo 5% ako ostatným.
Tandem Matovic-Kollar to bude este zaujimave. S vidinou ocisty krajiny od korupcie im ludia asi zhltnu aj cestovanie v case do stredoveku. Vidime sa v Polsku 2024!
- urcite to bude lepsi tandem ako bol Hranol s KapitánomDEVZYO1G napísal:Tandem Matovic-Kollar to bude este zaujimave. S vidinou ocisty krajiny od korupcie im ludia asi zhltnu aj cestovanie v case do stredoveku. Vidime sa v Polsku 2024!
Suhlasim - je to ale dost?
Aj ked teba sa to pytat je asi zbytocne, svoj nazor na demokraticke principy a hodnoty si tu predviedol par stran dozadu.
Neverim ze to hovorim, ale v tejto situacii by som prial SaS viac percent, Sulik vyzera ze je jeden z mala ktory dokaze Matovica uzemnit v niektorych jeho sialenostiach. Takto si s Matovic s Kollarom v podstate mozu splnit aj ich najtajnejsie perverzne fundamentalisticke sny, s podporou LSNS ktora samozrejme bude hlasovat za vsetko "dobre".
Aj ked teba sa to pytat je asi zbytocne, svoj nazor na demokraticke principy a hodnoty si tu predviedol par stran dozadu.
Neverim ze to hovorim, ale v tejto situacii by som prial SaS viac percent, Sulik vyzera ze je jeden z mala ktory dokaze Matovica uzemnit v niektorych jeho sialenostiach. Takto si s Matovic s Kollarom v podstate mozu splnit aj ich najtajnejsie perverzne fundamentalisticke sny, s podporou LSNS ktora samozrejme bude hlasovat za vsetko "dobre".
To sme dopadli. Mrzí ma sas. Smer stále veľa. No ľudia volili antisystem. Bude to ťažké.
takže to vidím ako Matovič+Kollár+sulik
PS spolu to nakoniec pretaktizovali, riadny škrt cez rozpocet
PS spolu to nakoniec pretaktizovali, riadny škrt cez rozpocet