Presne ako pises, ste tam od rana do noci, 15 hodin je asi bezne. Dostanete za to kolko? Uz ja ked som bol na vyske tak to bolo hovno, proste to vychadzalo ako najhorsia brigada ever
Z tych 15 hodin sa tam tam 12 hodin clovek nudi jak pes (vdakabohu za smartfony, vtedy neboli), cize cas sa vlecie neskutocne pomaly.
Na konci si taky vypluty, ze sa musis z toho jeden dva dni spamatavat.
Tych ludi v komisiach mi je uprimne luto, poznam x kamaratov co tam boli a vsetci do jedneho (no aby som neklamal, jedneho poznam co chodi pravidelne) povedali, ze nikdy viac.
Skor by som riesenie videl aby sa tam vedeli nejako prestriedat ludia, normalne "na smeny", lebo presne ako pises, vecer/v noci ked finisujete tak uz ste taki vypluti, ze vam to je uplne jedno a nech uz tie hlasovacie listky vyzeraju hocijako, proste sa to podpise a uzavrie, "len aby bolo".
Co sa tyka vysledkov - skoda toho PS/Spolu, presne ako sa pise - mohli viac vyvazovat konzervativcov od Olano a Kollara. Na druhu stranu, ta dvojkoalicia mi bola dost nesympaticka, to uz aj Kiskovi by som to radsej hodil. Ale hodil som SaSke, takze som spokojny
Mna ale najviac prekvapil Kotleba, tomu som tipoval tak 15 percent. Prijemne prekvapenie, ze sa prakticky udrzal na rovnakom cisle ako minule, pricom sa snazili tieto volby aspon 4x tolko.