Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Dieťa je u matky vždy na prvom mieste. Priateľ bude hrať len druhé husle.
A čím menej rokov má dieťa, tým aj ona. Takže buď budeš mať mladú priateľku s malým dieťaťom, alebo staršiu ženu s odrasteným dieťaťom. Vyber si.
-
yoggy
Lebo dieta porodit moze len ked ma 20
Kludne moze mat 34 a 2 rocne dieta..
Pod pojmom "staršia žena" som ma na mysli 40čku, nie 30čku. Navyše, moja pointa je, že pokiaľ muž akceptuje len odrastené dieťa, automaticky musí rátať aj so staršou ženou. Predsa len, 20čky rodia deti len výnimočne.
Terepin poradcom na vztahy ...
Azda sa mýlim?
Nie, nemylis. Sme toho svedkami 13 rokovTerepin napísal:Azda sa mýlim?
Čo konkrétne je nepravdivé na tvrdení, že čím staršie dieťa, tým staršia matka?
Terepin načo tu splietaš koľko bude mať rokov, keď chalan píše, že on má 26 a ona o 13 rokov viac?
Kvôli diskusii, ktorá nasledovala. Okrem toho, že by ich vzťah bol prispôsobený potrebám jej dieťaťa, tak dodám, že je i tak odsúdený na neúspech už len z toho dôvodu, že sa necíti na to byť otcom, čo bude pre danú mamičku alfa a omega. A pokiaľ je dieťa ešte v predškolskom veku, tak bude viac otcom ako priateľom. Pokiaľ sa na to chalan necíti, tak nech do toho vôbec nejde.
Za seba môžem povedať, že keby mne kamarátka s malým bábom povedala, že má záujem o vzťah, ešte ten deň sa ku nej nasťahujem.
Za seba môžem povedať, že keby mne kamarátka s malým bábom povedala, že má záujem o vzťah, ešte ten deň sa ku nej nasťahujem.
Pozor, znie to docela pedofilne, ako nadsene to pises ...Terepin napísal:Kvôli diskusii, ktorá nasledovala. Okrem toho, že by ich vzťah bol prispôsobený potrebám jej dieťaťa, tak dodám, že je i tak odsúdený na neúspech už len z toho dôvodu, že sa necíti na to byť otcom, čo bude pre danú mamičku alfa a omega. A pokiaľ je dieťa ešte v predškolskom veku, tak bude viac otcom ako priateľom. Pokiaľ sa na to chalan necíti, tak nech do toho vôbec nejde.
Vždy som chcel mať deti a mať možnosť sa o jedno starať (ideálne o moje) je mojím snom. Kamarátka mi povedala, že raz bude zo mňa skvelý otec (jej slová, nie moje) po tom, čo videla ako sa správam k jej synovi. Riadne to pomohlo môjmu sebavedomiu.
Zaujímavé že taká hlúposť založená na tvrdení jednej ženy ti zdvihne sebavedomie, ale za komplimentami iných žien vidíš minimálne sprisahanie.
Pretože s tou ženou sa osobne poznám a viem, že keď sa od nej dočkám komplimentu, tak je úprimný.
Tak to sa vykasli na IT, a skus stastie ako rimskokatolicky knaz. Celibat ti problem zjavne nerobi, a mozes sa starat o deti, starych ludi a chorych kolko chcesTerepin napísal:Vždy som chcel mať deti a mať možnosť sa o jedno starať (ideálne o moje) je mojím snom. Kamarátka mi povedala, že raz bude zo mňa skvelý otec (jej slová, nie moje) po tom, čo videla ako sa správam k jej synovi. Riadne to pomohlo môjmu sebavedomiu.
-
yoggy
A nehovoriac o tom, ze IT nie je celkom dobra kariera. Pokial chces spoznavat zeny, tak si mal ist za uctovnika elebo co. 
No keby som mal ísť pracovať tam, kde je kopec žien, tak idem na gynekológiu.
Sršíš humorom, ja byt zena, hned by som chcel, aby si vychovaval moje dietaTerepin napísal:No keby som mal ísť pracovať tam, kde je kopec žien, tak idem na gynekológiu.
Keby si bola žena, tak tu nie si.