Nintendo Switch
Re: Nintendo Switch
meh... ked som mal ps4 pro tak po roku som sa na disky ani nepozrel
Jasné, ale niekomu by to mohlo vadiť.
No čo vybrali ste niečo? Akože za mňa 0 bodov momentálne, stále čakám zľavu na Into the breach a Salt and Sanctuary.
Prípadne niečo čo mi vyrazí dych. Asi ušetrím a zoberiem Alien Isolation 5/dec
Prípadne niečo čo mi vyrazí dych. Asi ušetrím a zoberiem Alien Isolation 5/dec
ja som kupil zatial overcooked deluxe edition za polovicu, dlho na to pozeram uz.
rozmyslam este nad civilizaciou, len neviem ci ma to bude bavit. alebo skyrim, to by ma bavilo isto ale neviem na ako dlho. to su presne tie hry ktore by som radsej kupil od niekoho fyzicku hru aby som ich mohol zase predat ked ma prestanu bavit.
cadence of hyrule moze byt dobra kupa.
rozmyslam este nad civilizaciou, len neviem ci ma to bude bavit. alebo skyrim, to by ma bavilo isto ale neviem na ako dlho. to su presne tie hry ktore by som radsej kupil od niekoho fyzicku hru aby som ich mohol zase predat ked ma prestanu bavit.
cadence of hyrule moze byt dobra kupa.
Cadence of Hyrule je to isté ako crypt of the necromancer, ktorý býva pravidelne za 3,99 v zľave. A bacha na veľa roguelikes, poriadne sa dá hrať jedna a veľa dobrých ich až tak nie je. Skúšal som viaceré a najväčšia sranda aj pomerne jednoduché je Enter the Gungeon. A je to sranda. Máš tam napr. zbraň Bullet, čo strieľa Guns, ktoré strieľajú Bullets 
Skyrim po Zelde je ako jazdiť motokáry po tom čo skusis F1. Je to sranda, ale cítis, že to už dnes nie je úplne ono.
Civilization pozerám aj ja...tiež sa toho trochu bojim
, som skôr Total War strateg.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Tak nakoniec som našiel Diablo za 30. To zháňam už dlhšie, stalo vždy 40 v akcii.
Skyrim po Zelde je ako jazdiť motokáry po tom čo skusis F1. Je to sranda, ale cítis, že to už dnes nie je úplne ono.
Civilization pozerám aj ja...tiež sa toho trochu bojim
, som skôr Total War strateg.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Tak nakoniec som našiel Diablo za 30. To zháňam už dlhšie, stalo vždy 40 v akcii.
Enter the Gungeon som hraval pomerne dost na PC.
diablo za 30 je dobra kupa, mal som to fyzicky. hra sa to prekvapivo dobre na switchi a neni lepsi pocit ako si v praci na zachode dat jednu greater riftu
normalne inak rozmyslam ze kupim Rocket League za 10 eur a potom fyzicku kopiu predam.
diablo za 30 je dobra kupa, mal som to fyzicky. hra sa to prekvapivo dobre na switchi a neni lepsi pocit ako si v praci na zachode dat jednu greater riftu
normalne inak rozmyslam ze kupim Rocket League za 10 eur a potom fyzicku kopiu predam.
A celkom ma baví ten mobilný paskvil od Gameloftu: Asphalt 9 f2p
asi starnem 
Hrali ste uz niekto Zaklinaca a Minecraft?
Oplati sa to kupovat na switch?
Poradte prosim nejaku RPG v ktorej si vytvarate inventar a upgradujete zbrane a schopnosti
Poradte prosim nejaku RPG v ktorej si vytvarate inventar a upgradujete zbrane a schopnosti
Witcher 3 sa oplatí ak si to nehral alebo nebudeš hrať nikde inde. Nie je to zlý port, ale ani vynikajúci. Je to proste v pohode hrateľné ak neriešis ako to vyzerá inde.
RPG kde riešiš zbrane a schopnosti je strašne široký pojem.
Diablo 3, The darkest dungeon, Mario Rabbits, Divinity 2... To sú take, čo mi utkveli v pamäti ako dobre RPG.
RPG kde riešiš zbrane a schopnosti je strašne široký pojem.
Diablo 3, The darkest dungeon, Mario Rabbits, Divinity 2... To sú take, čo mi utkveli v pamäti ako dobre RPG.
-
Wishmaster
Medium Professional
Xenoblade Chronicles 2
-
lekoklatik
VIP
Prave som odpadol.
Toto je riadna supa
Toto je riadna supa
taka otazka, nemam viac menej ziadne skusenosti s JRPG zanrom, kupil som Octopath Traveler lebo to vsetci vychvaluju a sice pribeh aj styl hrania je ok, ale samotny boj ma od toho fakt odlakal. je jedno ze som si na zaciatku zvolil zlodeja, u ktoreho by som ocakaval nejaky stealth, proste idem po zone a nahodne na mna utocia potvory ktore su jednoduche na zabitie a tym sa to stava velmi otravne a nezaujimave. no a potom pride boss fight a ja furt skapinam. jedneho som vyriesil tak ze som nakupil lepsi gear, ale u druheho som uz nemal co upgradovat a teda jedina moznost je grind aby som mal vyssi level, co znamena zase otravne random easy encountery...
su vsetky JRPG takeho alebo je to ine v niecom? totizto ma laka aj xenoblades chronicles, final fantasy a kopa inych, len sa obavam ze budem rovnako sklamany...
inak niekto nechce kupit ci vymenit Octopath Traveler za nieco ine?
su vsetky JRPG takeho alebo je to ine v niecom? totizto ma laka aj xenoblades chronicles, final fantasy a kopa inych, len sa obavam ze budem rovnako sklamany...
inak niekto nechce kupit ci vymenit Octopath Traveler za nieco ine?
Octopath traveler je prehypovana blbosť. Štýl je mega, obsah menej.
Ja som teda nie moc na jrpg, ale Child of light ma bavilo. Transistor tiez, neviem ci to zaradiť ako Jrpg.
V zásade to netreba siliť, asi to proste nie je pre teba.
Ja som teda nie moc na jrpg, ale Child of light ma bavilo. Transistor tiez, neviem ci to zaradiť ako Jrpg.
V zásade to netreba siliť, asi to proste nie je pre teba.
inac nepride vam tento rok velmi slaby na hry? hlavne zjavne nevyjde ziadna poriadna velka hra od nintenda. viem, ze je tu animal crossing a pokemon dungeon, ale obe mi pridu strasne detske aj na nintendo pomery.
ja sa stale neviem rozhodnut ci chcem animal crossing alebo nie. chvilu som hral stardew valley a aj ma to bavilo a stale som si hovoril ze nebudem to kupovat na switch, pockam na AC ale tiez mam v poslednom case pocit ze je to az moc na deti orientovane, respektive ze to bude viac o socializovani sa a zariadovani si vsetkeho ako nejaky gameplay samotny.
ale inak nas caka breath of the wild 2, bayoneta 3 a metroid prime 4. este xenoblade chronicles povodne. dost sa ludia tesia aj na deadly premonition 2.
ale inak nas caka breath of the wild 2, bayoneta 3 a metroid prime 4. este xenoblade chronicles povodne. dost sa ludia tesia aj na deadly premonition 2.
Podľa mňa tam vychádza akože veľa hier. Ale klasika, ak čakás akčné 3D strieľačky, akčné RPG a športyy, tak Switch moc pre teba nie je.
-
mirak2
Hardcore addict
Zabavna multiplayer strielacka Screencheat je v super zlave.
Na stardew valley som nechal tak 80 hodín a je to mega hra. Animal Crossing mi príde tiež detský a z mojho pohľadu je to len vyhodenie peňazí za to isté.
Naposledy som kúpil Into the Breach a stále hram Divinity OS 2.
Pokemon nie je môj šialok kávy.
Veľmi mi chýba Pro Evo Soccer na Switch, ale čo ma najviac trápi, že celý vývoj ustal na pridaní Gyro aimingu. Chýba mi tá inovaciá čo bola napr. ZombieU na WiiU, podobné nápady na Switch.
Môj plán je zrhuba taky, že pri vydaní kúpim Xbox Series X a Switch vymením za Lite.
Naposledy som kúpil Into the Breach a stále hram Divinity OS 2.
Pokemon nie je môj šialok kávy.
Veľmi mi chýba Pro Evo Soccer na Switch, ale čo ma najviac trápi, že celý vývoj ustal na pridaní Gyro aimingu. Chýba mi tá inovaciá čo bola napr. ZombieU na WiiU, podobné nápady na Switch.
Môj plán je zrhuba taky, že pri vydaní kúpim Xbox Series X a Switch vymením za Lite.
begbeee napísal:Veľmi mi chýba Pro Evo Soccer na Switch, ale čo ma najviac trápi, že celý vývoj ustal na pridaní Gyro aimingu. Chýba mi tá inovaciá čo bola napr. ZombieU na WiiU, podobné nápady na Switch.
Skúšal si FIFU?
Alebo niekto iný?
Ja som mal 18ku ale bolo to strašne, ale moj nazor neberte ako smerodajny, ja som posledných 5 rokov velký PES hardcore addict.