Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Vresso
Light Expert
Light Expert

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Vresso »

Terepin napísal:Keby si bola žena, tak tu nie si.
A kde by som bol, ak by som bol zena? :) pouc ma, co robia zeny
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Bol(a) by si na modrom konikovi. :D
Vresso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vresso »

yoggy napísal:Bol(a) by si na modrom konikovi. :D
:lol: ok, toto ako odpoved beriem
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

Vresso napísal: A kde by som bol, ak by som bol zena? :) pouc ma, co robia zeny
Na internete nie sú žiadne ženy. Všetky dievčatá sú v skutočnosti muži a všetky deti sú agenti FBI v prestrojení.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Dosť bolo trápneho humoru, vráťme sa k téme, aké máš pokroky v sociálnom živote?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Terepin napísal:Pretože s tou ženou sa osobne poznám a viem, že keď sa od nej dočkám komplimentu, tak je úprimný.
skoro ako od mamicky :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Presuniem ta tu, jedna tema ti staci
Terepin napísal:Nemuselo by byť v kúpelke.
Chapem,ze si to myslel ako vtip ale kontext a nacasovanie z toho robia velmi zly vtip.

Vidim na tvojom pristupe jeden svetly bod. Ked precitnes do skutocnej reality tak zistis, ze je lepsia ako ta v ktorej zijes. Vo vacsine pripadov je totiz precitnutie do reality velmi neprijemny zazitok.
aacid napísal:skoro ako od mamicky :)
:lol: pobavilo ale tak posledne co potrebuje je aby sme si z neho robili srandu. Mamicka si deti nevybera, kamaratka cas straveny s Terepinom ano takze mu hadam takto klamat nebude.
beardie napísal:pracuj na sebe, este nie je vsetko stratene
Toto si opakuj kazde rano ked vstanes.
Terepin
Addict
Addict

javatar napísal:Chapem,ze si to myslel ako vtip ale kontext a nacasovanie z toho robia velmi zly vtip.
Na také komentáre sa inak ani reagovať nedá.
javatar napísal:Vidim na tvojom pristupe jeden svetly bod. Ked precitnes do skutocnej reality tak zistis, ze je lepsia ako ta v ktorej zijes. Vo vacsine pripadov je totiz precitnutie do reality velmi neprijemny zazitok.
Ja viem, o čom je realita, len od nej hľadám ten sprostý kľúč, aby som sa do nej dostal.
javatar napísal: :lol: pobavilo ale tak posledne co potrebuje je aby sme si z neho robili srandu. Mamicka si deti nevybera, kamaratka cas straveny s Terepinom ano takze mu hadam takto klamat nebude.
Ona je tá posledná osoba, ktorá by bola ku mne neúprimná. Sám som bol zaskočený jej komentárom.
javatar napísal:Toto si opakuj kazde rano ked vstanes.
Nič iné mi ani nezostáva.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

javatar napísal: :lol: pobavilo ale tak posledne co potrebuje je aby sme si z neho robili srandu. Mamicka si deti nevybera, kamaratka cas straveny s Terepinom ano takze mu hadam takto klamat nebude.
mas kamarata, ktory je v pohode na zabavu, neni to najdokonalejsi clovek na svete, ale uz sa poznate dlho a proste patri do partie. viez ze je emocionalne nevyrovnany, ze plakava po veceroch a jedneho dna sa hra s tvojim dietatom a vidis ze je z toho stastny. co mu povies? ze je traged co nezvlada zivot v realite a ze si tak trochu rad ze si nevie nikoho najst a nebude plodit potomkov, alebo ze je to v pohode, ze urcite si raz niekoho najde a bude super otec.

ty ani nie si jeho kamarat, si random internet guy a uz chodis kvoli nemu po spickach a pises ze by sme si z neho nemali robit srandu... co myslis ako na tom budu jeho kamarati?

//autoeditácia príspevku (03 Mar 2020, 11:13)
chlapec nepotrebuje aby sa s nim zaobchadzalo v rukavickach, to sa s nim robilo cely zivot a ako to dopadlo. on potrebuje facku aby sa prebral do reality.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Terepin napísal:Na také komentáre sa inak ani reagovať nedá.
Da. Podobne ako v pripade maciatka si proste prilis zatrpknuty na to aby si ostal nad vecou a reagoval vecne. Jedna z veci ktore proste nevidis.
Terepin napísal:Ja viem, o čom je realita, len od nej hľadám ten sprostý kľúč, aby som sa do nej dostal.
Nevies.
Dokaz 1: Tvoja definicia co potrebujes aby si bol v top 20% muzov.
Dokaz 2: Neschopnost vecne reagovat nie preto, ze by na to nemal mentalnu kapacitu ale pretoze tu moznost jednoducho nevidis.
Unika ti ovela viac veci ako si myslis. Ziaden sprosty kluc, ty si niekde po ceste stratil cely zvazok.
Terepin napísal:Nič iné mi ani nezostáva.
Prilis dlho si v stave akom si - tvoj mozog sa na to prisposobil. Vazne si myslis, ze napravit tieto roky skody sa da "jednym sprostym klucom" ? Budes potrebovat vela skusenosti roznych druhov aby tvoj mozog zmenil vnimanie reality na trosku obsirnejsie a nepojdes za "najpohodlnejsim vysvetlenim ktore dava ako taky zmysel".

Prvy krok je uznat si, ze vela veci proste nevnimas/vnimas velmi chybne. A dokonca ani nevies ktore. A nevieme to ani my.

//autoeditácia príspevku (03 Mar 2020, 11:28)
aacid napísal:mas kamarata, ktory je v pohode na zabavu, neni to najdokonalejsi clovek na svete, ale uz sa poznate dlho a proste patri do partie. viez ze je emocionalne nevyrovnany, ze plakava po veceroch a jedneho dna sa hra s tvojim dietatom a vidis ze je z toho stastny. co mu povies? ze je traged co nezvlada zivot v realite a ze si tak trochu rad ze si nevie nikoho najst a nebude plodit potomkov, alebo ze je to v pohode, ze urcite si raz niekoho najde a bude super otec.
Toto mi pride dost nepravdepodobne. Ale ak je to pravda tak potrebuje novych kamaratov.
aacid napísal:ty ani nie si jeho kamarat, si random internet guy a uz chodis kvoli nemu po spickach a pises ze by sme si z neho nemali robit srandu... co myslis ako na tom budu jeho kamarati?
1. Z mojich skusenosti vyplyva, ze clovek ktory do partie nicim neprispieva je z nej postupne vyluceny. Preto mi pride to, co opisujes nepravdepodobne. "Patri do partie" ti ludi dlho neudrzi. Ale YMMV.
2. Nevie ako na provokaciu reagovat a potom sa to zvrhne na dve strany textu jeho nevecnych reakcii a plno ludi kritizujucich jeho osobu a jeho reakcie (a maju pravdu ale nikam to nevedie). Evidentne ma bavi skusat ine veci ako poradit a podobne.
aacid napísal:chlapec nepotrebuje aby sa s nim zaobchadzalo v rukavickach, to sa s nim robilo cely zivot a ako to dopadlo. on potrebuje facku aby sa prebral do reality.
Jop, ale tu facku si bud musi dat sam alebo nejaka velmi blizka osoba ktoru respektuje. Nik z nas nie je v tej situacii.
Terepin
Addict
Addict

javatar napísal:Da. Podobne ako v pripade maciatka si proste prilis zatrpknuty na to aby si ostal nad vecou a reagoval vecne. Jedna z veci ktore proste nevidis.
Poviem to inak: Na sprostú otázku sprostá odpoveď. Nebudem vecne reagovať na niekoho, kto do mňa rýpe.
javatar napísal:Nevies.
Dokaz 1: Tvoja definicia co potrebujes aby si bol v top 20% muzov.
Dokaz 2: Neschopnost vecne reagovat nie preto, ze by na to nemal mentalnu kapacitu ale pretoze tu moznost jednoducho nevidis.
Unika ti ovela viac veci ako si myslis.
1. Nie je to moja definícia, ale stotožňujem sa s ňou, nakoľko sa má racionálne a matematické vysvetlenie. Ak by som totiž chcel byť medzi top 20% mužov, musel by som neustále podávať výkon, ktorým by som prekonal minimálne toho posledného v skupine. Stačí, že by som čo i len trochu poľavil a prekonal by ma muž, ktorý zo svojej snahy neubral.
2. Vecne reagujem na tých, ktorí vecne reagujú na mňa. Napríklad na teba.
javatar napísal:Prilis dlho si v stave akom si - tvoj mozog sa na to prisposobil. Vazne si myslis, ze napravit tieto roky skody sa da "jednym sprostym klucom" ? Budes potrebovat vela skusenosti roznych druhov aby tvoj mozog zmenil vnimanie reality na trosku obsirnejsie a nepojdes za "najpohodlnejsim vysvetlenim ktore dava ako taky zmysel".
Ja si to uvedomujem, ale niekde začať musím. Navyše, tým som narážal, že tam nevkročím ako český turista do hôr, ale aspoň so základnou prípravou. Ja sa učím rýchlo.
javatar napísal:Prvy krok je uznat si, ze vela veci proste nevnimas/vnimas velmi chybne. A dokonca ani nevies ktore. A nevieme to ani my.
A nevedela to ani moja psychologička.
baldorex
Addict
Addict

Ja ti to poviem tiež inak, po 13 rokoch ničoho, keď sa všetky úprimné rady minuli, už ani iné čakať nemôžeš. Ani psychologička neurobí zázraky keď spolupracuješ a odpovedáš tak ako tu.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Terepin napísal:Poviem to inak: Na sprostú otázku sprostá odpoveď. Nebudem vecne reagovať na niekoho, kto do mňa rýpe.
...
2. Vecne reagujem na tých, ktorí vecne reagujú na mňa. Napríklad na teba.
Ani nie, stale tam nevidim ani len naznak toho zohladnit ako to mohla druha strana mysliet. A tato konverzacia so mnou nie je vynimka.
Terepin napísal: Poviem to inak: Na sprostú otázku sprostá odpoveď. Nebudem vecne reagovať na niekoho, kto do mňa rýpe.
...
1. Nie je to moja definícia, ale stotožňujem sa s ňou, nakoľko sa má racionálne a matematické vysvetlenie. Ak by som totiž chcel byť medzi top 20% mužov, musel by som neustále podávať výkon, ktorým by som prekonal minimálne toho posledného v skupine. Stačí, že by som čo i len trochu poľavil a prekonal by ma muž, ktorý zo svojej snahy neubral.
Stale ti uchadza pointa. Skus mi preformulovat co ti ja pisem nech viem ako to vlastne chapes. (A to matematicke vysvetlenie mi posli.)
Terepin napísal:A nevedela to ani moja psychologička.
Terapeuta si tiez clovek musi najst, malokedy sadne ten prvy(a).
Terepin
Addict
Addict

aacid napísal: mas kamarata, ktory je v pohode na zabavu, neni to najdokonalejsi clovek na svete, ale uz sa poznate dlho a proste patri do partie. viez ze je emocionalne nevyrovnany, ze plakava po veceroch a jedneho dna sa hra s tvojim dietatom a vidis ze je z toho stastny. co mu povies? ze je traged co nezvlada zivot v realite a ze si tak trochu rad ze si nevie nikoho najst a nebude plodit potomkov, alebo ze je to v pohode, ze urcite si raz niekoho najde a bude super otec.

ty ani nie si jeho kamarat, si random internet guy a uz chodis kvoli nemu po spickach a pises ze by sme si z neho nemali robit srandu... co myslis ako na tom budu jeho kamarati?

//autoeditácia príspevku (03 Mar 2020, 11:13)
chlapec nepotrebuje aby sa s nim zaobchadzalo v rukavickach, to sa s nim robilo cely zivot a ako to dopadlo. on potrebuje facku aby sa prebral do reality.
Myslíš si, že som jediný z môjho okolia, ktorý si nikoho nevie nájsť? Keby som mal hodnotiť úspešnosť ľudí podľa ich úspechov v osobných vzťahoch, tak dobrá polovica by boli skrachovanci. Vo svojom kruhu rodiny a priateľov mám len trochu ľudí, ktorí sú v manželstve, len dvaja majú deti, ďalší štyria sú vo vzťahu (z toho jeden nemá na výber) a piati dlhodobo nemajú nikoho. Dokonca ešte ani moja bývalá kamarátka, ktorá sa vyspala s každým chlapom, si nevie nikoho nájsť. Sú to ľudia, ktorí sú v porovnaní so mnou kariérne aj sociálne úspešnejší. Ja nie som nič extra v tomto smere.

A čo sa tej mamičky týka, pred rokmi mi rovno do tváre povedala, že som pre ňu debil (čo bola moja vina a ospravedlnil som sa). Ona fakt nemá najmenší problém mi na plné ústa povedať, čo si o mne myslí. A preto si jej názor vážim.

Jednanie v rukaviciach nepotrebujem, ale jednanie na úrovni dedinskej krčmi tiež nie.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

predstav si taku vec , toľko energie čo si venoval na odpovede takmer všetkým ľuďom v tomto vlakne , keby si nasmeroval do seba a inde
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Možno by ti stačilo pripustiť, že veci môžu byť aj inak. Otvoriť sa tej myšlienke, že ľudia, situácie... sú v skutočnosti iné, než ty ich vnímaš.
Lebo aj tu to často vyzerá, že pokiaľ sa dá vybrať nejaké pochopenie situácie, vyberieš si to najčernejšie.
Vaši sú rozvedení? Lebo tvoja mamina je možno sama nešťastná, a preto ti povie aj nepekné veci. Možno chce mať z teba chlapa, akým ani jej muž nebol atd...

Tu je niečo o spätnej väzbe. Že ak ti ľudia niečo hovoria, zamysli sa, či je na tom aj niečo pravdy (prv než sa urazíš). Lebo často to môže byť len ventilovanie sa vlastnej frustrácie tých ľudí.

Terepin
Addict
Addict

20 rokov neskôr a nič sa nezmenilo.
Prílohy
Screenshot_2020-04-10.png
Screenshot_2020-04-10.png (5.46 KiB) 2568 zobrazení
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Uz som myslel, ze daky pokrok nastal a zase nic.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

20 rokov neskôr a Terepina stále trápi čo si o ňom myslia druhý.
baldorex
Addict
Addict

Že záchodová hudba :)
Napísať odpoveď