Politika
Re: Politika
19 rokov, to je prehnané. Za vraždu je menej.
Základná sadzba je 20, mali polahcujuce okolnosti, že boli prvýkrát trestaní, ale zase to majú vo forme spolupachatelstva a so škodou veľkého rozsahu, takže primerane
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
určite sa odvolajú
Rovnaké alebo ešte prísnejšie tresty by mali byť aj pre skorumpovaných úradníkov a politikov. Hneď by si rozmysleli, či budú kradnúť.
-
starysomar
Hardcore addict
Za škodu veľkého rozsahu (desiatky-stovky miliónov, miliarda) - doživotie 
Za to vsetko mal dostat Kocner dozivotie len take fukoty. Lebo ked teraz dostal 19 tak sa stavim ze najneskor po 15rokoch bude uz vonku. Kamenolom 10/6 a hned by si podobni grazli rozmysleli co urobia. 19 rokov? Vysmech.Zo sudu mal byt hnany bicom..
Ani 20 ani dozivotie, ale gulku. Ked pocuvam/citam o ludoch, ktori boli x krat sudne trestani...naco taky clovek vobec zije? Co ma stat z cloveka, ktory ma 25 rokov a uz stihol byt 3x v base
Zastrelit jak psa. Z toho nikdy nic dobre nebude. Na toto podla mna Europa aj neskor zakape, ze sme taki mierny a vsetko robime v rukavickach. To uz aj USA je na tom lepsie. Tam pachatela castokrat "nahodou" zastrelia pocas zatykania/nahanacky
Zastrelit jak psa. Z toho nikdy nic dobre nebude. Na toto podla mna Europa aj neskor zakape, ze sme taki mierny a vsetko robime v rukavickach. To uz aj USA je na tom lepsie. Tam pachatela castokrat "nahodou" zastrelia pocas zatykania/nahanacky
vcera pan sudruh doktor Lubos poslanec Blaha nahral video, podla ktoreho Kiska a Stefan Hrib mali dlhodobo naplanovany daky mejdan ci namestie a spustit to mali vrazdou Jana Kuciaka, či čo. mozno viac brblanie marxistu pochopili jeho verni zdielaci M4jk1 a hugo. druhy ma necita, ale Misko by mohol podat vyklad pana vzdelaneho nad hranice svojho intelektu.
https://www.tyzden.sk/nazory/62750/stef ... -/?ref=naj
https://www.tyzden.sk/nazory/62750/stef ... -/?ref=naj
Tu je pripad pre porovnanie:Paťko napísal:19 rokov, to je prehnané. Za vraždu je menej.
Bývala profesionálna hráčka Counter Strike dostala za podvod 116-ročný trest
"Bol jej udelený 116-ročný trest odňatia slobody za to, že v rokoch 2013 až 2017, kedy prevádzkovala internetový obchod, 118 jej zákazníkov nedostalo tovar, ktorý si kúpili."
Tak a je to tu, po odbochode Beblavého sa spolu rozpadlo a krysy sa rozutekali kade lahšie, jedna sa vrátila späť k Sulíkovi,
dúfam len že mu vajco nedá nejaké ministerstvo, to už radšej kolárovi
https://www.aktuality.sk/clanok/770905/ ... vi-do-sas/
dúfam len že mu vajco nedá nejaké ministerstvo, to už radšej kolárovi
https://www.aktuality.sk/clanok/770905/ ... vi-do-sas/
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
politický oportunista a prezliekač kabátov, nič viac
A ja som myslel ze SaS a ich voličom ide predovšetkým o odbornosť 
Tak Mihal je celkom odbornik, nie je to ziadny parlamentny pregrciavac. Ale ten pristup, ze odidem zo strany do nejakeho noveho projektu a ked ten krachne, tak sa vratim spat. Hlavne ked aj jeho odchod SaS oslabil... Mozno sa niekedy dockame a nase parlamentne strany nebudu taketo holubniky. Na druhu stranu, Mihal naznacoval, ze za jeho odchodom je aj Galko, tak mozno mu terajsia atmosfera v SaS vyhovuje viac.
A teraz tvrdí že ho pozval Sulík a Nicholsonová.
Mozno to na prvý pohlad tak nevyzerá, ale Mihál ma obrovský výtlak napriec celym politickym spektrom- stačí sa pozrieť na jeho facebook stránku, série desiatok vypredaných eventov. Myslim ze zo strany SaS to bol dobrý krok.
Mozno to na prvý pohlad tak nevyzerá, ale Mihál ma obrovský výtlak napriec celym politickym spektrom- stačí sa pozrieť na jeho facebook stránku, série desiatok vypredaných eventov. Myslim ze zo strany SaS to bol dobrý krok.
Počas radičovej vlády bol autorom viacerých zákonov, ktoré boli úplne chaotické a na hovno. Zároveň firma napísaná na jeho ženu podnikala v tej istej oblasti a robili pre firmy a štát školenia pre účtovníkov. Mihál osobne chodil ako školiteľ na tieto kurzy a trepal tam sprostosti o tom, ako sú tie zákony zle vymyslené a ako to politici pobabrali...pričom on bol hlavným autorom tej pobabranej novely. Takže toľko k Mihálovi a jeho "odbornosti a charaktere". Napísať dementný zákon, ktorému nikto nerozumie a potom vďaka politickým kontaktom získať zákazky na školenia štátnych zamestnancov, je podľa mňa politická korupcia.
Mihál sklamal viacero podnikateľov a účtovníkov. Poznali ho ako odborníka a to čo predviedol vo vláde bola katastrofa.
Toho Mihála by Sulík mal poslať kade ľahšie. Zradil raz, zradí aj druhý krát. Ale Sulík je top politik v tom, ako si dať neustále góly do vlastnej brány, aj preto sa už ledva dostáva do parlamentu a preto by nebolo od veci sa trochu zamyslieť prečo to tak asi je, že stále len klesá a klesá jeho podpora.
Kočnerova Threema: NAKA zadržala 13 sudcov, Kočner má na krku ďalšie obvinenie
Jankovskú obvinili z korupcie a podplácania. Hrozí jej 5 až 10 rokov väzenie, potvrdil jej obhajca
Jankovskú obvinili z korupcie a podplácania. Hrozí jej 5 až 10 rokov väzenie, potvrdil jej obhajca
Dreamer napísal:Kočnerova Threema: NAKA zadržala 13 sudcov, Kočner má na krku ďalšie obvinenie
Zdielac za HC Nacek sa teda opat trafil do ciernehoM4jk1:-) napísal:Tu mas kratku odpoved od 1:10 na jankovsku, lipsica a zitnansku. Inak teraz už je NAKA doveryhodna? ja som bol v tom že to je Kalinakova inšpekcia. Ta threema pokial nema hmatatelne dokazy tak to bude taky bullshit ako nahravka medzi sadikim a harabinom.
Jeho Jedi master kali, by mu ako padawanovi mohol povedat svoju slavnu vetu:
kali520 napísal:Zase klameš a zavadzaš
https://brucho.blbec.online/
citate niekto?
ja to dnes citam skoro cely den. najprv sa rehocem na tych pipikoch a suskach co si pise s milenkou, potom placem nad tym ako vsetko taha za nikty v diskusii s tothom...
dufam ze sa s tym este niekto pekne pohra nech sa tam lepsie vyhladava, nech su tam mena pridane a tak
citate niekto?
ja to dnes citam skoro cely den. najprv sa rehocem na tych pipikoch a suskach co si pise s milenkou, potom placem nad tym ako vsetko taha za nikty v diskusii s tothom...
dufam ze sa s tym este niekto pekne pohra nech sa tam lepsie vyhladava, nech su tam mena pridane a tak