K-u-b-i-a-k, pošli mi prosím návod, ako to obmedzenie vypnúť. Nech som skúšal youtube, blogy alebo systém pokus/omyl, stále tá moja hajtra ide len 25 km/h... Ďakujem
K téme, mám Kugoo S1 Pro a po vyše 300 km mám len nervy. Na kolobežku, na kvalitu výroby, na techsupport,...
V skratke takto:
- doručená 3 dni po objednaní, sounds good to me. Kupovaná z Geekbuying
- podľa popisu pri objednávaní mala kolobežka obsahovať smerové svetlá, neboli v balení. Za 20€ si ich kupovať nebudem. Po nahlásení som dostal odpoveď, že výrobca zmenil špecifikáciu a zmenili aj popis na webe...
- v návode písali, že treba raz za pol roka skontrolovať skrutky a pouťahovať ich. Prvá sa mi povolila po pol kilometri. po 2 týždňoch som stratil prvú, z bočného stojana. Po 2 mesiacoch neustáleho doťahovania a odpadávania som bočný stojan prinitoval a dúfal, že už mám pokoj. Minulý týždeň som sa rozhodol, že ho demontujem, ale cestou z roboty som ho utrhol a už nenašiel...
- po mesiaci sa mi pri dlhšej jazde (17 km) povolil krk a stočilo mi rajdy tak, že som sa nažral trávy... Takže po mesiaci som mal rozobratú celú kolobežku a pouťahoval/vylepšil, čo sa dalo. Odvtedy pokoj. Kúpil som tzv. DoDo edíciu - doma si dorob...
- od novoty nesvieti ani nebliká zadné svetlo, dosť na zabitie
- od novoty nefunguje KERS
- objednal som 30 km/h verziu, ale dodali mi 25 km/h - aj podľa štítku na kolobežke
- pri jazde z kopca a dlhodobom brzdení občas náhodne vypne brzdu a zhasne predné svetlo
- mám na techsupporte už 4 reklamácie, ale žiadnu zatiaľ nevybavili, len si stále pýtajú videá, ako sa porucha prejavuje... začínam sa cítiť ako youtuber...
- na nabíjačke odišla červená dióda, takže keď nabíja, vyzerá, že nenabíja, ale nabíja. Chápeš, nie?
- klaksón stojí za starú belú, nepočujem ho pomaly ani ja
- s mojou výškou a váhou to ledva vylezie mierny briežok, ale nesmie fúkať protivietor. To jej musím pomáhať.
- s mojou telesnou schránkou na rovinke max. 19-20 km/h, keď zafúka tak kľudne 16-17 km/h. Ak je plne nabitá, tak dole briežkom 23 km/h, ale po dosiahnutí rovinky obligátnych 20 km/h
- dojazd tým, že je chladno je tragický, niekedy len 5-7 km. Ale zasa v zime, pri plnej rýchlosti a plnom zaťažení
- max. dojazd sa mi podaril 17 km pri kombinácii jazdných režimov, ale batéria išla do sucha, kolobežka zapípala a vypla sa.
- ak idem ráno do roboty a večer z roboty, tak nabíjam každý deň, lebo na druhý deň by cestu už nezvládla. Cesta do 3,5 km z kopca alebo rovinka, cesta z 3,7 km rovinka a mierne stúpanie, ale posledných 700 m už ju tlačím do kopca.
- dosť veľa skrutiek začína chytať líšku...
- káble, ktoré idú k baterke sa neustále vyvliekajú z tej gumovej prechodky. Pri rozoberaní som zistil, že je menšia, ako by mala byť.
- po 320 km a 3 mesiacoch badať, že umierajú články v batérii, pri plnom nabití ukazuje 43,1 V, ale v momente ako pridám, skočí to na 37-38 V max., potom sa to mierne vyšvihne, ale nie na viac ako 39 V.
Inak vcelku zábavná prkotina, len som si pri prvej jazde musel spomenúť na detstvo a balansovanie, lebo som si to šinul dole Dlháčmi 35 km/h

Tým, že všetky modely majú nosnosť do 100 kg, nemal som veľmi na výber. Skúšal som pred kúpou E-TWOW Booster GT, ale stál vtedy 1350 EUR a to nie som ochotný vysoliť (teraz je za 1199 EUR). Ale tých 700 W bolo cítiť, navyše za tie peniaze naozaj kus poriadnej kolobežky, kvalitné spracovanie a fakt bola ľahučká. Len som na ňu stúpil, pridal plyn a už mi liezli oči z hlavy, 37 km/h som mal na displeji.
Mňa vyšlo Kugoo S1 Pro 293 EUR, nebyť toho množstva "čínskych" nedostatkov, som spokojný, aj keď mi je slabá...