Kúpa TV
-
nejakymarko
Addict
Re: Kúpa TV
Tak LG doslo, ako akosi neviem spojazdnit airplay2. Nejaký tip?
Tento LG 65sm82 je dobrý?
-
Ryan Giggs
VIP
Ani veľmi nie.
Poraď nejakú 65 čo má super obraz. Veľmi iné neriešim.,snáď aby malo optiku na zvuk. Pozerám len cez Chromecast Netflix a pod, plus konzoly.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Poraď nejakú 65 čo má super obraz. Veľmi iné neriešim.,snáď aby malo optiku na zvuk. Pozerám len cez Chromecast Netflix a pod, plus konzoly.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
V tejto cenovke je to skor lowend a nie super obraz...
-
Ryan Giggs
VIP
Rozpočet maš aky?begbeee napísal:Poraď nejakú 65 čo má super obraz. Veľmi iné neriešim.,snáď aby malo optiku na zvuk. Pozerám len cez Chromecast Netflix a pod, plus konzoly.
Čo ja viem, 1500 Max ale čím menej tým lepšie.
-
Ryan Giggs
VIP
Mat taky rozpocet a rozmyslat o SM8200....
Sony 65XF9005, Samsung QE65Q70R.
Sony 65XF9005, Samsung QE65Q70R.
Ten Samsung vyzerá fajn to je QLED a ten Sony je ale len LEDka nie ?
-
Ryan Giggs
VIP
Ten Sony je lepsi TV.
Qled je len obchodna znacka nejakej technologie, ini vyrobcovia maju podobne technologie len sa nevolaju qled, ale su nazvane inymi nazvami. Napr. u Sony Triluminos. To ze je nieco Qled, nerobi zo ziadneho TV automaticky lepsi. Netreba lipnut na nejakom napise, neznamena to nic.
Napr. Samsung ma model Q60R, ktory ma quantum dot, a hardverovo uplne rovnaky model RU8002 ktory QD nema. Je to az na QD ten isty TV. RU8002 je lacnejsi a obrazovo v podstate totozny. Tie QD naviac prinasaju velmi tazko viditelny rozdiel. Je to len marketing za ktory priplacas.
Tym netvrdim, ze qled TV nie su dobre, len to neznamena ze je to automaticky lepsie ako nieco od konkurencie.
Konkurenciou pre ten Sony je u Samsungu az model Q8, len je o dost drahsi.
Qled je len obchodna znacka nejakej technologie, ini vyrobcovia maju podobne technologie len sa nevolaju qled, ale su nazvane inymi nazvami. Napr. u Sony Triluminos. To ze je nieco Qled, nerobi zo ziadneho TV automaticky lepsi. Netreba lipnut na nejakom napise, neznamena to nic.
Napr. Samsung ma model Q60R, ktory ma quantum dot, a hardverovo uplne rovnaky model RU8002 ktory QD nema. Je to az na QD ten isty TV. RU8002 je lacnejsi a obrazovo v podstate totozny. Tie QD naviac prinasaju velmi tazko viditelny rozdiel. Je to len marketing za ktory priplacas.
Tym netvrdim, ze qled TV nie su dobre, len to neznamena ze je to automaticky lepsie ako nieco od konkurencie.
Konkurenciou pre ten Sony je u Samsungu az model Q8, len je o dost drahsi.
-
phatres1994
Star
Ahojte, momentalne mam tuto TV https://www.alza.sk/43-samsung-ps43d490-d229470.htm a mam moznost ju vymenit za tuto https://www.alza.cz/50-samsung-ue50ru71 ... toChange=1
Moja otazka kedze sa vobec nevyznam znie, je to krok k lepsiemu, ci k horsiemu?
Dakujem
Moja otazka kedze sa vobec nevyznam znie, je to krok k lepsiemu, ci k horsiemu?
Dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Plazma, aj keď je už staršieho data je obrazovo lepšie riešenie ako takyto lowend LCD.
-
phatres1994
Star
takze by si to nemenil? Dakujem. Beriem novy internet od telekomu a ponukali mi ju k balicku. Telku sledujem len cez pc Netflix YT, inac je nevyuzivam a obcas ma mrzi, ze ta plazma nema smart tv.
-
Ryan Giggs
VIP
Po obrazovej stranke to nema vyznam meniť. A či sa ti to oplati meniť kvôli nejakej vyššej funkcionalite, to už si musiš obhajiť sam.
si radsej kup nejaku smart krabicku, xiaomi mi box, nvidiu shield alebo len obycajny chromecast.phatres1994 napísal:takze by si to nemenil? Dakujem. Beriem novy internet od telekomu a ponukali mi ju k balicku. Telku sledujem len cez pc Netflix YT, inac je nevyuzivam a obcas ma mrzi, ze ta plazma nema smart tv.
-
phatres1994
Star
chromecast mam, pouzivam ho taktiezaacid napísal: si radsej kup nejaku smart krabicku, xiaomi mi box, nvidiu shield alebo len obycajny chromecast.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
https://fontech.startitup.sk/xiaomi-pri ... vne-cenou/?
Ryan nevies ako je na tom s kvalitou obrazu?
Ryan nevies ako je na tom s kvalitou obrazu?
-
Ryan Giggs
VIP
Este nie je na trhu, takze nie. Doteraz vsak ziaden TV Xiaomi nebol nicim zaujimavy. Su to klasicke lowend, oem vyrobky, ktore sa predavaju pod roznymi znackami.
Ahojte, viete poradit nieco dobrev uhlopriecke 43”?