Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
taketo technologicke opatrenia by myslim pre LSNS nepripadali do uvahy, ved pocitace ovladat nevedia ... oni by proste zatvorili hranice, slovaci co odisli su aj tak zradcovia naroda 
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nevedia, ale mozu to niekomu prikazat.
-
doktorpravda
Zablokovaný
mali druhu najdrahsiu kampan a najviac reci a viac ako tretina vsetkych hlasov pochadzala od bratislavskych kaviarnikov. cize hej, dostali na frak na celej ciare. ak sa nemylim neboli zvoleny ani v jednom kraji s vynimkov bratislavyharrison314 napísal: Mna najviac facinuju reci o tom ako PS prehrali na celej ciare a ako ich narod omitol. Do padlamentu sa sice nedostali, ale zas mali skoro tak isto ako LSNS (v tom pripade narod odmietol fasistov?) a mali viac ako SAS a aj ako Kiska.
Inak ja som myslel, ze Eset pomahal len Trubanovi a hekoval Harabina
pre uboheho chudaka z karmy
Nie, prave presny opaktiez to moze znamenat, ze len v bratislave ludia pri volbach pouzivali mozog, ze?
Strana ĽSNS
toto co je? asistent poslancov kaliho a Aryan Angela?
najvtipnejsie je ked o pouzivani rozumu pise nieco, co neovlada ani gramatiku jazyka svojho naroda[emoji769]
hlavne nech sa to zmieri s tym, ze prehral volby a mal by sa podla toho spravat. kto vie, kolko HC Nacek stala ta kampan pocas celych 4 rokov
bilboardy vsade mozne, niekolko pseudospravodajskych webov, stovky skupin na FB, videa od vlogera v Bruseli (eurposlanec Uhrik), ci hlupeho fasistickeho dievcatka (Livia, ta ktorej sa dotkla reklama na vodku, aj ked si ju este 3 roky leglane nemohla kupit a nemala ju preto ani pozerat). to urcite nebolo zadarmo.
najvtipnejsie je ked o pouzivani rozumu pise nieco, co neovlada ani gramatiku jazyka svojho naroda[emoji769]
hlavne nech sa to zmieri s tym, ze prehral volby a mal by sa podla toho spravat. kto vie, kolko HC Nacek stala ta kampan pocas celych 4 rokov
bilboardy vsade mozne, niekolko pseudospravodajskych webov, stovky skupin na FB, videa od vlogera v Bruseli (eurposlanec Uhrik), ci hlupeho fasistickeho dievcatka (Livia, ta ktorej sa dotkla reklama na vodku, aj ked si ju este 3 roky leglane nemohla kupit a nemala ju preto ani pozerat). to urcite nebolo zadarmo.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
doktorpravda nema pravdu, staci si pozriet stranky stastistickeho uradu
Čo hovoríte na to, že nová vláda chce dať kotlebám viesť niektoré z výborov?
Podľa mňa aj takéto kroky prispievajú k pomalej akceptácii tejto strany a tých ľudí širokou verejnosťou, som zhnusený, že o tom vôbec uvažujú.
Podľa mňa aj takéto kroky prispievajú k pomalej akceptácii tejto strany a tých ľudí širokou verejnosťou, som zhnusený, že o tom vôbec uvažujú.
Práve naopak, neustále ich treba konfrontovať s realitou
Ignoracia nepomohla, iba vďaka Matovicovi nemali výrazne viac ako v minulých voľbách
Ignoracia nepomohla, iba vďaka Matovicovi nemali výrazne viac ako v minulých voľbách
ukazalo sa, ze pravdu mali kritici "protimitingov". tak v tych vyboroch su a my ich za kazdu mozme rozkladat na subnuklearne castice.
ale Uhrik a Kotleba by mali ist do basy hned ako to pojde. poplasne spravy a marenie vykonu opatreni pocas mmoriadneho stavu by mohli naplnat
ale Uhrik a Kotleba by mali ist do basy hned ako to pojde. poplasne spravy a marenie vykonu opatreni pocas mmoriadneho stavu by mohli naplnat
-
doktorpravda
Zablokovaný
protifasisticke pochody nakoniec splnili svoj ucel. liberalni fasisti sa do parlamentu nedostali
bot, ktory ide z databazy oxymoronov, krasa.
zato do parlamentu sa dostali odsudeni zlocinci a bol zvoleny chlap, ktory prostituoval svoju neskorsiu manzelku. a ludia, ktori boli zvoleni pred tym siria jednu loz za druhou. naozaj skvele. este, ze tie fasisticke svine stratili, aj ked len desatiny. ked im zavru vodcu a este pridaju to co pacha teraz, tak sa vratia do krciem a aspon nebudu parazitovat na statnej kase.
zato do parlamentu sa dostali odsudeni zlocinci a bol zvoleny chlap, ktory prostituoval svoju neskorsiu manzelku. a ludia, ktori boli zvoleni pred tym siria jednu loz za druhou. naozaj skvele. este, ze tie fasisticke svine stratili, aj ked len desatiny. ked im zavru vodcu a este pridaju to co pacha teraz, tak sa vratia do krciem a aspon nebudu parazitovat na statnej kase.
-
starysomar
Hardcore addict
Nuda na prázdninách?
Máš v tom nejaký hokej - či špatne nahraný soft v hlave?
Máš v tom nejaký hokej - či špatne nahraný soft v hlave?
kedy ti robia update databazy dristov? lebo je neaktualna.
byvaly prezident Slovenskej Republiky bol sice zvoleny, ale mandatu sa vzdal zo zdravotnych dovodov. vzdali sa mandatov aj usvedceni zlocinci z fasisticku stranu? IIKC, ani nie. takze vdaka, ze si navolil zlocincov.
byvaly prezident Slovenskej Republiky bol sice zvoleny, ale mandatu sa vzdal zo zdravotnych dovodov. vzdali sa mandatov aj usvedceni zlocinci z fasisticku stranu? IIKC, ani nie. takze vdaka, ze si navolil zlocincov.
-
doktorpravda
Zablokovaný
liberalny fasita sa bude prirodzene zastavat dalsich liberalnych fasistov. a nie, kotlebu som nevolil
uz vieme, ze si vela intelektu nepobral, ale co je to ten "liberarlny fasista"? a cim sa ich to zastavam?
ked si nevolil fasitov, preco ich tak obhajujes a oslavujes, ze budu v Paralamente zavadzat dalsie 4 roky?
ked si nevolil fasitov, preco ich tak obhajujes a oslavujes, ze budu v Paralamente zavadzat dalsie 4 roky?
-
doktorpravda
Zablokovaný
ja som nikdy neoslavoval kotlebovu pritomnost v parlamente, ja som sa len smial na tom ako ste proti nemu brojili a nakoniec ste to vy kto nepreliezol, nie on. nebyt blavackej kaviarne tak to cele skonci este vacsim fiaskom kedze dobra tretina vsetkych pss-ackych hlasov pochadzala z bratislavskeho kraja. vsetko dohladatelne na strankach statistickeho uradujackb napísal:uz vieme, ze si vela intelektu nepobral, ale co je to ten "liberarlny fasista"? a cim sa ich to zastavam?
Voličov PSS je tu pramálo, viz anketa, skus znova a poriadne
-
doktorpravda
Zablokovaný
na to ako malo za nich hlasovalo tu je az prilis vela vyplakavania nad ich neuspechom
Naposledy bol o nich v tejto téme post pred 2 týždňami
aky my? aka "blavacka" kaviaren? a preco, vypisujes o dakych "liberanych fasistoch" do temy o skutocnych fasistoch?
no ale kedze si ide OT co by bolo zle na vladnuti odbornikov, ktorych by zvolili najma ludia z Bratislavy? bolo by to snad horsie ako nevzdelani zlocinci z LSNS?
Kotleba prehral, lebo sa uz videl ako premier. jeho fanusikovia, ako ty, uz v komentaroch vesali ludi, ktori s nimi nesuhlasia na stromy. prehral, lebo vo volbach stratil.
nema ziadneho predsedu samospravneho kraja. ma minimum starostov. nie je prezident a nevyhral ani volby do Europskeho parlamentu. je ako dobry multimedialny prehravac - prehra uplne vsetko co sa da. preto naozaj ani ty, ani ziadna ina kotleba nema dovod oslavovat.
no ale kedze si ide OT co by bolo zle na vladnuti odbornikov, ktorych by zvolili najma ludia z Bratislavy? bolo by to snad horsie ako nevzdelani zlocinci z LSNS?
Kotleba prehral, lebo sa uz videl ako premier. jeho fanusikovia, ako ty, uz v komentaroch vesali ludi, ktori s nimi nesuhlasia na stromy. prehral, lebo vo volbach stratil.
nema ziadneho predsedu samospravneho kraja. ma minimum starostov. nie je prezident a nevyhral ani volby do Europskeho parlamentu. je ako dobry multimedialny prehravac - prehra uplne vsetko co sa da. preto naozaj ani ty, ani ziadna ina kotleba nema dovod oslavovat.