Ja sa v nej vôbec nevyznám

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Ja sa v nej vôbec nevyznám

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Možno ťa brala len ako "sparing partnera". Niekoho, s kým trávi čas. Teraz keď aj tie posilky zatvorili, ktovie, či sa ti za 2 týždne ozve. Ale to blokovanie ťa (ak je to pravda) samo osebe dosť vypovedá.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

to blokovanie nemusí byť pravda lebo keď si vypnes dáta aj wifi tak tvoj messenger vyzerá že sa to ani nedoručilo

a kebyže sa ja doma po nociach učím tak si dáta vypínam tiez
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maiikY »

Práveže v posledných dňoch bola ona tá ktorá vyžadovala stále kontakt.. ona mi písala vkuse, chvíľku som neodpísal tak som tam mal ďalšie správy.. zo začiatku som to bol ja, no teraz mi to už prišlo akoby opačne. Každopádne už sa nemôžem aj tak ozvať keďže nemám kde :D :D

//autoeditácia príspevku (13 Mar 2020, 7:49)
A to blokovanie.. no bola odvtedy na messengeri aktívna a nebolo to doručené.. s nikým taký problém nemám každému sa to doručí hneď
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

To je teraz nejaká móda mať na druhého fb kontakt, ale nie telefónne číslo? Potom je jednoduchšie druhého ignorovať. V jednej diskusii to tu tiež predtým bolo, že si písali len cez net, ale telefón na seba nemali.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

toto je bezna vec. a ani nie teraz, ale uz pred 8-9 rokmi, kedy sa rozsiril mobilny internet :)
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ja mám jej číslo, ako som spomínal písal som jej smsku.. ale keďže vidím že už sa ani imessage( čo ide cez číslo) nedoručuje, nebudem jej vyvolávať.. kašlem na to
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

maiikY napísal:.. žiadna odozva, tal som jej napísal všetko čo som chcel, teda sa opýtal prečo ignoruje čo sa stalo.. ale už ani iMessage nebol doručený, čiže pravdepodobne dala blok :D
čo konkrétne si jej napísal? Mnoho ľudí vrátane mňa vníma textovú komunikáciu ako najnižšiu prioritu. Ak niekto niečo súrne potrebuje riešiť, tak zavolá. Správy cez akékoľvek médium nie sú urgent.

Ja tiež podľa situácie viem odpísať hneď, ale aj o niekoľko hodín. Keď sa niekto cez správu pýta na nejaký nejakú banalitu a ja akurát vysávam, potom idem vyniesť smeti... Mobil mám odložený, správu si prečítam na hodinkách, takže viem o čo ide a usúdim že odpoveď počká... Ak s tým má niekto problém, vždy rád vysvetlím :).
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ono mne nejde o to písanie, ako hovorím v posledných dňoch už ona bola tá ktorá mi písala nonstop a veľa, aktívne cely deň... dokonca ako som spomínal so mnou zasa plánovala nejaké aktivity.. ja len proste nechápem, aký mala dôvod na to blokovanie lebo viem kedy niečo pokazím alebo prestrelím a tuto sa to nestalo.. každopádne beriem to tskto.. ak ma záujem, ozve sa.. ak nie, aspoň mi ušetrí čas :)

//autoeditácia príspevku (15 Mar 2020, 19:29)
// ďalšie info posielam

Takže včera mi z ničoho nič napísala.. prvá vec že ako prežívam karantenu a druha potom že mi chcela niečo povedať, ale nechcela to riešiť v posilke .. že to celé nie je moja vina a nechce aby som si myslel že som zlý človek alebo to bolo kvôli mne.. odpisal som že tak nech mi to vysvetli že som zvedavý a ona zasa nič ..
čo si myslite čo jej sadlo na nos? :D
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

nieco bude riesit v inym, pripadne s byvalym
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Bývalým.. mala len jeden vzťah asi 5 rokov tuším.. a viem ako som spomínal v posilke že jej prišla správa od kontaktu uloženého ako A. A bývalý sa volal Adam.. každopádne odpísať a vysvetlit by to mohla :D ale tiež si myslím že to je kvôli tomu bývalému

//autoeditácia príspevku (20 Mar 2020, 6:52)
Další update :D neviem či vás to zaujíma ako sa to vyvíja, ale tak napíšem to sem..

Skoro každý deň ma vola von, len tak sa prejsť do prírody.. pýtal som sa včera na to ignorovanie správ.. že urobila to preto, lebo bola pár dni v kontakte s bývalým a nechcela aby niečo riešil, aj keď mu to už môže byt jedno. Každopádne Vám poviem že čím ďalej tým menší záujem mám :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ja by som to asi zhrnul takto, že nás to popravde uz ani veľmi nezaujíma, rob si čo chces, každý ti tu poradil čo máš urobiť ;)

trpieť budeš ty, nie ona, lebo ona sama neostane, takže veľa stastia
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Z vlastnej skúsenosti ti neodporúčam riešiť zadané, alebo nie úplne nezadané holky :D Bože ved na slovensku je toľko krásnych báb, jedna nespolupracuje bude dalšia...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ja sa k tomu postavim inak ako CheZteR, mna to zaujima. Takze kludne pis ako to pokracuje. Niekedy nie je potrebne rozpitvavat veci do hlbky a vypytovat sa preco neodpisala, niekedy je lepsie nechat to tak, nepytat sa na to, nemysliet na to a postavit sa k tomu tak, ze sa nic nestalo.
rank
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rank »

V pohode píš chcem vedieť či sa dáte dokopy
:D osobne by som tlačil na pílu a keby sa nič nepohlo nechal by som jej ochutnať z jej vlastnej medicíny a trošku poignoroval :twisted:
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ako bolo spomenuté je karanténa kvoli vírusu tak moc sa snou teraz asi nebude dať niečo riešiť. Ale ked skončí tento virus a ludia sa budú môcť spolu baviť aj spojením pier, jazykov tak byť tebou skus jej dať pusu.
Co najmenej riešiť nejaké písanie, či na správy hned alebo neskor odpísuje, ved vidíš že ani tebe sa nedá niekedy hned odpisovať ked niečo do toho príde. Ale aspon ze sa priznala ze nachvilku si ta blokla kvoli byvalemu bohvie co je to za týpka, možno nejaký žiarlivec alebo bohvie čo.
Takže aby som to zhrnul, ked už bude možnosť daj jej pusu, nič od toho dopredu neočakávaj, že sa ti vrhne slečna okolo krku a opätuje bozky a možno to snou výjde a možno nie. Cize ako písal kolega nadomnou, zatlač na pílu nech vieš na čom si, lebo donekonečna si písať a chodit snou cvičť a nič viac z toho nemať to neni nejaká výhra.
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

To písanie už ani neriešim, občas sa stane že si píšeme vkuse aktívne inokedy to je jedna dve správy za deň. Na to som si už zvykol, je to v pohode.. a ten zvyšok, no uvidíme. Každopádne napríklad dnes večer ma vola k sebe domov , ma doma v garáži takú menšiu posilku tak že si tam môžeme zacvičiť trošku.. ale znova to začína že plánuje do budúcna, napríklad dnes mi písala že keď bude znova otvorené fitko tak by chcela toto skúsiť tamto a podobne.
Nechám tomu otvorený priebeh, aspoň teraz kým je tá karanténa.. potom uvidíme čo bude O:)
heker
Redeemer
Redeemer

Co je na tom, ze planujd ist s tebo do fitka, ak bude otvorene? Mal by si byt rad, ze ta zahrna so svojich planov do buducnosti.
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Veď práve tak som to myslel, že ma teší že znova so mnou plánuje plány do budúcna, ako to robila pred tým blokovaním :)
heker
Redeemer
Redeemer

Len nemusis byt ten, ktory bude skakat ako jej psik. Nauc sa povedat nie, obcas odmietnut jej plan s tym, ze uz mas iny program.
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Práveže som nebol, čo ma v poslednej dobe volala von pokecať tak som väčšinou ani nešiel, lebo som mal svoje plány. Ale normálne som jej napísal že nie a hotovo..
ale počúvajte toto.. Akože toto mi brutálne otvorilo oči..
mali sme ísť cvičiť.. nakoniec z toho upadlo, išla sama ale dohodli sme sa že prídem a pojdeme na čaj keď docvici.. dohodli sme sa, ona že určite pojdeme.. išiel som zatiaľ za kolegom mu zobrať papiere čo potreboval, trosku s ním pokecal.. baba mi povedala že okolo 9 docvici a ideme.. bolo 9:20 a stále nepísala nič.. napísal som jej či ideme alebo idem domov.. nič.. tak som jej okolo 9:35 volal že sa opýtam čo teda.. začalo to zvoniť a po asi 5 zazvoneniach mi to zahlásila že ľutujeme... takze ma zložila.. okej pochopil som, otvorilo mi to oči že táto baba nemá budúcnosť..
len mi teraz povedzte prečo z akého dobodu toto môže robiť, lebo mne to moja mužská asi hlúpa hlava nedokáže pochopiť :D akože fakt nechápem .. ale aspoň viem
Napísať odpoveď