Call of Duty MW Warzone
Call of Duty MW Warzone
Ahojte vyskal uz niekto tuto novinku od Call of Duty??? tento battle royale?
Re: Call of Duty MW Warzone
Ja som to zacal trosku hrat, no casto ma vyhodi a napise ERROR a odpoji ma. Musim presne odfotit co za eror kod mi to vyhodi...
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Včera som to hral, celkom som sa bavil. Dnes ešte vyskúšam ten druhý mód so zbieraním peňazí.
Nemáte nikto problém s farbami? U mňa to vyzerá takto,
ovládače na grafiku mam najnovšie
nastavenia detailov som skúšal kade-jako meniť a nič..
ovládače na grafiku mam najnovšie
nastavenia detailov som skúšal kade-jako meniť a nič..
Hm to aj kamosovi robi, ale len na spodku....
a mne vyhadzuje stale tuto chybu pocas hrania, dakedy po 5min dakedy po hodine...
a mne vyhadzuje stale tuto chybu pocas hrania, dakedy po 5min dakedy po hodine...
-
ja_som
Star
Ja som mal iný error včera, niečo s DirectX, ten som vyriešil spúšťaním hry ako admin.
Ohľadom tvojej chyby, väčšina radí zmeniť DNS, a toto:
Ok so finally i fixed it Now in this situation if you are on a PC the antivirus is the AQ militant which you need to disable. You also have to add application Battle.net app and Battle net launcher app to firewall all and tick both Private and Public options Restart your PC and your done.
Ps i also changed my preferred DNS server in network IPV4 to 8.8.8.8 This is optional but you can try it .
S pripojením nemám problém, to funguje, seru ma tie farby [emoji16], ani reinstall nepomohol.
Odoslané z SM-G965F pomocou Tapatalku
Odoslané z SM-G965F pomocou Tapatalku
-
aviceN
Guru
Po Apexe velmi dlho hra, ktora ma neskutocne chytila, ani nie tak BR, ale mod Plunder, kde zbierate cash.
Najdem tu niekoho takticky zmyslajuceho co by zahral so mnou, ja som PS4, ale je to cross platform takze whatever
hmu
Najdem tu niekoho takticky zmyslajuceho co by zahral so mnou, ja som PS4, ale je to cross platform takze whatever
Tak tu netusim absolutne ako a co mam spravit.ja_som napísal:Ja som mal iný error včera, niečo s DirectX, ten som vyriešil spúšťaním hry ako admin.
Ok so finally i fixed it Now in this situation if you are on a PC the antivirus is the AQ militant which you need to disable. You also have to add application Battle.net app and Battle net launcher app to firewall all and tick both Private and Public options Restart your PC and your done.
Ps i also changed my preferred DNS server in network IPV4 to 8.8.8.8 This is optional but you can try it .
-
ja_som
Star
Asi myslíš DNS, že?Meken napísal: Tak tu netusim absolutne ako a co mam spravit.
napr.:
https://zive.aktuality.sk/clanok/131427 ... era-navod/
Nie, prave naopak DNS viem pomenit, pisu aj 8.8.8.8 ale aj 1111 alebo 1001... ale skor ako to dat do firewallu tie batelle net a co presne mysli.
-
ja_som
Star
Záleží aký máš firewall a ako nastavený.
Ak Windowsácky, ten by sa mal pri spustení programu/hry opýtať či mu chceš povoliť prístup k internetu.
Ak iný a nie je nastavený aby sa pýtal, tak ručne pridaj povolenie pre exe súbor battlenet launchera (cez ktorý spúšťaš hru) a MW, a povol možnosť pre príchodziu aj odchádzajúcu komunikáciu.
V podstate skôr som myslel, že bude problém s DNS, pretože ak by si mal blokovanú komunikáciu pre hru a/alebo launcher, tak by si sa do launchera neprihlásil a v hre by ťa nepsutilo nikam.
Ak Windowsácky, ten by sa mal pri spustení programu/hry opýtať či mu chceš povoliť prístup k internetu.
Ak iný a nie je nastavený aby sa pýtal, tak ručne pridaj povolenie pre exe súbor battlenet launchera (cez ktorý spúšťaš hru) a MW, a povol možnosť pre príchodziu aj odchádzajúcu komunikáciu.
V podstate skôr som myslel, že bude problém s DNS, pretože ak by si mal blokovanú komunikáciu pre hru a/alebo launcher, tak by si sa do launchera neprihlásil a v hre by ťa nepsutilo nikam.
Zatial som vyskusal dat 1111 a alternativu 1001 DSN, uvidime, potom vyskusam 8888, zatial dik k+
Aj tak tomu nechapem, tak odohram 2,3hry dakedy hodinu hram v pohode a potom ma odpoji, ako to je mozne? 1111 a 1001 nepomohlo, odpojilo ma v strede hry. Vyskusam teda este 8888
Aj tak tomu nechapem, tak odohram 2,3hry dakedy hodinu hram v pohode a potom ma odpoji, ako to je mozne? 1111 a 1001 nepomohlo, odpojilo ma v strede hry. Vyskusam teda este 8888
-
ja_som
Star
Tak snáď to pomôže @Meken 
@1C3 našiel si nejaké riešenie toho grafického problému?
Našiel som niečo na reddite:
@1C3 našiel si nejaké riešenie toho grafického problému?
Našiel som niečo na reddite:
Už pár mesiacov to majú hráči, a zjavne zatiaľ bez opravy...So I've had this problem as well tried everything. My game crashed (a blessing in disguise) I booted into safe mode. Problem solved. As soon as I changed the 1st setting in Graphics (texture resolution) boom. I had sparkle rainbow pixy dust everywhere. I changed the setting back to very low. Reset the shaders. Everything worked again.
@ja_som - zatial nic, na youtube bolo video s mojim problemom, vyzera to tak, ze problém sa tyka iba grafických kariet od AMD konkrétne RX 5700 XT
No nepomohlo, stale ma to vyhadzuje...skusil som aj starsi driver sietovy a nic, stale pada...
-
ja_som
Star
Hm, skús použiť Google Public DNS: 8.8.8.8 a 8.8.4.4, ten mám a fungujem bez problémov.
Prípadne skús ešte toto:
Prípadne skús ešte toto:
robím niečo zle?
Keď ma trafia, tak sa mi rozsvieti aby som držal "c" aby som prežil.
Držim a zakaždým zdochnem
Keď ma trafia, tak sa mi rozsvieti aby som držal "c" aby som prežil.
Držim a zakaždým zdochnem
-
ja_som
Star
To nie je prežiť, ale vzdať to 
Aby si sa dlho neváľal po zemi
Aby si sa dlho neváľal po zemi
Boha, zle som si to prelozil, dikes