Parlamentné voľby 2020
Re: Parlamentné voľby 2020
Nova vlada to schyta teda riadne, keby boli rozumni, tak sa toho vzdaju a utecu prec.. Dostanu stat v tom najhorsom moznom case- po šafárení predchadzajucej vlady a s koronavirusom dychajucim na krk, ktory posle cele hospodarstvo pekne dolu.
-
starysomar
Hardcore addict
Asi tak - tiež ma napadlo, že keby vedeli, do čoho idú - neviem, či by sa snažili...
ano snazili, pretoze ich cielom je vyhrabat Slovensko z bahna
ak by zostala pri moci smeracka mafia, tak by to so Slovenskom dopadlo este horsie, vidime ako "nakupuju"
ak by zostala pri moci smeracka mafia, tak by to so Slovenskom dopadlo este horsie, vidime ako "nakupuju"
-
doktorpravda
Zablokovaný
jasne lebo v novej vlade su vsetko len cestni pracoviti ludia ktorych jedinym zaujmom je hajit zaujmy obcanov
Cize existuju len cestni ludia a mafiani? V strede nic nieje?
-
doktorpravda
Zablokovaný
taki sa podla teba nachadzaju v matovicovej vlade ?
To ja nehodnotim. Riesim len tvoje bluznenie.
-
doktorpravda
Zablokovaný
ja riesim vase bluznenie podla ktoreho ma byt fico zodpovedny aj za zle pocasie
no, za to asi jedine nie je. ako premier je ale osobne zodpovedny za vsetko za poslednych 14 rokov co sa stalo. vratane vytvorenia podmienok na vrazdu dvoch maldych ludi.
ak mrncis, ze Uzernik bol zvoleny, preco obhajujes cloveka, ktory dovoli rozkradnut miliardy zo statneho?
ak mrncis, ze Uzernik bol zvoleny, preco obhajujes cloveka, ktory dovoli rozkradnut miliardy zo statneho?
Nie. Zanho moze vlada Ivety Radicovej.doktorpravda napísal:ja riesim vase bluznenie podla ktoreho ma byt fico zodpovedny aj za zle pocasie
-
doktorpravda
Zablokovaný
ja skor poukazujem na vas dvojaky meter
To co za teliatko sem dokvitlo?
Nie je nacase zalozit novu temu - Matovicova vlada?
Nie je nacase zalozit novu temu - Matovicova vlada?
-
doktorpravda
Zablokovaný
a sme si isty ze vydrzi ? nepockame aspon 2 tyzdne do pripadnych predcasnych volieb ?
A zase sa ukázalo, že zákazy nefungujú, ako v prípade Harabina. Aj tak kandidoval, mal aj stranu, len teraz môže povedať, že on nič so stranou Vlasť nemá a nech si tie dlhy riešia členovia.
Tak isto ako v prípade Kotlebovcov, že sa zakazujú hákové kríže a neviem čo všetko. Teraz nie sú, vyzerá byť všetko ok, lebo sa vraj zmenili ale čo iné by aj povedali, že by sa dostali do basy? Keby do dnešného dňa otvorene vychvaľovali Hitlera, holokaust by takúto podporu určite nemali. Zákazy mu ešte aj pomohli, mali opačný účinok.
Najlepšie, keď každý si môže slobodne povedať to, čo si myslí, a nech robí to, čo chce, aby sme mali jasno...
Tak isto ako v prípade Kotlebovcov, že sa zakazujú hákové kríže a neviem čo všetko. Teraz nie sú, vyzerá byť všetko ok, lebo sa vraj zmenili ale čo iné by aj povedali, že by sa dostali do basy? Keby do dnešného dňa otvorene vychvaľovali Hitlera, holokaust by takúto podporu určite nemali. Zákazy mu ešte aj pomohli, mali opačný účinok.
Najlepšie, keď každý si môže slobodne povedať to, čo si myslí, a nech robí to, čo chce, aby sme mali jasno...
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
https://dennikn.sk/1806055/dochodca-sa- ... -ich-webu/
Dôchodca sa dozvedel, že požičal harabinovcom 100-tisíc až z ich webu
Toto je ta spravodlivost pre vstekych.
Dôchodca sa dozvedel, že požičal harabinovcom 100-tisíc až z ich webu
Toto je ta spravodlivost pre vstekych.
-
AllGoneDead
Medium Star
"Zakaz" by tu stacil jeden. Taky, ktory tu mal byt uz davno. Ludia, ktori boli clenmi akejkolvek strany v case, ked predmetna strana popierala zakladne principy demokracie, by nemali mat pravo byt nadalej politicky aktivny a rovnako by nemali zastavat ziadne statne posty.Cesar napísal:A zase sa ukázalo, že zákazy nefungujú, ako v prípade Harabina. Aj tak kandidoval, mal aj stranu, len teraz môže povedať, že on nič so stranou Vlasť nemá a nech si tie dlhy riešia členovia.![]()
A Kotleba dal uz pred rokmi jasne najaov, ze demokraciu popiera, nechapem celkom ako moze byt lidrom politickej strany.
Osobne som za slobodu slova, ale tvrdit, ze ak by mohli verejne propagovat hakove krize, tak by mali mensiu podporu mi pride mimoriadne hlupe. Generacia sa zmenila, a na internete je pristupnych privela hluposti. Uz teraz su ludia, ktori si myslia, ze ziadne koncentraky neboli. Ak by platilo to co vravis, tak sa obavam, ze prevazna vacsina dalsej generacie by tomu verila.
Pozri si Kotlebovu argumentaciu: nerozpustili nam stranu = nie sme nackovia. Pritom je preukaztelne dokazane, ze niekotri clenovia ich strany nackovia su(aj z rozhodnutia sudu).
Ak by nebola propagacia fasizmu trestna, tak by hovorili, ze sa to nikdy nestalo, ze si to len vymyslel Soros, zidia, USA...