Strana ĽSNS
-
doktorpravda
Zablokovaný
Re: Strana ĽSNS
napriek tomu su bohuzial stale aktualni
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Inac v inej teme si spominal mafianov v padlamente, myslel si Miroslava Suju, ze?doktorpravda napísal:napriek tomu su bohuzial stale aktualni
Inac to sa mi zda, alebo po volbaach zacalo Kotlebovi viac hrabat? To posledne jeho video o korone a NWO....
Kód: Vybrať všetko
Ak sme si včera vraveli, že Uhrík šírením hoaxov preráža dno, nevedeli sme, čo neskôr zverejní sám predseda strany s najväčšou koncentráciou neonacistov a kriminálnikov - Marián Kotleba. Ten ľudí vyslovene nabáda, aby študovali konšpiračné teórie, čo je v priamom rozpore s jeho predošlými slovami kde vraví, aby ľudia študovali fakty. Tak fakty či konšpirácie?
Nezabudol tiež naznačiť, že za tieto choroby môže asi kapitalizmus (lebo však to dáva zmysel...) a že pred tým neboli. Nemusíte byť historici, pretože viem, že tí v ĽSNS nie sú, aby ste si spomenuli napríklad na mor, nehovoriac o tom, že koronavírus neprišiel zo žiadného zlého západu ale z Číny a HIV tu bolo už aj napríklad v 80. rokoch minulého storočia. Zrovna tieto fakty si asi nenštudoval ani sám Marián.
Ak sa pýtate, čo je Nový svetový poriadok - neprekvapím vás, ako prvé vám vo vyhľadávači "vybehne" - "konšpiračná teória". Viac k tomu písať nemusím. Ale chcem. Odcitujem vetu z wiki ku konšpiračným teóriám: "Mnohí ľudia sú náchylní veriť konšpiračným teóriám pre svoju intelektuálnu obmedzenosť, objektívnu neinformovanosť a podozrievavosť."
Verím, že vy nepatríte medzi ľudí s intelektuálnou obmedzenosťou, ale môžte takých poznať. Skúste sa s nimi rozprávať a poukazovať na fakty - ale tie skutočné, reálne. Nenaleťte ľuďom z ĽSNS, ktorí aj v týchto chvíľach nemenia rétoriku a šíria svoje klamstvá, bludy a nepravdy.
A zostaňte doma, ak musíte ísť napríklad do práce, nezabudnite na rúško.
pan doktor, najvacsia sranda je to ze ani len nevidis tu ironiu co tu stvaras... sa tu rozculujes ze ta niekto oznacil kotlebovolicom na zaklade tvojich vyrokov a pritom ty tu cele forum pomaly oznacis za "blavacku kaviaren" a "pss-karov"...
skus sa nad tym zamysliet.
-
doktorpravda
Zablokovaný
v hlasovani dostal risko sulik 40 percent, libtardi 15. ostatne vysledky boli okrem olana zanedbatelne. vyzera to tak ze daleko od pravdy nebudemaacid napísal:pan doktor, najvacsia sranda je to ze ani len nevidis tu ironiu co tu stvaras... sa tu rozculujes ze ta niekto oznacil kotlebovolicom na zaklade tvojich vyrokov a pritom ty tu cele forum pomaly oznacis za "blavacku kaviaren" a "pss-karov"...
bol by si tak dobry a vysledky ankety o volbach komentoval v teme na to urcenej?
-
doktorpravda
Zablokovaný
odpovedal som na dotaz uzivatela nadomnou. bud sa vyjadri k teme alebo prestan spamovatjackb napísal:bol by si tak dobry a vysledky ankety o volbach komentoval v teme na to urcenej?
velmi mi chyba moznost na fore ignorovat konkretneho uzivatela. jasne, ban je riesenie, ale zase nech sa vyjadruje ked ma tu potrebu, ale preco ja musim tie blaboly citat ked nechcem?
Daj ho do ignore zoznamu. Automaticky bude skryvat jeho posty. Sice uvidis ze napisal, ale neuvidis co. Asi ho tam tiez pridam 
-
doktorpravda
Zablokovaný
a kto ta nuti na mna reagovat ? svoje elitarske nezmysli si mozes strcit vies kdeaacid napísal:velmi mi chyba moznost na fore ignorovat konkretneho uzivatela. jasne, ban je riesenie, ale zase nech sa vyjadruje ked ma tu potrebu, ale preco ja musim tie blaboly citat ked nechcem?
wladass-skvele riesenie
po tolkych rokoch som sa dozvedel zase nieco novewladas napísal:Daj ho do ignore zoznamu. Automaticky bude skryvat jeho posty. Sice uvidis ze napisal, ale neuvidis co. Asi ho tam tiez pridam
Kto to je? To nemôže byť nový člen, to bude alterego niekoho známeho... Žeby si les nevedel spomenúť na heslo? 
-
doktorpravda
Zablokovaný
len som si dovolil vyjadrit radost nad faktom ze vasa libtardska chamrad bola demokraticky odoslana na smeticko politickych dejin a a zjavne ju postihne podobny osud ako niekdajsiu stranu siet
pomylil si si temu, opäť
tema o PSS je inde, hladat vies
tema o PSS je inde, hladat vies
-
starysomar
Hardcore addict
https://sk.wikipedia.org/wiki/Troll
Najlepšie vôbec nereagovať, neodpisovať.
Najlepšie vôbec nereagovať, neodpisovať.
-
harrison314
Hardcore addict
https://dennikn.sk/blog/1848561/nadejny ... sik-lsns/?
Ked sme uz pri tom, co spravili kotlebovci proti sucasnej krize (okrem sirenia hoaxov)?Včera polícia zverejnila správu, že NAKA zadržala muža, ktorý na svojom profile na Facebooku uverejnil video, v ktorom sa so zbraňou v ruke vyhrážal premiérovi Matovičovi smrťou.
Ide o mladého muža, ktorý podľa všetkého nie je psychicky v poriadku. Z videa tiež nie je jasné či zbraň je funkčná, alebo ide o znehodnotenú expanznú zbraň. Jedno však jasné je. Ide o radikálneho náboženského blúznivca a fanúšika strany Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko.
Vladimír Šnídl z Denníka N:
Pozrel som za vás nové vodcovo video:
- cieľom Matoviča je zruinovať Slovensko, aby ho mohol kúpiť nadnárodný finančný kapitál (náhradné pomenovanie za Židov)
- cieľom skrytých síl je presadiť očkovanie, aby do nič netušiacich ľudí mohli vpichovať "nanočipy" (v USA a Izraeli už to dokážu)
- cieľom skrytých síl je zrušiť hotovostné platby, aby boli len platby kartou, pretože obsahujú čip
- všetko je to už dopredu popísané v knihe odporcu fašizmu Georgea Orwella
- kniha Zjavenie Jána jasne hovorí: Kto neprijme čip, nebude môcť obchodovať
- ak sa na tom smejete, je to prejav vašej nevedomosti
- vodca má riešenie: treba obnoviť slovenské poľnohospodárstvo a slovenskú korunu
- a neverte štandardným médiám, pretože tam vám to nepovedia
Nemáte zač
-
starysomar
Hardcore addict
IQ 7 - reaguje na svetlo a na potravu...
-
awtt
Medium Professional
To video je fakt normalne nove dno. Neviem si predstavit kolko vrstiev alobalu clovek musi mat na hlave aby uveril na tieto bullshity.
Hranice sú zatvorené a migranti neprídu. Bisexuáli z LSNS sa dostali priamo do parlamentu. Takže náckom zostali už len tí Židia.
Bavia ma ľudia, ktorí nič nemajú (štát to veľmi dobre vie), ale boja sa používať bezhotovostné platby, aby ich štát nesledoval. Rovnako ma bavia ľudia, ktorí sa boja očipovania a potom si kúpia čínsky telefón za 150€ a posťahujú si tam milión appiek, ktorým dajú prístup ku všetkému.
PS: Ak naozaj vedci prídu s vakcínou na koronavírus, budeme sa všetci očkovať a Kotleba bude ďalej trepať tieto sprostosti o vakcíne, tak dúfam, že ho konečne zatvoria. Trestný čin šírenia poplašnej správy v súbehu s ohrozením verejného zdravia.
Bavia ma ľudia, ktorí nič nemajú (štát to veľmi dobre vie), ale boja sa používať bezhotovostné platby, aby ich štát nesledoval. Rovnako ma bavia ľudia, ktorí sa boja očipovania a potom si kúpia čínsky telefón za 150€ a posťahujú si tam milión appiek, ktorým dajú prístup ku všetkému.
PS: Ak naozaj vedci prídu s vakcínou na koronavírus, budeme sa všetci očkovať a Kotleba bude ďalej trepať tieto sprostosti o vakcíne, tak dúfam, že ho konečne zatvoria. Trestný čin šírenia poplašnej správy v súbehu s ohrozením verejného zdravia.
-
starysomar
Hardcore addict
Už by bolo načase...
Riešiť aj iných šíriteľov rôznych až nebezpečných nezmyslov, antivaxerov - len zas aby z toho nebol hon na čarodejnice...
Riešiť aj iných šíriteľov rôznych až nebezpečných nezmyslov, antivaxerov - len zas aby z toho nebol hon na čarodejnice...