Call of Duty MW Warzone
Re: Call of Duty MW Warzone
Dnes má už 3 krat pripojilo do hry 2 minúty pred koncom [emoji2357]
To isté aj ja
Odoslané z SM-G965F pomocou Tapatalku
no co ako s vam dari ??
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak ako v každej FPS
Jedna solo výhra, KD menej ako 1, proste lama, ale bavím sa
Jedna solo výhra, KD menej ako 1, proste lama, ale bavím sa
-
maiikY
Light Star
Ak by tu bol niekto kto by si chcel zahrať na psku, dajte vedieť. Sám to hrať nie je taká zábava 
-
ja_som
Star
Je to crossplatform, takže môžeš to hrať aj s Xbox a PC hráčmi.
Solo ma veľkú výhodu, idem kam chcem, nemusím na nikoho čakať, zachraňovať. Aj keď som sám lama, nemusím sledovať ešte väčšiu lamu, s levelom 80, ako obchádza peniaze, looty a krčí sa v kúte namiesto toho aby nás privolal späť. A keď po dlhých minútach konečne privolá aspoň toho druhého, tak za ním behá ako šteňa.
Ale zas keď chytíš dobrých dvoch hráčov do partie, ktorí aspoň trochu vedia čo robia, tak je to zábava. Ak je dobrá partia, tak Plunder je lepší ak BR.
Solo ma veľkú výhodu, idem kam chcem, nemusím na nikoho čakať, zachraňovať. Aj keď som sám lama, nemusím sledovať ešte väčšiu lamu, s levelom 80, ako obchádza peniaze, looty a krčí sa v kúte namiesto toho aby nás privolal späť. A keď po dlhých minútach konečne privolá aspoň toho druhého, tak za ním behá ako šteňa.
Ale zas keď chytíš dobrých dvoch hráčov do partie, ktorí aspoň trochu vedia čo robia, tak je to zábava. Ak je dobrá partia, tak Plunder je lepší ak BR.
-
maiikY
Light Star
Viem že to je crossplatform, ale rad by som pri tom aj komunikoval. Ešte pred tým ako vyšiel WZ tak som chcel skúsiť s kamošmi multiplayer no nevedeli sme sa nejako dať dokopy, teda v párty nešlo komunikovať. Neviem či to je už vyriešené alebo to bude trvalo takto, no bez komunikácie to je oničom.
Každopádne máš pravdu niekedy je ten kolega len na príťaž. Ale ak by sa niekto našiel tak skúsiť môžeme, za to nedám nič
Každopádne máš pravdu niekedy je ten kolega len na príťaž. Ale ak by sa niekto našiel tak skúsiť môžeme, za to nedám nič
-
ja_som
Star
Komunikácia v hre rozhodne funguje aj medzi platformami, párkrát sa mi stalo keď som hral s konzolistami, že mi niekoho dieťa v pozadí kričalo do uší 
Potom som to zmenil len na party, potom to funguje len s priateľmi, ľudia, ktorých ti automaticky dohodí, sú vypnutí, ale dajú sa jednotlivo povoliť.
Potom som to zmenil len na party, potom to funguje len s priateľmi, ľudia, ktorých ti automaticky dohodí, sú vypnutí, ale dajú sa jednotlivo povoliť.
-
maiikY
Light Star
Môže byť že to teda bol problém len predtým
ak chceš môžeme niekedy skúsiť pár hier
-
ja_som
Star
Jasné, môžeme, len mysli na to, že som lama 
Mal by si ma nájsť pod rovnakým menom ako som tu.
Mal by si ma nájsť pod rovnakým menom ako som tu.
ahojte mate niekto problem stym ze by hra padla? uprostred hrania ? PC verzia,, ,inak crossplatform funguje normalne ,, aj komunikacia,, ja hram s kamosom co ma xbox,,, len nesmie byt ion v party s inym xboxom,,, musim ich ja pozvat a potom sa pocujeme
Ahojte,
Problém s grafikou vyriešili nové ovládače pre AMD grafiky pred pár dňami, len aby ste vedeli ak máte niekto tiež tento problém
//autoeditácia príspevku (22 Mar 2020, 17:00)
inak , nemáte tu niekto GPU RX 5700 XT od ASUSu?
Je normálna teplota v záťaži 82 stupňov? to bolo max čo som mal, či to bol warzone alebo benchmark, hrám a testujem na 1440p, detaily Ultra.
Problém s grafikou vyriešili nové ovládače pre AMD grafiky pred pár dňami, len aby ste vedeli ak máte niekto tiež tento problém
//autoeditácia príspevku (22 Mar 2020, 17:00)
inak , nemáte tu niekto GPU RX 5700 XT od ASUSu?
Je normálna teplota v záťaži 82 stupňov? to bolo max čo som mal, či to bol warzone alebo benchmark, hrám a testujem na 1440p, detaily Ultra.
Tak podarilo sa mi vykempit prvu vyhru v sole
Stacilo 6 killov, kempil som v budove a ludia mi tam nabiehali. Len na posledny kruh som musel vyjst von cize trochu luck. Posledneho supera zabila zona.
Fujha kemper jeden [emoji23]
ja_som napísal:Hm, skús použiť Google Public DNS: 8.8.8.8 a 8.8.4.4, ten mám a fungujem bez problémov.
Prípadne skús ešte toto:
Este som vela nehral, ale chyba co som mal, ze ma vyhadzovalo zo servera bola sposobena asi vadnym routrom, kupil som novy, tak zatial nepadlo , ale hral som asi 2hry len.
neviete niekto ako nastavim v playku aby som opcul kamosa na pc?? lebo on ma pocuje a ja jeho nie
Vyzerá to tak, že je zabugovaná tá hra. Spolubývajúci má ten istý problém a na fórach je kopa ľudí, ktorí sa na to tiež sťažujú. Vyriešili sme to tak, že sme v skupinovom chate priamo v appke battlenetu. Tam nám mikrofóny idú. A potom v hre v teame máme mikrofóny vypnuté.
pokial sa chce niekto pridat hlavne na vecerne hranie, PM, hrame quad BR
aky mas nick?
//autoeditácia príspevku (13 Apr 2020, 9:58)
tak neviem ci ste zaregistrovali ale v etjto hre sa cim dalej tym viac objavuju cheatri
//autoeditácia príspevku (13 Apr 2020, 9:58)
tak neviem ci ste zaregistrovali ale v etjto hre sa cim dalej tym viac objavuju cheatri
-
ja_som
Star
Zatiaľ som sa so žiadnym nestretol.
Ale stáva sa tiež niekomu, že po skončení napr. Plunder/Blood money alebo aj BR pred návratom do menu, hra zobrazí získané XP, potom nabehne obrazovka s kruhom a rankom kde má získané XP pripočítať, ale ani sa to nepohne. Battle pass tiež nepripočíta žiadne XP, čo ma hlavne serie...
Ale stáva sa tiež niekomu, že po skončení napr. Plunder/Blood money alebo aj BR pred návratom do menu, hra zobrazí získané XP, potom nabehne obrazovka s kruhom a rankom kde má získané XP pripočítať, ale ani sa to nepohne. Battle pass tiež nepripočíta žiadne XP, čo ma hlavne serie...