Ja sa v nej vôbec nevyznám
Re: Ja sa v nej vôbec nevyznám
Po tych par zvoneniach ti mohlo kludne dat obsadzovaci signal, kedze nedvihala a ma vypnutu odkazovku. Nemozes vediet ci naozaj cvicila alebo nie, mohla pozerat telku, mohla doma zaspat, mohla mat telefon na nabijacke a vypnute zvuky. Moznosti je vela, jednou z nich je aj to, ze ta odignorovala. Nabuduce ak ta bude niekde volat, tak jej mozes rovno napisat, ze s nou to nema vyznam sa na niecom dohodnut, pretoze to dopadne ako ked ste sa dohosli na cviceni a ty si cakal, ze svoj cas vies vyuzit aj racionalnejsie ako cakanim.
-
maiikY
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Vidíš, toto ma ani nenapadlo, že by vlastne nešla ani cvičiť a možno išla s niekym von alebo hocičo.. každopádne fakt je ten že mi mohla normálne napísať že nie a hotovo.. ale áno, určite keď ma bude niekam volať tak jej poviem svoje.. vidíte to, tie dnešné mladé baby aké sú? 
Nie sú.
To len tá "tvoja".
Neviem vlastne ani čo riešiš a čo čakáš. Už na prvom/druhom rande mimo posilky si mal na to ísť... Veď si len kamarát do posilky a na zabitie času. Na prášenie má evidentne niekoho iného.
To len tá "tvoja".
Neviem vlastne ani čo riešiš a čo čakáš. Už na prvom/druhom rande mimo posilky si mal na to ísť... Veď si len kamarát do posilky a na zabitie času. Na prášenie má evidentne niekoho iného.
Baldorex má pravdu kamarát. FRIEND ZONE
Povedz jej nech ti to celé vysvetlí, že ťa to už takto nebaví.
-
galerryapp
Amateur
netreba nic vysvetlovat... ta baba stale riesi byvaleho a ty si jej zadne vratka .. mozno... ked ju ignoruje byvaly vola teba ale akonahle sa ozve on ty si na bocnej kolaji
vazne sa na to vyser lebo budes maximalne smutny.
Nema to s nou vobec buducnost.
ale aj tak nevydrzis a cakas kym sa ozve
vid po neodpisanej sms telefonat.. hladaj rychlo druhu
ale aj tak nevydrzis a cakas kym sa ozve
-
maiikY
Light Star
Otvorilo mi to riadne oči, uvedomil som si aký som bol. Práveže ten telefonát bol preto lebo sme sa dohodli že pojdeme tak som chcel vedieť čo teda. Ale hej pravdu máte že to je celé zle s ňou
Ona sa mi večer ozvala, že išla hneď domov po cvičení lebo sa rozbila a že ráno vstáva a už je veľa hodín a tak.. tak moja odpoved bola akurát to že mi mohla napísať alebo dvihnúť telefón že nejdeme, aby som nečakal ako ch*j. Ale hovorím, stačilo mi, nech si nájde iného ťuťka ktorý jej bude prístupný 24/7 keď bývalý nebude po boku
Ona sa mi večer ozvala, že išla hneď domov po cvičení lebo sa rozbila a že ráno vstáva a už je veľa hodín a tak.. tak moja odpoved bola akurát to že mi mohla napísať alebo dvihnúť telefón že nejdeme, aby som nečakal ako ch*j. Ale hovorím, stačilo mi, nech si nájde iného ťuťka ktorý jej bude prístupný 24/7 keď bývalý nebude po boku
Aj tak to nevydrziš.
-
galerryapp
Amateur
presne tak keby bola normalna a brala by ta seriozne hned ako docvici tak ti povie ze sa rozbila a nevladze... mala na haku...
normalne ked sa ti ozve jej napis ze dodrbala to viackrat a nie si handra... bude sa ti ospravedlnovat a volat ta zase a vyhovarat sa preco ta ignorovala ale proste vydrz to odmietni a maj svoju hodnotu... oslov dalsich 5 z toho bude 1 schopna hadam a mas zabavku miesto tejto a na tuto tragedku si uz ani nespomenies
good luck
normalne ked sa ti ozve jej napis ze dodrbala to viackrat a nie si handra... bude sa ti ospravedlnovat a volat ta zase a vyhovarat sa preco ta ignorovala ale proste vydrz to odmietni a maj svoju hodnotu... oslov dalsich 5 z toho bude 1 schopna hadam a mas zabavku miesto tejto a na tuto tragedku si uz ani nespomenies
good luck
-
maiikY
Light Star
Presne.. ja to chápem že sa niečo nepodarí ale keď sa už s niekym dohodnem a nemôžem ísť alebo nechcem tak mu to dám vedieť, veď sme dospeli ľudia
možno si poviete že to nevydržím ale verte že áno, tiež mám nejaký ten svoj pohár a pri tejto už pretiekol. Ak ma bude volať napíšem jej niečo take alo píšeš, ale ja už ju volať nikam nebudem ani jej nebudem vypisovať.
Inak samozrejme keď som jej hento včera večer napísal, ona nepodpísala
Inak samozrejme keď som jej hento včera večer napísal, ona nepodpísala
Jasné že treba všetko vysvetlovať. Lebo takto tu len vyplakáva na hojku. Keby sa jej normálne spýtal, že čo sa deje, tak by sa mohol rozhodnúť. Takto sa nič nevyrieši, len si tu láme hlavu a špekuluje nad niečím, čo ani nemusí byť pravda.galerryapp napísal:netreba nic vysvetlovat... ta baba stale riesi byvaleho a ty si jej zadne vratka .. mozno... ked ju ignoruje byvaly vola teba ale akonahle sa ozve on ty si na bocnej kolaji
ale aj tak nevydrzis a cakas kym sa ozvevid po neodpisanej sms telefonat.. hladaj rychlo druhu
-
galerryapp
Amateur
a co si ma prosim ra vysvetlovat??? videl ze odpisala pravdepodobne byvalemi.. sprava sa presne tak ako by to tak aj bolo.. co potrebujes vysvetlovat?
vsetkym a aj samemu autorovi to je celkom jasne
vsetkym a aj samemu autorovi to je celkom jasne
do buducna , rob tak aby si si nehladal nove fitko

-
maiikY
Light Star
Ja určite nezmením fitko kvôli nej, to nech sa s tým rozlúči
ona chcela aby sme chodili cvičiť do iného ale ja som trval na svojom, toto mám rad poznám tu ľudí a dobre sa mi tu cvičí 
jasne ved to hej len vies o co ide..
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2020, 20:06)
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2020, 20:06)
-
maiikY
Light Star
Neriešim to.. keďže som nebol zamilovaný ani nič podobne tomu, netrápim sa.. hej, záležalo mi na tom ale som s tým v pohode, aj keby tam chodí cvičiť 
-
cORP.
Addict
no kedze je ta karantena, tak by si ju mohol natahovat ( alebo vygradovat do nejakej lepsej a zaujimavejsej zapletky ), v telke nic nejde, filmy mam uz pozrete a rad si pozriem ako sa bude dalej uberat pribeh nerozhodnej stabajzny 
FITNESS stabajzny* si zabudol..
-
maiikY
Light Star
Tento film už pokračovanie nebude mať, už nie sme vôbec v kontakte takže z toho nebude trilógia 
urazenky budu vo fitku hej