Najlepsia strategia roka ma aj svoje cheaty!
x marks the spot-odhalí mapu
a recent study indicated that 100% of herdables are obese-zvířata na mapě stloustnou.
speed always wins-rychlost práce osadníků se zvětší.
medium rare please-10000 jídla.
<censored>-10000 dřeva.
give me liberty or give me coin-10000 zlata.
nova & orion-10000 zkušeností.
gotta make do with what ya got-uměstského centra vytvoří obří kanón.
This is too hard-vyhrajete misi.
tuck tuck tuck-u městského centra vytvoří destruktivní auto.
age of empires 2 a Conqueros sa nevyrovna 3! ,ale aj dvojka bola dobra ale 3-to musel byt iny boh co to vytvoril !!!!!
ja som presiel kampan za 1 den a bolo to dobre teraz hrajem Skirmish a moje mesto ma level 21! ....a vy ??
ja mam ten isty problém, že mi vypne zvuk asi po 30 min., ale inac hra sa mi veľmi páči, som bol zástancom Age of Empire 2 teraz 3 ma uplne uchvatil. Proste super. Mesto mam zatial na 13 leveli a hravam za rusov.
hmm2 napísal:ja mam ten isty problém, že mi vypne zvuk asi po 30 min., ale inac hra sa mi veľmi páči, som bol zástancom Age of Empire 2 teraz 3 ma uplne uchvatil. Proste super. Mesto mam zatial na 13 leveli a hravam za rusov.
- vypnúť equalizer effects v samotnej hre
- vypnúť hardverovu akceleráciu zvuku vo Windows
- nainštalovať patch 1.0.1, ktorý by to mal riešiť všetko (neskúšal som)
mne to tiez robilo s tym zvukom ale uz to je vpohode moj level mesta je 19 a explorer je Jason,mesto sa vola Pressburg a moj charaker je sir van Spark hravam za Portugalcov
- vypnúť equalizer effects v samotnej hre
- vypnúť hardverovu akceleráciu zvuku vo Windows
- nainštalovať patch 1.0.1, ktorý by to mal riešiť všetko (neskúšal som)
ja viem, ze to tu bolo riesene, ale vtedy ma to este nezaujimalo a teraz je to uz vymzane
mam ten patch 1.01 a neriesi nic, takze vypnem ten equalizer
a kde vo windowse najdem nastavenie tej hardwerovej akcerecie?
som si prave stiaho patch 1.01, aj nainstaloval, ale pozeral som sa este po nete a nasiel som tam aj patch 1.02, o ktorom tvrdia, že by mal pomoc pri tych problemoch so zvokom. Ale zatial ešte nevišiel takže, treba čakať.
a kde vo windowse najdem nastavenie tej hardwerovej akcerecie?
Pre XP SK:
Ovládací panel - zvuk a zvukové nastavenia - Zvuk - Prehrávanie zvuku - Spresniť - Výkon - Hardvérové urýchlovanie - je potrebné stiahnuť bežca na "žiadne"
dobr napísal:
Pre XP SK:
Ovládací panel - zvuk a zvukové nastavenia - Zvuk - Prehrávanie zvuku - Spresniť - Výkon - Hardvérové urýchlovanie - je potrebné stiahnuť bežca na "žiadne"
spravil som, ako si napisal, diky, a tato zmena nebude mat zly vplyv na ostatne funkcie, ze nie?
neviete mi poradit chcem tuto hru hrat po nete s kamosom ale ked uz sme spojeni s hamachi a uz ma aj vytorennu hru aj mi ju najde ale mi pise ze:version mismatch pomozte pls
den333 napísal:neviete mi poradit chcem tuto hru hrat po nete s kamosom ale ked uz sme spojeni s hamachi a uz ma aj vytorennu hru aj mi ju najde ale mi pise ze:version mismatch pomozte pls
rozdielne verzie v hrach (patch asi) musi byt taka ista verzia a patch alebo neviem ako to je... proste musite mat rovnake verzie.
sirmisoturbo napísal:rozdielne verzie v hrach (patch asi) musi byt taka ista verzia a patch alebo neviem ako to je... proste musite mat rovnake verzie.