Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
aj ja som sa chcel len " hrat " a uz sa hram 4 mesiace ale ze nonstop !!! ono prva vec je spravit si lvl 120 co ide dost dobre... a potom ked uz budes 120 lvl ... zase dalsia hra .... dobre si sa rozhodol 
-
Duressae
Light Star
Je tu niekto kto plánuje hrať na servery endless ?? majú ho spustiť 28.2 ide o TBC private server. Dávam si pauzu od WoW Classicu aj BFA a plánujem ostať na TBC až po endgame content.
Vyzera to zaujimavo, asi to vyskusam
-
R1k1nko
Darca
halllooo ! teraz ma napadlo lebo pisat na nejaky /1 kanal ( na polskom servery je katastrofa .. ) ( aj ked viem napisat kur*a ! ) ... one otazky naco sa zamerat teraz prioritne.. lebo nemam cas... kde mam exhlated repku ako je nazjanatar a mechanog tak daily Q radsej ne .. a robit tie v pande plus uldume ?! zbierat veci na vision a ist + back !!.. ze ????! konecne mam neck na 80 lvl ... ( musim este poriesit esencie major a minor a tak ) .. mythic cez RIO a moj Item lvl ma beru + 4 az max + 9 raz
... aoe dmg low ( som rouge assa ) ale moja otazka je stale ze naco sa primarne zamerat. !! teraz je daily 4x wins BG ...
a raid idem len cez raid finder.. nebol som ani normal ani HC .. ale to chce asi nejaku guildu nejaky ten team speak a hlavne cas...
potom ja kkkt idem firelands lebo chcem mat mounta.... ne aby som sa tesil ze mi padol z kaela ... ale ja takto stracam game time !
rady ?! co urcite robit ?! pls ( sorry ako som pisal a zatvorky a tak .. ale ja ko*ot som dostal dovolenku a tesim sa tak som kupil v jednote a zapil to
)
a raid idem len cez raid finder.. nebol som ani normal ani HC .. ale to chce asi nejaku guildu nejaky ten team speak a hlavne cas...
potom ja kkkt idem firelands lebo chcem mat mounta.... ne aby som sa tesil ze mi padol z kaela ... ale ja takto stracam game time !
rady ?! co urcite robit ?! pls ( sorry ako som pisal a zatvorky a tak .. ale ja ko*ot som dostal dovolenku a tesim sa tak som kupil v jednote a zapil to
inak kto nahodou nezaregistroval, tak od 20.3. do 20.4. je globalny buff +100% expov. viditelne vedia ako ludi prilakat, ked uz nie novym patchom ci contentom tak aspon vylevelovat postavy na max 
Vie niekto o dobrom serveri, kde sa dá free zahrať nový classic alebo starý dobrý TBC? 
classic mozno apollo od twinstaru.
Možno trochu hlúpa otázka. Ale ak som hral na BFA. Musím si kúpiť teraz najnovší datadisk shadowlands,aby som sa dostal k najnovšiemu obsahu ?
Kolko tam hrava ludi, nevies?
Hlavne ma zaujima Cata server s ratami 3x, na stranke pocet hracov nevidim.
Dik
Na 2 udajne cez 2000 ludi.
Classic netusim.Mozno 200-500
Classic netusim.Mozno 200-500