Najlepsia hra
1.No One Lives Forever 1
2.Diablo 2
3. Football Manager 2005
4.Half life 2
5.Pro Evolution Soccer 4
a preco?
1. Kto nehral tuto hru v zivote nepochopi.Ked si spomeniem na misie vo vlaku, pod vodou, v lietadle,na jazdu so sneznym skutrom, sniperske misie,misie kde sa takmer nestriela. Vsetko genialne. Nadarmo to nebola hra roku 2000. K tomu najlepsi hudobny soundtrack co som kedy pocul.A vydala to firma Monolight, ktora je znama tym, ze o ich hrach sa hraci bavia dlho po tom co ich dohraju. Fakt len a len doporucujem i ked 1ka uz graficky je slaba v sucasnosti, tak na intrakoch ci starsich masinach lepsia zabava nie je
2.Rpg ako ma byt. Velm chytlave ,velmi zabavne, rozmanite, prepracovane do detialov. Ked vide niekedy trojka tak si ju kupim a ucinim ju prvou originalnou hrou v mojej burning room
3. tolko casu co som stravil pri tejto hre som nestravil u ziadnej inej. Malaokoho chyti , lebo je malo akcna a potrebuje vela casu na dosiahnute ciele.
4. No proste Half Life
5. Lepsi fotbal neexistuje. Fifa je shunt a to som si ju este pred rokom ci dvomi zastaval.KEd som PES 4 prvykrat nainstaloval, tak som si povedal aka blbost a vratil som sa k fife. Lenze potom som to nainstaloval znova a postupom casu sa k tomu vracal,nez som sa na monotonnu fifu vysral.Kto chce hrat naozajstny fotbal tak jedine pes
2.Diablo 2
3. Football Manager 2005
4.Half life 2
5.Pro Evolution Soccer 4
a preco?
1. Kto nehral tuto hru v zivote nepochopi.Ked si spomeniem na misie vo vlaku, pod vodou, v lietadle,na jazdu so sneznym skutrom, sniperske misie,misie kde sa takmer nestriela. Vsetko genialne. Nadarmo to nebola hra roku 2000. K tomu najlepsi hudobny soundtrack co som kedy pocul.A vydala to firma Monolight, ktora je znama tym, ze o ich hrach sa hraci bavia dlho po tom co ich dohraju. Fakt len a len doporucujem i ked 1ka uz graficky je slaba v sucasnosti, tak na intrakoch ci starsich masinach lepsia zabava nie je
2.Rpg ako ma byt. Velm chytlave ,velmi zabavne, rozmanite, prepracovane do detialov. Ked vide niekedy trojka tak si ju kupim a ucinim ju prvou originalnou hrou v mojej burning room
3. tolko casu co som stravil pri tejto hre som nestravil u ziadnej inej. Malaokoho chyti , lebo je malo akcna a potrebuje vela casu na dosiahnute ciele.
4. No proste Half Life
5. Lepsi fotbal neexistuje. Fifa je shunt a to som si ju este pred rokom ci dvomi zastaval.KEd som PES 4 prvykrat nainstaloval, tak som si povedal aka blbost a vratil som sa k fife. Lenze potom som to nainstaloval znova a postupom casu sa k tomu vracal,nez som sa na monotonnu fifu vysral.Kto chce hrat naozajstny fotbal tak jedine pes
a ked uz vsetko viem?Joe-Joe napísal:naposledy som hraval Princa v pod DOSom.
Podla mna je to strata casu. Za ten cas pri kompe sa da naucit vela zaujimavych veci.
je to Monolith1.No One Lives Forever 1
1. A vydala to firma Monolight, ktora je znama tym, ze o ich hrach sa hraci bavia dlho po tom co ich dohraju.
jj suhlasrominho1 napísal:1. Kto nehral tuto hru v zivote nepochopi.Ked si spomeniem na misie vo vlaku, pod vodou, v lietadle,na jazdu so sneznym skutrom, sniperske misie,misie kde sa takmer nestriela. Vsetko genialne. Nadarmo to nebola hra roku 2000. K tomu najlepsi hudobny soundtrack co som kedy pocul.A vydala to firma Monolight, ktora je znama tym, ze o ich hrach sa hraci bavia dlho po tom co ich dohraju. Fakt len a len doporucujem i ked 1ka uz graficky je slaba v sucasnosti, tak na intrakoch ci starsich masinach lepsia zabava nie je
Re: naj hra
janki258 napísal:naj hra? no asi z akcnich Call of duty, z aut Revoltstrategie: stronghold crusader, civilizace,
, a warcraft3 ... RPG : gothic ,
ale nad vsetkym je DEUS EX!!!!!
s tym DEUS EX si sa trafil !!! 100percent pravda...