Ako prehovorit rodicov?
Bud ti ho kupia alebo nie. Mozno ti chcu robit nervy a nakoniec ho aj tak dostanes, aby si bol prekvapeny na Vianoce. Ak sa poriadia v predajni a maju primerany rozpocet, tak dostanu dobru zostavu aj bez tvojho vyberu.
Druha moznost je, ze nemaju peniaze alebo maju, ale idu ich minut na nieco ine. Alebo si ho nezasluzis sa tvoje spravanie, znamky v skole ci ine problemy.
Je to na nich a ked ti ho nechcu kupit, tak nech ti ho nekupia, ziadne prehovaranie.
Druha moznost je, ze nemaju peniaze alebo maju, ale idu ich minut na nieco ine. Alebo si ho nezasluzis sa tvoje spravanie, znamky v skole ci ine problemy.
Je to na nich a ked ti ho nechcu kupit, tak nech ti ho nekupia, ziadne prehovaranie.
nečítal som temu, ale toto je zaručene funkčny spôsob... dva roky dozadu sa mi to rovnakym spôsobom podariloGrim-Reaperka napísal:tak v tom starom niečo pošpekuluj, odpoj grafiku alebo čo...a potom dojdi že "veď som hovoril že je to starý šrot...no! A teraz sa pokazil...veď to bolo jasné že to nezvládne dnešné programy..." sprav zo seba múdreho a hotovo...ale nieže strčíš do chladiča špajlu...sprav niečo, čo sa bude v prípade neúspechu dať opraviť...
malo to však jeden hačik, musel som byť dva mesiace bez PC
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
1000€ to je dost. a ty mas pocitac 7 rokov? ved uz po roku vymyslia nieco lepsie co bude lepsie ako tvoj pocitac. no ja by som kupil za 500€ tiez by bol super pojdu nove hry a potom po 5 rokov vymenim. hmmm a to je na skladanie ci uz hotova a co tam bude? nevedel som ze potrebujes az taky pocitac tak upgrade toho sa neoplati lebo to nebude pocitac za 1000€robo244 napísal:no 1000 €. Chcem aby to uz bol taky na ktorom pojdu aj nove hry a tak. Proste do buducna lebo upgradovanie je v nedohladne aj u toho noveho takze ak to zas 7 rokov bude len tak stat tak zachvilu z neho bude obycajny pc
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
ked chces.....robo244 napísal:Ja viem,ze to tu nezistim. Tak nic zatial....dam vedet ako to dopadlo?
-
HracMarenko
Novice
Chcem prehovoriť oca
Môže mi niekdo poradiť ako mám prehovoriť otca nech mi DOVOLÍ kúpiť si pc? Mama mi to dovolí len oco nie.
Re: Ako prehovorit rodicov?
zarob si, kup si
Nebolo by vobec na skodu keby boli registracie v july a auguste zablokovane. Nuda sa zacina prejavovat.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
otec ma pravdu, vypadni na dvor a nezasivaj sa vnutri na pc
-
MichaelaMateffyova
Novice
Ja som chcela na meniny korčule. Tatko si ma nevšímal zakaždým keď som mu to chcela ukázať. Keď som mu to ukazovala tak stále odbočoval od témy. Ďalej na Vianoce som chcela tiež tie isté korčule a tiež má tatko ignoroval. Tak na narodky som mu povedala že nechcem nič len moje vysnívané korčule. To už zareagoval ale potom sa na to vykašľal. Prosím čo a mám urobiť ? 
Mozno je to aj o peniazoch, ze tie korcule nie su najlacnejsie a on nevedel ako ti povedat, ze peniaze potrebuje na ine veci (ucty, jedlo a ine).
-
starysomar
Hardcore addict
Mnoho dcér by v dnšných časoch nechcelo byť svojimi otcami (keby vedeli, čo všetko musia a čo všetko nemôžu, hoci by veľmi cheli).