vzťah s hendikepovaným...
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: vzťah s hendikepovaným...
To nie je o neomylnosti. Ale skus sa trosku odosobnit od seba (akoby si zo seba vystupil) a precitaj si vsetky tvoje prispevky a zamysli sa nad nimi.
list pravdepodobne nedorazil alebo som ja zistil zlu adresu.
dievca sa obcas ozve ale len urazeneckým štýlom že ja jej nechcem pomahat ako financne a podobne.
dievca sa obcas ozve ale len urazeneckým štýlom že ja jej nechcem pomahat ako financne a podobne.
Tak tá má teda riadnu guráž!
Normálne by som ju poslal dpč, nech si nájde iného idiota, ktorý ju bude vydržiavať. A samozrejme zablokovať na všetkých možných aj nemožných kanáloch, aby si na ňu mohol čím skôr zabudnúť...
Normálne by som ju poslal dpč, nech si nájde iného idiota, ktorý ju bude vydržiavať. A samozrejme zablokovať na všetkých možných aj nemožných kanáloch, aby si na ňu mohol čím skôr zabudnúť...
ona este nezabudne vzdy dodat ze sa neozve a pod ale podla mna ma daky dlh aj vtom clube u toho typka co to ma lebo sa tam pravidelne vracia aj ked ma uz v inom meste job.
To že ma guraž mi je jasne už odkedy som zistil ze nemá pozemok.
Ja som znou komunikoval uz potom liste len preto lebo som cakal aka bude reakcia na list no ten neprisiel asi ako som uz spomínal.
Viete co ma natom celom serie to že si vymyslela ten pozemok mne by jej dlhy nevadili resp ak by bola normalna a mala ma rada vsetko by sa dalo riesit mna serie ze si vymyslela nieco co nieje.
A že mi dávala nadej samozrejme tiež.
To že ma guraž mi je jasne už odkedy som zistil ze nemá pozemok.
Ja som znou komunikoval uz potom liste len preto lebo som cakal aka bude reakcia na list no ten neprisiel asi ako som uz spomínal.
Viete co ma natom celom serie to že si vymyslela ten pozemok mne by jej dlhy nevadili resp ak by bola normalna a mala ma rada vsetko by sa dalo riesit mna serie ze si vymyslela nieco co nieje.
A že mi dávala nadej samozrejme tiež.
Temu s touto castou o spolocnicke som cital, ale v tichosti a bez reakcie. Od sameho zaciatku mi bolo jasne, ze to nemoze fungovat a to ti tu jasne a najstrucnejsie vysvetlil beardie. Ty si tu pisal o laske, o tom ako ju mas rad a aj ona teba. Ale skus sa vzit do jej koze - peniaze, mozno zaluba v sexe, zivotny styl rozhadzovania penazi, mozno party a kokainove lajny dlhe ako sora na kapre pred Vianocami. Dokazal by si jej to splnit a drzat s nou krok? Nedokazal. Cele to bolo uz na zaciatku odsudene na zanik. Sorry, je to krute, ale je to tak.
Neviem ci sa mam smiat alebo sucitit s tebou, teraz je to uz jedno. Je to dobre pre oboch, ze to skoncilo ako to skoncilo. Podla mna by ta ten vztah aj tak nenaplnal.
Na zaver by som dodal len jedno. To co si urobil a poslal list, to bolo maximalne ubohe. Nechaj ju tak, zi a nechaj zit. Nenic jej zivot, ved mozno rodina je to posledne co jej zostalo.
Neviem ci sa mam smiat alebo sucitit s tebou, teraz je to uz jedno. Je to dobre pre oboch, ze to skoncilo ako to skoncilo. Podla mna by ta ten vztah aj tak nenaplnal.
Na zaver by som dodal len jedno. To co si urobil a poslal list, to bolo maximalne ubohe. Nechaj ju tak, zi a nechaj zit. Nenic jej zivot, ved mozno rodina je to posledne co jej zostalo.
Ja by som sa na tvojom mieste snažil na ňu zabudnúť čo najrýchlejšie, ale pomstu by som nechal tak, aj tak to nič nevyrieši, tebe prachy nevráti a akurát sa to ešte môže obrátiť proti tebe. Verím, že karma funguje, takže sa jej to ešte vráti!
musim sa priznat ze to že jej ten list beriem ako znamenie ze by to nemalo význam....
zabudnut bude tazke predsalen clovek ju mal rad a priznam sa ze este aj mam to je tiez vec co ma hneva no to si musim v sebe uzavriet.
zabudnut bude tazke predsalen clovek ju mal rad a priznam sa ze este aj mam to je tiez vec co ma hneva no to si musim v sebe uzavriet.
No a možno si rozbil listom úplne cudziu rodinu, ktorá mala rovnaké priezvisko a nemala s tým nic spolocne... Je ti teraz dobre, spávaš pokojne?
Keby ju aspoň mrzelo to, že ťa klamala a zavádzala kvôli prachom, tak by dávalo trochu zmysel, že ťa to štve. Ona to má však očividne na háku a naďalej ťa obviňuje a vyčíta ti, že jej neposielaš prachy!? Ak sa nad tým zamyslíš, znie to až neuveriteľne komicky.
Na takú pizdu by som vedel zabudnúť teda veľmi rýchlo. Takáto osoba bez štipky súdnosti ti život nemôže v žiadnom prípade zlepšiť, skôr opačne. Nemá zmysel s ňou ešte strácať čas a nebodaj sa kvôli nej trápiť...
Na takú pizdu by som vedel zabudnúť teda veľmi rýchlo. Takáto osoba bez štipky súdnosti ti život nemôže v žiadnom prípade zlepšiť, skôr opačne. Nemá zmysel s ňou ešte strácať čas a nebodaj sa kvôli nej trápiť...
moznost ze v snv je rodina kde sa mama a dcera vola rovnako ako v ich pripade je podla mna minimalna podla mna stara znama posta zlyhalamikioko napísal:No a možno si rozbil listom úplne cudziu rodinu, ktorá mala rovnaké priezvisko a nemala s tým nic spolocne... Je ti teraz dobre, spávaš pokojne?
Zlyhal si skor ty...
nasa story ma polo happy end doslova.
Vcera som tam bol a rovno sa ma opytali ci aj mna takto klamala z uverom a pozemkom co nema.
a dnes ked som jej napisal ze ked mi nevrati aspon cast penazi ze to poviem jej rodicom osobne tak mi na ucet poslala polku penazi z toho co som jej dal
musi sa poriadne bat btw z bordelu ju vyhodili.
Vcera som tam bol a rovno sa ma opytali ci aj mna takto klamala z uverom a pozemkom co nema.
a dnes ked som jej napisal ze ked mi nevrati aspon cast penazi ze to poviem jej rodicom osobne tak mi na ucet poslala polku penazi z toho co som jej dal
musi sa poriadne bat btw z bordelu ju vyhodili.
Kde si bol, u rodicov? A na co si tam bol?
v bordeli som bol
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2016, 19:07)
zato mi poslala cash zeby som nesiel k rodicom
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2016, 17:25)
bol som dost strucny tak to uz uzavriem
nebudem ju uz dalej riesit vratila 500e mala by ešte 700 minimalne no rozhodol som sa ze to uz necham tak list neprisiel ziaden z bordelu ju vdaka mne vyhodili nebudem chodit domov k jej rodicom urobila ustupok vratila 500e vyhodili ju z tej roboty popravde zaco som vdacny lebo aspon ju nebudem stretavat. Ak by som to aj rodicom jej povedal tak za toho chudaka by som bol ja takto som aspon nieco dostal nazad a tu krivdu mi ziadne peniaze nevynahradia.
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2018, 0:49)
napadlo ma pomaly po dvoch rokoch obnovit tému....
priatelku som si nenasiel dokonca by som povedal ze nebola ani potencionálna pretoze dievca ktoré ma oslovilo pred pár rokmi sice svoj vztah ukoncilo no po troch mesiacoch si nasla nového a nestihol som zistiť ked bola single kedže som sa jej neozýval....
čo je však prúser stretol som známeho vo veku môjho otca a isli sme spolu vypiť a pýtal sa lebo ho to zauijímalo ako ja a ženy.
a po pár poldeci mi povedal že sice je to kruté ale že mi to povie že on mať dcéru nechcel by aby mala vozičkára. No dodal že to nieje o mne ako o osobe ale o hendikepe ako takom.
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2016, 19:07)
zato mi poslala cash zeby som nesiel k rodicom
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2016, 17:25)
bol som dost strucny tak to uz uzavriem
nebudem ju uz dalej riesit vratila 500e mala by ešte 700 minimalne no rozhodol som sa ze to uz necham tak list neprisiel ziaden z bordelu ju vdaka mne vyhodili nebudem chodit domov k jej rodicom urobila ustupok vratila 500e vyhodili ju z tej roboty popravde zaco som vdacny lebo aspon ju nebudem stretavat. Ak by som to aj rodicom jej povedal tak za toho chudaka by som bol ja takto som aspon nieco dostal nazad a tu krivdu mi ziadne peniaze nevynahradia.
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2018, 0:49)
napadlo ma pomaly po dvoch rokoch obnovit tému....
priatelku som si nenasiel dokonca by som povedal ze nebola ani potencionálna pretoze dievca ktoré ma oslovilo pred pár rokmi sice svoj vztah ukoncilo no po troch mesiacoch si nasla nového a nestihol som zistiť ked bola single kedže som sa jej neozýval....
čo je však prúser stretol som známeho vo veku môjho otca a isli sme spolu vypiť a pýtal sa lebo ho to zauijímalo ako ja a ženy.
a po pár poldeci mi povedal že sice je to kruté ale že mi to povie že on mať dcéru nechcel by aby mala vozičkára. No dodal že to nieje o mne ako o osobe ale o hendikepe ako takom.
Je to len o tvojom nastavení, ja si so svokrovcami rozumiem. Takisto mam kamoša na vozíku ma 30 frajerka 19 a "svokra" mu posiela ešte aj koláče a jedlo 
Poznám veľa ľudí s rôznymi stupňami postihnutia a pokiaľ nie si agresívny debil co myslí len na svoje potreby babu si nájdeš.
Poznám veľa ľudí s rôznymi stupňami postihnutia a pokiaľ nie si agresívny debil co myslí len na svoje potreby babu si nájdeš.
to uz zas prešlo tolko času? 
po dlhom čase oživujem a pridávam jedno video na tuto tému
mna sa naprikad netýka to cievkovanie chodim normalne na WC.
a som doma chodia o trojbodových barlách 
po dlhom čase oživujem a pridávam jedno video na tuto tému
mna sa naprikad netýka to cievkovanie chodim normalne na WC.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
video som si pozrel, celkom fajn, niektore veci nap. ohladom toho cievkovania som ani netusil
mna sa toto napriklad ani netyka to cievkovanie.
okupat resp osprchovat sa tiez zvladam ja niesom ochrnuty ja som DMO.
Chalan ma proste stastie ze nasiel taku babu
Chalan ma proste stastie ze nasiel taku babu
Opačné garde má aj tu dosť známy youtuber Jerry,
baldorex nepoznal som doteraz 
ale nad tymi dvoma co som ukazoval otvaram usta v nemom užase
ale nad tymi dvoma co som ukazoval otvaram usta v nemom užase