mam taky divny problem. notebook ked ho uspim a potom zobudim tak sice sa pripoji na wifi siet ale internet nejde. pise "No internet". pomoze sa od siete rucne odpojit a zase pripojit.
myslel som ze je to problem notebooku, obcasne mu blbla wifi ale notebook som vymenil a s novym sa deje presne to iste. a deje sa to iba doma, takze problem bude moja domaca siet.
mam router tp-link ac1750, skusal som updatovat firmware, presiel som komplet nastavenia ci tam neobjavim nieco. na nic som neprisiel.
doteraz ma to az tak netankovalo, len teraz ako mam home office tak nase paradne firemne notebooky maju soft ktory automaticky uspi windows po nejakom case a neda sa to vypnut, takze kazdu pol hodinu ked chcem pozriet na pocitac tak musim odpajat/pripajat wifi.
nemate niekto nejake napady co by mohlo pomoct?
internet nejde po zobudeni
Re: internet nejde po zobudeni
Skua vypnut odpajanie wifi karty, v tomto navode je to ako power management karta - https://answers.microsoft.com/en-us/win ... da6317b617
Daj si aj aktualizovat Windows, v minulosti sa tieto problemy riesili v aktualizaciach, dokonca aj pri Win10. Tiez skus nainstalovat najnovsie ovladace k wifi karte.
Daj si aj aktualizovat Windows, v minulosti sa tieto problemy riesili v aktualizaciach, dokonca aj pri Win10. Tiez skus nainstalovat najnovsie ovladace k wifi karte.
-
starysomar
Hardcore addict
To pravdepodobne nebude môcť vykonať na firemnom noťasi.
toto som samozrejme pozeral, za prve v nastaveniach sietovej karty vobec nemam tab "power management" a za druhe ako pisem, neni to problem windowsov, kedze to robil notebook stary a robi to aj teraz notebook novy.
musi to byt nieco s routrom, ale on funguje dobre, nebol uplne najlacnejsi a zase kvoli takemuto jednemu problemu sa mi nechce kupovat novy.
musi to byt nieco s routrom, ale on funguje dobre, nebol uplne najlacnejsi a zase kvoli takemuto jednemu problemu sa mi nechce kupovat novy.
Router má aktuálny firmware ?Daj sem screen z CMD s príkazom : ipconfig /all , keď je net funkčný a po zobudení, keď nemáš net.
Je mozne, ze neprideli IPcky zo strany DHCP routru.