Čo si predstavíš pod pojmom "Pohodový večer o samote"?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
BencY
Amateur
Amateur

Čo si predstavíš pod pojmom "Pohodový večer o samote"?

Príspevok od používateľa BencY »

U mňa je to viac menej jednoduché, lebo nepotrebujem toho veľa..

Dôležité je vypustiť najskôr z hlavy celú robotu, stres, celkovo ten životný kolobeh na chvíľu zastaviť..

A potom oddych na mojom veľkom gauči. Napojiť mobil na telku a púšťam všetko, čo ma zaujíma na YouTube a do toho pijem nejaky lahky stričík - kapitán a cola. Ale ani vínom nepohrdnem.

A pred spaním zvyknem čítať niečo z mojej knižnice všehochutí :D pri tom väčšinou zaspím. A ráno aspoň svieža myseľ, trochu taký detox.

Ako to máte vy chlapi? Rád nacerpam inspiraciu.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Čo si predstavíš pod pojmom "Pohodový večer o samote"?

Príspevok od používateľa heker »

Pod pojom pohodovy vecer si urcite nepredstavujem pit lacny rum, miesat ho colou, pustat si hudbu ci videa z YouTube a byt sam.
BencY
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BencY »

heker napísal:Pod pojom pohodovy vecer si urcite nepredstavujem pit lacny rum, miesat ho colou, pustat si hudbu ci videa z YouTube a byt sam.
To asi nikto ale teraz v karantene? Pokial nemas priateľku teda. A Kapitan je vhodny do longdrinkov, mne chuti. Tema bola "OSAMOTE"
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Pardon, prehliadol som to "o samote".
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

vino miesat z colou? ty barbar !
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

No ako asi... :cokolvek:
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

rodina ide spať, po polnoci sa vytiahnem von z domu do dielne. tam si dám pár pív, cigaru a z mobilu na sluchátka nejaký dobrý depresívny samovražedný black metal.
potom si pripitý sadnem za tablet a urážam ľudí na internete.
toto ste chceli vedieť?

aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

zavidim dielnu. to je vec o ktorej aktualne snivam, verim ze keby mam vlastnu garaz kde mam auto na ktorom mozem pracovat tak som stastny :D

ja som inak nenarocny clovek, introvert, takze aktualne nemusim robit nic specialne viac menej dodrzujem pravidelne ritualy tak ako predtym. rodina zaspi a ja bud sadnem za pocitac alebo pred telku. kedze toho volneho casu az tak nemam tak sa mi teoreticky nemoze stat ze by som nemal co pozerat alebo hrat, vzdy sa nieco najde.
na odreagovanie bud whisky, pivo alebo trava :)

paradoxne fora, facebook a youtube vecer uz moc nenavstevujem, tym zabijam cas v praci, vecer si radsej pozriem film alebo serial ako random youtubove videa.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

toto asi nebude moc na inspiraciu, lebo na to treba podmienky, ale zijem blizko malej/velkej fatry, tak uplne najpohodovejsi vecer je nejaky mierny vyslap po praci. samozrejme sa to da aplikovat len ked su dlhe dni, ale milujem ked si po praci mozem vybehnut na jednu z chat co tu mame, zasportujem si, pozriem jak zapada slnko, pripadne sa tam aj naveceriam. + ak mam home office a idem z domu, tak stiham byt dole este o 20tej a mam pred sebou aj tie klasicke veci, co robia aj ostatni.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

:smt033 a film, hudba, jedlo, alebo gitarka
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Pustiť si na moje veľké otvorené slúchadlá za 30€ nejakú fajn hudbu zo Spotify (diky hojko forum za radu na sluchadla, skvela rada, bez ironie) vo vysokej streamovacej kvalite, popritom sa venovať témam na mobile, ktoré má zaujímajú, pretože v práci moc čas vypisovať nemám a pred deťmi zas nechcem byť v kuse na mobile. Keď ma to omrzí tak si zapnem Divinity Original Sin 2 v handheldovom režime alebo niečo na Netflixe alebo HBO go na mojej veľkej telke. Popritom sŕkam buď dobrú whiskey alebo rumík z Glencairne pohára, keď mám chuť nespravím si kapitána s colou, ale ako slušný človek Cuba Libre s dobrým rumom, čerstvou colou, ľadom a limetkou. Niekedy všetko medzi slúchadlami a alkoholom škrtám a čítam knihu.

Ale podstatné je, že som sám.
Napísať odpoveď